Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βγαζει και αυτη η εταιρεια Αγγελε. Αλλα μην νομιζεις οτι θα δεις διαφορά, την ιδια δουλεια θα κανεις και με τις κανονικες.
Οταν εφτιαχνα τα χωρισματα στο εργαστηριο χρησιμοποιησα εκατονταδες ξυλοβιδες ολων των τυπων, ολες οι ιδιες μου φαινοντουσαν στην πραξη και ολες εκαναν την δουλεια τους.

Νομιζω εχει να κανει και με αυτα που βιδωνεις, αν και που στηριζονται κτλ.
Οταν εφτιαχνα το learning tower ειχα καμποσα βιδωματα "στον αερα", δλδ που δεν ειχε αντισταση απο πισω (ειτε σε τοιχο, ειτε στο πατωμα) και τα δυο ξυλα ειχαν την ταση να χωριζουν προς το τελος. Σε καποια, λιγα, που χρησιμοποιησα αυτες τις "μισοβιδες" κουμπωναν και εφαρμοζαν τελεια τα ξυλα (λεπτο κοντρα πλακε πανω σε πηχακι πευκου καθετα, κυριως).

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οχι, δε λεω τοσο για τις μαρκες και την ποιοτητα. Περισσοτερο αυτες που εχουν μονο μεχρι τη μεση βολτες ψαχνω να βρω.
https://www.agirosis.gr/Βίδες/Classic-Fast-Ξυλόβιδες.html
Δες εδω, εχει πολλα ειδη και ειναι της fischer ολες, δεν ξερω αν λεει σαν μαρκα στις βιδες. Το μονο μειον του καταστήματος ειναι τα εξωπραγματικά μεταφορικα(12,40 ) που αναφέρει αν και δεν εχω επικοινωνήσει μαζι τους για να δω αν οντως ισχυουν

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομιζω εχει να κανει και με αυτα που βιδωνεις, αν και που στηριζονται κτλ.
Οταν εφτιαχνα το learning tower ειχα καμποσα βιδωματα "στον αερα", δλδ που δεν ειχε αντισταση απο πισω (ειτε σε τοιχο, ειτε στο πατωμα) και τα δυο ξυλα ειχαν την ταση να χωριζουν προς το τελος. Σε καποια, λιγα, που χρησιμοποιησα αυτες τις "μισοβιδες" κουμπωναν και εφαρμοζαν τελεια τα ξυλα (λεπτο κοντρα πλακε πανω σε πηχακι πευκου καθετα, κυριως).

Εκει ισως σου χρειαστουν οι ημιπασες βιδες για να τραβηξουν τα πασα το πισω κομματι.
Αλλα και εκει με λιγη πιεση το φερνεις ευκολα.

Καλημερα κυριοι. Ουρα απο νωρις σε λιντλ για μικρο παλμικο τριβειο.

Ειχε επαρκεια στην μεταμορφωση αττικης τα εξης σημερα 0800 :

*Παλμικό τριβείο PPS 200 B2 παλμικο περιπου 60 τμχ
*Επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι Rapidfire 2.1 περιπου 15 τμχ
*σπαθοσεγα ενσυρματη περιπου 18 τμχ
*Σέγα ταλάντωσης PSTD 800 B2 ορθια με χειρολαβη περιπου 20 τμχ
*Σέγα ταλάντωσης PSTK 800 B2 χαμηλη ανευ χειρολαβης περιπου 13 τμχ
*Σετ μεγεθυντικός φακός LED περιπου 15-18 τμχ
*Επαναφορτιζόμενη συσκευή λείανσης και διάτρησης PFBS 12 B3 ντρεμελακι περιπου 20 τμχ
*Ταινιολειαντήρας πάγκου με τροχό λείανσης PSBS 240 C2 ταινειολειαντηρας παγκου μια 20αρια περιπου
*PLSD 48 B2 ψηφιακο κολλητιρι περιπου 10 τμχ (τα οποια δεν μπορουσε να διαθεσει λογο λαθους κωδικου στο ταμειο)

Επαρκη παρελκομενα για ντρεμελ - σεγες - παλμικο τριβειακι

Στοκ απο ραπτικα + μηχανες ραπτικης overclock στα 150 ευρα (νομιζω για σοβαρες δουλειες αξιζουν μαρκας PFAFF)

Υπαρχουν ακομη μπολικοι αεροσυμπιεστες και ειδη αυτοκινητου καλωπισμου - καθαρισματος αλλα οχι βασεις η γρυλοι.

