Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τωρα αν εννοεις το σετ με τα τρυπανια SDS που ειχε προ καιρου, νομιζω οτι ειναι πολυ καλη και η τιμη αλλα και τα μεγεθη που εχει.
Της πλάκας είναι.
Κάνουν μόνο για τούβλο. Στο τσιμέντο θα κάνουν καμιά 20αριά τρύπες πριν διαλυθούν. Σε πέτρα 2-5 τρύπες.
Επίσης από καινούργια τρυπάνε με το 1/2 - 1/3 της ταχύτητα των καλών τρυπανιών.

Τα περισσοτερα αναλωσιμα του λιντλ δεν ειναι ποιοτικα. Tα SDS δεν αποτελουν εξαιρεση.
Ανεφερα απλα οτι η τιμη τους ειναι πολυ καλη οπως και η ποικιλια που εχει το σετακι. Για καποιον με μικρη χρηση ειναι μια παμφθηνη και πληρης λυση.

Aυτο με την ταχυτητα ισχυει οχι μονο με τα τρυπανια του lidl αλλα με ολα τα φτηνα τρυπανια. Αν ανοιγα ομως 2-3 τρυπες σε μπετον το χρονο δεν θα με πολυενοιαζε.

καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς αν το πιστόλι βαφής που πουλούσε πριν λίγο καιρό το lidl (20 περίπου) parkside-pdfp-500 αν είναι airless ??? Και αν μπορεί να βάψει ακρυλικό χρώμα?

...και δεν νομίζω να βρεις Γιώργο..

Έχω αυτά σε απλά για λίγο καιρό...
Από 2-3 δοκιμές που έχω κάνει δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα...μιας και αυτό είναι το κύριο ζητούμενο...
Εαν σου κάνουν οκ...
https://www.z-ergaleia.gr/velonia-k...UzMDEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

...και δεν νομίζω να βρεις Γιώργο..

Έχω αυτά σε απλά για λίγο καιρό...
Από 2-3 δοκιμές που έχω κάνει δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα...μιας και αυτό είναι το κύριο ζητούμενο...
Εαν σου κάνουν οκ...
https://www.z-ergaleia.gr/velonia-k...UzMDEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Πρώτα είχα δύο είδη τρυπανιών, κοβαλτίου για τρύπημα ανοξείδωτου για απλά για όλα τα άλλα μέταλλα.
Αλλά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να έχω δύο είδη, μπέρδεμα είναι και οικονομία δεν κάνεις, τα κοβαλτίου αξίζουν τα λεφτά τους για οποιοδήποτε μέταλλο και αν τρυπάς.
Οπότε αποφάσισα να παίρνω μόνο κοβαλτίου και αν γίνεται 8% και όχι 5% που είναι τα συνηθισμένα κοβαλτίου.

Τα τρυπάνια σιδήρου που φέρνει το Λιντλ, στο ανοξείδωτο ούτε σημάδι δεν κάνουν, όχι να το τρυπήσουν.

Ρωτώ τους κατόχους ή ο οποιοδήποτε άλλος το έχει χρησιμοποιήσει...αξίζει το δισκοπριονο.....;
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=31275

Καθαρα-καθαρα ερασιτεχνική χρήση....Είναι αυτό που λέμε για μια στο τόσο και όταν τυχη.... εαν χρειαστεί θα πάρω και έναν Bosch η Dewalt δισκο για καθαρότερες κοπες...

Υ.γ...Τελικά τα οφοειδη τρυπανια που είχε την προηγουμενη Πέμπτη τα πήρε για λογαριασμό μου ένας φίλος.... ..οπότε όταν γυρίσω θα τα έχω στα χερια μου για δοκιμή...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς αν το πιστόλι βαφής που πουλούσε πριν λίγο καιρό το lidl (20 περίπου) parkside-pdfp-500 αν είναι airless ??? Και αν μπορεί να βάψει ακρυλικό χρώμα?

Καλως τον, θα σου πει καποιος που γνωριζει το συγκεκριμενο εργαλειο. Απλα τωρα ειναι περιοδος διακοπων και ισως να μην παρεις απαντηση αμεσα.

Ρωτώ τους κατόχους ή ο οποιοδήποτε άλλος το έχει χρησιμοποιήσει...αξίζει το δισκοπριονο.....;

Καθαρα-καθαρα ερασιτεχνική χρήση....Είναι αυτό που λέμε για μια στο τόσο και όταν τυχη.... εαν χρειαστεί θα πάρω και έναν Bosch η Dewalt δισκο για καθαρότερες κοπες...

Υ.γ...Τελικά τα οφοειδη τρυπανια που είχε την προηγουμενη Πέμπτη τα πήρε για λογαριασμό μου ένας φίλος.... ..οπότε όταν γυρίσω θα τα έχω στα χερια μου για δοκιμή...

