οπως το βλεπω, αν εχεις κανενα ρεταλι απο την εγκτασταση του πατωματος, μπορεις να το λειωσεις με τον ιδιο τροπο και να κανεις την επισκευη.
το εργαλειο στο βιντεο δεν ειναι τιποτα αλλο απο το κολλητηρι με 3 ΑΑ μπαταριες που εχει βγαλει παλιοτερα. το εχω...
Το τριβειακι (δεν αντεξα και το πηρα ), μακαρι να ειναι σκρατς (και οχι "αυτοκολλητα", που γραφει) γιατι εχω ενα σωρο σκρατς στρογγυλα. Στο καταστημα δεν ειχε ανταλλακτικα, αλλα σκρατς εχει παντου.
Οσον αφορα στο σετ επιδιορθωσης πατωματος, δηλαδη ΔΕΝ κανει για ξυλινο, μονο για πλαστικο πατωμα; (κρινοντας απο το "λιωσεις ρεταλι", που λεει ο Κωστας).
Οι πλατες μαλιστα ειναι ιδιες σε υψος σχεδον(παρα ενα ποντο) με τιςΑRTPLASΤ που ειχα παρει...μενει να δω εαν μπορουν να αλληλομοιραστουν τα εξαρτηματα τους...(μετα απο αυτο κακαος που δεν πηρα αλλη μια ...εαν βρω αυριο θα παρω)
Το παγκοδράπανο έτοιμο να δεχθεί τις βελτιώσεις που χρειάζεται (η μεγάλη απόλαυση ...να διορθώνεις φτηνά εργαλεία ώστε να βελτιώνονται)....οπτικά πάντως για 80 ...ζηλευτό !!!
Ευχαριστώ Μιχάλη
Ο Ιταλός μαλάκωσε και έγινε πιο διαλλακτικός εδώ https://www.youtube.com/watch?v=QsMjMFJulmM
Βασικά 1-2 μικρο προβληματάκια έχει ...το ένα με το μοχλό το λύνει ο Ιταλός πολύ εύκολα στο βίντεο και το άλλο που είδα εγώ είναι στην ακρίβεια της ακτίνας λέϊζερ που χάνει 1mm περίπου ....αλλά αυτό αν και μου είναι άχρηστο γιατί πάντα όταν θέλω σωστή τρύπα ακριβείας ξεκινάω με πονταρισιά οπότε το τρυπάνι θα πάει εκεί που θέλω ...αλλά και αυτό θα το λύσω έτσι για το γαμώτο.
Κατά τα άλλα το εργαλείο καλό είναι να βιδωθεί σε πάγκο ή τραπεζάκι για μεγαλύτερη ευστάθεια σε άτσαλους χειρισμούς και κάτι άλλο κατά την συναρμολόγηση του εργαλείου στην βάση προσέχουμε ώστε η σωλήνα που κρατάει το εργαλείο να μην τερματίσει κάτω-κάτω μέσα στην βάση αλλά 1 χιλιοστό πιο πάνω και εκεί σφίγγουμε τις βίδες συγκράτησης για να μην πατάει η άκρη της σωλήνας στον πάγκο και δεν εδράζεται σωστά το εργαλείο.
Το τριβείο ντράπηκα που το αγόραζα ....τιμή εντελώς ξεφτίλα ... με ρυθμιζόμενες στροφές - οριζόντια και κάθετη θέση, προσαρμογέα περιστροφικό για σκούπα και βέλκρο γυαλόχαρτα.... για να το βλέπεις και μόνο αξίζει ...
Όντως το τριβείο για τα λ7 του είναι πολυ αξιοπρεπές. Ο Θόρυβος που βγάζει ,ειδικά στις χαμηλές στροφές είναι λίγο "περίεργος" ,υψίσυχνος θα έλεγα,αλλά ένα κομμάτι ξύλο που δοκίμασα στα γρήγορα το έφαγε μια χαρά.
Για 30 euros δεν το συζητάμε καθόλου ,το αντίστοιο σε Bulle έχει 55.
Αν εννοεις το κυκλικο τριβειο, κανει για τα παντα, οχι μονο ξυλο. Αρκει βεβαια να αντεχει το γυαλοχαρτο.
Να πω εδω οτι η χρηση του κυκλικου τριβειου πρεπει μονο να γινεται στο αριστερο τεταρτημοριο του γυαλοχαρτου.
Αν ακουμπησεις αντικειμενο στα δεξια, θα στο πεταξει απο τα χερια.