Πολυ λιγες Livarno Lux Διπλή λάμπα LED αυχένα 5 τμχ.
Κ
ουδουνια βιδες μυτες τρυπανακια κολλες κοπιδια αφθονα.

Δεν ειδα σκαλες η σετ καρυδακια, μαγνητες, η μαγνητικες σκαφες (αλλα ακομη εβγαζαν απο αποθηκη)

Δεν μου αρεσε που το παλμικο ειναι ενιαιαυ πεδιλου (θα προτιμουσα αποσπωμενο τριγωνικο εξαρτημα) αλλα.....φραγκα. Eπισης το πεδιλο ειναι πλαστικο οχι μεταλλικο (εστω και λαμαρινα) αρα δεν ξερω τι γινεται με πιεση απο κυρτωσεις και εαν τις κρατα (στραβωνει σε βαθος χρονου). Γνωμες κανεις;

Δειτε φωτο

GjhN0rG.jpg

9Pylpsc.jpg

SnVlV40.jpg

9xibaW8.jpg

Βεβαια ειναι καλο που πλεον το κουμπι ενεργοποιησης εχει μια καλυψη απο σκονη, το οτι το κουτι συλλογης πριονιδιου ειναι πλεον πλαστικο με φλατζουλα και οχι απλα υφασμα...αλλα αυτο το πεδιλο βρε παιδια το νιωθω οτι θα σκισω τα βελκρο στην ενωση των χαρτιων (τριγωνο με τετραγωνο) σιγα-σιγα...αχ.

Απ'την αλλη το ντρεμελακι φαινεται οκ....

Ειδη ζαχαροπλαστικης σε αφθονια κλπ.

Αυτα! καλη εβδομαδα!

Και στο Μελισσιων τζιφος το κολλητηρι (και σχετικη ανακοινωση στην πορτα). Τσαμπα ο κοπος γιατι για αυτο πηγα βασικα.
Φυσικα μου τα πηρανε σε κοκοψινια :)

Πέρασα κι εγώ το πρωί από το lidl Αγ. Στεφάνου. Από παλμικά τριβεια που αναφέρατε είχε άφθονα. Κάπου πήρε το μάτι μου και κάτι κολλητήρια αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δεν με ενδιαφέρει. Μαγνητικές βέργες και πιατέλες είδα αρκετές. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν τα φαλτσοπρίονα (ολόκληρη παλέτα) και άρχισαν να μου δημιουργούν μεγάλη φαγούρα στην τσέπη γιατί το γλυκοκοιτάζω καιρό :)) αλλά και το 100εύρο δευτεριάτικα δεν έλεγε να το ακουμπήσω.

Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν τα φαλτσοπρίονα (ολόκληρη παλέτα) και άρχισαν να μου δημιουργούν μεγάλη φαγούρα στην τσέπη γιατί το γλυκοκοιτάζω καιρό :)) αλλά και το 100εύρο δευτεριάτικα δεν έλεγε να το ακουμπήσω.

Εχουμε βγαλει διδακτορικα μιλωντας για φαλτσοπριονα, mitre saw και τα συναφη...

Θα πω μονο οτι η χρηματικη διαφορα προς ενα ΣΥΡΩΜΕΝΟ για τον ερασιτεχνη αξιζει. Ο επαγγελματιας μετρα αλλιως την εργασια.