Κωστα και κατοχος να μην ειναι καποιος μολις δει τα παρακατω μολις για 39.99 ευρω:

Αριθμός στροφών ρελαντί: n₀ 2200–4700 min⁻¹
Γωνία κοπής: 0–45°
Βάθος κοπής στις 0°: max. 65 mm
Βάθος κοπής στις 45°: max. 44 mm
Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 2 δίσκοι κοπής Ø 190 mm x Ø 20 mm με 24 ή 48 δόντια (ένας προσυναρμολογημένος), 1 παράλληλος οδηγός, 1 εξάγωνο κλειδί (σε ενσωματωμένη θήκη), 1 αντάπτορας για ηλεκτρική σκούπα, 2 μπαταρίες (για το λέιζερ)
Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη, μαλακή εκκίνηση (Soft Start)
Αυτόματη υποβοήθηση – Intelligent Power Control

Το μηχανημα ΦΩΝΑΖΕΙ αγορασε με!!!

Τα τρυπανια με στρογγυλο στελεχος προσφερουν την ακριβεια που χρειαζεται μια διατρηση σε μεταλλο και οχι μονο.
Τα τρυπανια με εξαγωνο στελεχος πιανουν μεν στο τσοκ πιο σταθερα αλλα δεν βολευουν τοσο σε δραπανο με κανονικο, παραδοσιακο τσοκ με τις σιαγωνες.

Δεν το θεωρω σωστο να χρησιμοποιουνται τρυπανια με εξαγωνο στελεχος σε δραπανα με HEX τσοκ, παρ'ολο που ειναι βολικο. Ο τζογος ειναι μεγαλος.

Ενα σετακι τρυπανια κοβαλτιου 8% που πραγματικα αξιζει να εχει κανεις ειναι τα Dewalt με την ακιδα μπροστα. https://protool.gr/dewalt-dt4956-se...cxNDEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

...

Να το αγορασεις, αυτο το στιβαρο σασι θα το βρεις μονο σε Bosch και πανω.
Το εχω ως παγκοπριονο, 5 χρονια, και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...οντως τα χαρακτηρηστικα του ειναι πολυ καλα....θα στείλω κάποιον να μου το πάρει....

Να το αγορασεις, αυτο το στιβαρο σασι θα το βρεις μονο σε Bosch και πανω.
Το εχω ως παγκοπριονο, 5 χρονια, και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

Έχει και το "δόντι" πίσω από τον δίσκο για να κρατά χωρισμένα τα ξύλα; (riving knife)

Έχω χρησιμοποιήσει το αντίστοιχο με μπαταρία. Είναι μια χαρά για ερασιτεχνική χρήση. Κ αυτό το βλέπω κ ακόμα καλύτερο. Μια χαρά είναι.

Συγγνώμη για το ατελές προηγούμενο μήνυμά μου. Για τον φίλο που ρωτάει για το δισκιπρίονο Έχω χρησιμοποιήσει το αντίστοιχο με μπαταρία. Είναι μια χαρά για ερασιτεχνική χρήση. Κ αυτό το βλέπω κ ακόμα καλύτερο. Μια χαρά είναι.

Να κάνω κ εγώ ρε παιδιά την ερώτηση μου έχει κανείς σας χρησιμοποιήσει επιτραπέζιο δράπανο;

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να κάνω κ εγώ ρε παιδιά την ερώτηση μου έχει κανείς σας χρησιμοποιήσει επιτραπέζιο δράπανο;

για πες, τι θες να μαθεις?

Έχει και το "δόντι" πίσω από τον δίσκο για να κρατά χωρισμένα τα ξύλα; (riving knife)

δεν εχει riving knife … αλλά δεν υπαρχει προβλημα

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Xρησιμα εργαλειακια και αναλωσιμα απο Δευτερα 19 Αυγουστου.

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=1497&week=2

Δεν λέει αν η ηλεκτρική σκούπα τινάζει το φίλτρο.
Αν το τινάζει είναι πολύ καλή αγορά για το εργαστήριο.
Αν δεν το τινάζει είναι άχρηστη για το εργαστήριο γιατί σε λίγα λεπτά θα μπουκώνει το φίλτρο της από την σκόνη.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν λέει αν η ηλεκτρική σκούπα τινάζει το φίλτρο.
Αν το τινάζει είναι πολύ καλή αγορά για το εργαστήριο.
Αν δεν το τινάζει είναι άχρηστη για το εργαστήριο γιατί σε λίγα λεπτά θα μπουκώνει το φίλτρο της από την σκόνη.

Συγκεντρωσουυυυυ, ξερεις ποσο κανουν αυτες που το τιναζουν?