Καλημέρα στην ομάδα. Για το πιστολάκι της αμμοβολής έχει κάποιος άποψη;
Ήταν Parkside ή powerfix κόκκινο το περσινό;Πολυμετρο εχει ξαναβγαλει, πηρα ενα το ιδιο περυσι, καλο φαινεται μεχρι στιγμης.
Ήταν Parkside ή powerfix κόκκινο το περσινό;
Είναι μικρότερο και δεν έχει όλες εκείνες τις άχρηστες θέσεις στον διακόπτη . Διαλέγεις dc ac κλπ και έχει αυτόματο εύρος . Δεν βλέπω να έχει και πιο εξεζητημένες μετρήσεις . Αλλά για 13 μια χαρά φαίνεται .To κοκκινο το περσινο που ηταν μια γκουμουτσα και μιση.
Βλεπω ομως οτι αυτο που φερνει την αλλη βδομαδα ειναι μικροτερο και Parkside. Aν ειναι οντως μικρο σε μεγεθος θα το παρω.
Την έχω πάρει...καλημερα στην παρεα! εχει δοκιμασει κανεις την σεγα που φερνει στα 20 ;
Πράγματι φέρνει πράγματα που δεν έχει ξαναφέρει...
Προσωπικά θα ενδιέφερε αυτό....εαν οι ενδείξεις είναι σε πραγματικα κοντινα επίπεδα θα μου ήταν πολύ χρήσιμο πάνω στην δουλειά μου..
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/axi...hermikos-anichneutis-iperithron-ptia-1/p48473
Δεν ξέρω πόσο έχουν αντίστοιχα αλλά με 20 ευρώ δεν βρίσκεις ανάλογω...
Την έχω πάρει...
Έχοντας δοκιμάσει 2-3 φορές να κόψω δείχνει καλη τόσο σαν αποτέλεσμα κοπής όσο και σε ευθυγραμμισμένο σχετικα κόψιμο...Έχει δύναμη εαν αυτό είναι το ζητουμενο και με καλύτερες λαμες,οχι οτι οι δικες του δεν κανουν δουλεια,το αποτέλεσμα είναι λίγο καλυτερο...
Για 20 ευρώ δεν το συζητάω καν.
καλημερα στην παρεα! εχει δοκιμασει κανεις την σεγα που φερνει στα 20 ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.