-----------------------------------------(τελος ξυσιματος τσεπης)----------------------------

Σχετικα με τις σεγες κλπ, να προσθεσω οτι στις νεες σεγες, η δυνατοτητα ρυθμισης laser και η ποιοτητα κατσακευης ειναι ευχαριστες βελτιωσεις. Προσεχτε ομως, η καθε σεγα παιρνει γωνιασματα υποχρεοτικα βαση των εγκοπων των βασεων των. Αρα ΔΕΝ γωνιαζουν το ιδιο και οι δυο σεγες. 45 μοιρες κανουν και οι δυο, αλλα 30 μοιρες πιανει η μια, 22,5 μοιρες η αλλη, αξιζει να δειτε τι κοπες προβλεπετε να χρειαστειτε γενικοτερα...Εκτος εαν μπορει να γινει κατι που μου ξεφευγει. Επισης εαν δεν απατωμαι η μια εχει 4μ καλωδιο εναντι 3μ της αλλης.

φωτο:

X1jU3b7.jpg

4vblKih.jpg

DrdqAjZ.jpg

rXSftHU.jpg

utMqmOb.jpg

Εχουμε βγαλει διδακτορικα μιλωντας για φαλτσοπριονα, mitre saw και τα συναφη...

Θα πω μονο οτι η χρηματικη διαφορα προς ενα ΣΥΡΩΜΕΝΟ για τον ερασιτεχνη αξιζει. Ο επαγγελματιας μετρα αλλιως την εργασια.

-----------------------------------------(τελος ξυσιματος τσεπης)----------------------------

Σχετικα με τις σεγες κλπ, να προσθεσω οτι στις νεες σεγες, η δυνατοτητα ρυθμισης laser και η ποιοτητα κατσακευης ειναι ευχαριστες βελτιωσεις. Προσεχτε ομως, η καθε σεγα παιρνει γωνιασματα υποχρεοτικα βαση των εγκοπων των βασεων των. Αρα ΔΕΝ γωνιαζουν το ιδιο και οι δυο σεγες. 45 μοιρες κανουν και οι δυο, αλλα 30 μοιρες πιανει η μια, 22,5 μοιρες η αλλη, αξιζει να δειτε τι κοπες προβλεπετε να χρειαστειτε γενικοτερα...Εκτος εαν μπορει να γινει κατι που μου ξεφευγει. Επισης εαν δεν απατωμαι η μια εχει 4μ καλωδιο εναντι 3μ της αλλης.

Εγω, παντως, ειχα παρει τη χαμηλη πριν καναδυο χρονια, αλλα ποτε δεν μπορεσα να δουλεψω το γωνιασμα. Δεν εμενε σταθερο, με λιγη πιεση εφευγε.
Ισως ηταν χαλασμενη η συγκεκριμενη, και κακως δεν τη αλλαξα. Ισως εκανα κατι λαθος εγω.

Last edited by a moderator:
Μόλις γύρισα από Lidl αμπελοκήπων στο κέντρο. ίσα που πρόλαβα τις τελευταίες τρείς μαγνητικές μπάρες . Από εργαλεία είχε τα πάντα ,μέχρι και το φαλτσοπρίονο. Από βίδες είχαν μείνει δυο τεμάχια , αλλά έτσι όπως τις είδα απέξω δεν μου γέμισαν το μάτι .Δεν ξέρω αν έχει ρίξει ποιότητα , γιατί παλιά (κατά το 2015) ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τις βίδες . Είχε και σκάλες ( 2 κομμάτια) 6+1 τριπλές , που έδειχναν πολύ καλές ποιοτικά , είχαν και τον μηχανισμό που το τρίτο πόδι ανοίγει προς τα κάτω για κατωφέρειες , αλλά στα 79 ευρώ , που το βρίσκω ακριβό για lidl , αν και ένας τύπος μπροστά μου (μαστοράντζας χίλια τα εκατό ) είχε μια στα χέρια του και μου έλεγε ότι είχε ήδη μια και ήταν πολύ ευχαριστημένος . Αυτά …...

Kαι στο Lidl στον Προαστειακο και σταθμο μετρο Δουκισσης Πλακεντιας που πηγα κατα τις 11 ειχε τα παντα εκτος τις βιδες, τις μαγνητικες μπαρες και τα μαγνητικα καλαθακια.

Απο βιδες ειχε μεινει ενα μονο τεμαχιο επειδη ηταν ανοιγμενο και σπασμενο το οποιο κατα τυχη ηταν αυτες ακριβως που ηθελα οι Τorx!! Πρεπει να με συμπαθει ο Θεος :))

Εδω οι βιδες και μια κολλα δυο συστατικων, η κοκκινη η καλη.
48896433428_94383c99ed_z.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μόλις γύρισα από Lidl αμπελοκήπων στο κέντρο. ίσα που πρόλαβα τις τελευταίες τρείς μαγνητικές μπάρες . Από εργαλεία είχε τα πάντα ,μέχρι και το φαλτσοπρίονο. Από βίδες είχαν μείνει δυο τεμάχια , αλλά έτσι όπως τις είδα απέξω δεν μου γέμισαν το μάτι .Δεν ξέρω αν έχει ρίξει ποιότητα , γιατί παλιά (κατά το 2015) ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τις βίδες . Είχε και σκάλες ( 2 κομμάτια) 6+1 τριπλές , που έδειχναν πολύ καλές ποιοτικά , είχαν και τον μηχανισμό που το τρίτο πόδι ανοίγει προς τα κάτω για κατωφέρειες , αλλά στα 79 ευρώ , που το βρίσκω ακριβό για lidl , αν και ένας τύπος μπροστά μου (μαστοράντζας χίλια τα εκατό ) είχε μια στα χέρια του και μου έλεγε ότι είχε ήδη μια και ήταν πολύ ευχαριστημένος . Αυτά …...

Καλορίζικα ότι κι αν πήρες.

Πως τις είδες τις μαγνητικές μπάρες Βαγγέλη ; έχουν αρκετή δύναμη συγκράτησης ; εννοώ να μπορούν να συγκρατούν εκτός από κατσαβίδια-πενσοειδή και κάτι πιο βαρύ. π.χ. τσιμπίδες υδραυλικών, κάβουρες κ.λ.π. όχι βέβαια τίποτα κουμούτσες.
Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν πρόκαμα να πάω σε κάποιο κατ/μα..

Οι μαγνητικες μπαρες ειναι καταπληκτικες, οχι μονο σηκωνουν πααααρα πολυ ανετα ολα αυτα που λες -και βαρυτερα- αλλα ειναι και σε πολυ καλη τιμη.
Για αυτο και εξαφανιζονται σχεδον αμεσως..

Μπάμπη ,
ναι στην Σεβαστουπόλεως .
Γιώργο ,από μια πρώτη δοκιμή , δείχνουν δυνατές , όπως τα λέει και ο Μιχάλης .
Η σκάλα μου άρεσε ,όπως είπα ,κυρίως λόγω του μηχανισμού με το τρίτο πόδι ,που βγαίνει και προς τα κάτω, κάτι που την κάνει ιδανική για εργασίες σε σκάλες και γενικά σε υψομετρικές διαφορές , αλλά την βρήκα ακριβή 80 euros. Σαν να έχει ακριβύνει το Lidl τώρα τελευταία .

Kαι στο Lidl στον Προαστειακο και σταθμο μετρο Δουκισσης Πλακεντιας που πηγα κατα τις 11 ειχε τα παντα εκτος τις βιδες, τις μαγνητικες μπαρες και τα μαγνητικα καλαθακια.

Απο βιδες ειχε μεινει ενα μονο τεμαχιο επειδη ηταν ανοιγμενο και σπασμενο το οποιο κατα τυχη ηταν αυτες ακριβως που ηθελα οι Τorx!! Πρεπει να με συμπαθει ο Θεος :))

Εδω οι βιδες και μια κολλα δυο συστατικων, η κοκκινη η καλη.
48896433428_94383c99ed_z.jpg

Το κολλητηρι το ειχε;