Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα στην ομάδα. Για το πιστολάκι της αμμοβολής έχει κάποιος άποψη;

Καλημέρα στην ομάδα. Για το πιστολάκι της αμμοβολής έχει κάποιος άποψη;

θελει μεγαλο καζανι αερα για να δουλεψει, δηλαδη απo 100 lt και πανω.
με 50 lt, θελει υπομονη ... θα το πας σιγα σιγα

καλη σαρακοστη

Σε ευχαριστώ. Από αέρα δεν έχω θέμα, αν κάνει δουλειά με ενδιαφέρει να μάθω.

Καλή σαρακοστή σε όλους.

Από βδομάδα...

b13f91ca2e028aa932a6be7967210816.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριονοκορδελα βλεπω για πρωτη φορα στα Lidl στην Ελλαδα!

Η οποια ειναι πανομοιοτυπη με την μικρη που βγαζει η Scheppach. Προφανως στο ιδιο εργοστασιο φτιαχνονται https://www.lefeld.de/scheppach-bandsaege-hbs20-2saegebl-1schiebestock.html

Και εδω ενα χρησιμο βιντεακι για την συγκεκριμενη πριονοκορδελα
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ξαναβάζει πάλι το γωνιακό τροχό...Εάν ειναι αυτος με τα 1200w και ρυθμιζομενος αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω...!!!

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ήταν Parkside ή powerfix κόκκινο το περσινό;

To κοκκινο το περσινο που ηταν μια γκουμουτσα και μιση.

Βλεπω ομως οτι αυτο που φερνει την αλλη βδομαδα ειναι μικροτερο και Parkside. Aν ειναι οντως μικρο σε μεγεθος θα το παρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

To κοκκινο το περσινο που ηταν μια γκουμουτσα και μιση.

Βλεπω ομως οτι αυτο που φερνει την αλλη βδομαδα ειναι μικροτερο και Parkside. Aν ειναι οντως μικρο σε μεγεθος θα το παρω.
Είναι μικρότερο και δεν έχει όλες εκείνες τις άχρηστες θέσεις στον διακόπτη . Διαλέγεις dc ac κλπ και έχει αυτόματο εύρος . Δεν βλέπω να έχει και πιο εξεζητημένες μετρήσεις . Αλλά για 13 μια χαρά φαίνεται .

Απο τις καλυτερες προσφορες του Lidl αυτη της Δευτερας 9 Μαρτιου, που θα καλυψει αρκετους απαιτητικους μαστορες της παρεας.
μια πριονοκορδελα που μου κλεινει το ματι
ενας τριγωνος χαρακας με κλιμακα σε εκατοστα, καθως οι περισσοτεροι ειναι σε ιντσες.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλημερα στην παρεα! εχει δοκιμασει κανεις την σεγα που φερνει στα 20 ;

Πράγματι φέρνει πράγματα που δεν έχει ξαναφέρει...
Προσωπικά θα ενδιέφερε αυτό....εαν οι ενδείξεις είναι σε πραγματικα κοντινα επίπεδα θα μου ήταν πολύ χρήσιμο πάνω στην δουλειά μου..
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/axi...hermikos-anichneutis-iperithron-ptia-1/p48473

Δεν ξέρω πόσο έχουν αντίστοιχα αλλά με 20 ευρώ δεν βρίσκεις ανάλογω...

καλημερα στην παρεα! εχει δοκιμασει κανεις την σεγα που φερνει στα 20 ;
Την έχω πάρει...
Έχοντας δοκιμάσει 2-3 φορές να κόψω δείχνει καλη τόσο σαν αποτέλεσμα κοπής όσο και σε ευθυγραμμισμένο σχετικα κόψιμο...Έχει δύναμη εαν αυτό είναι το ζητουμενο και με καλύτερες λαμες,οχι οτι οι δικες του δεν κανουν δουλεια,το αποτέλεσμα είναι λίγο καλυτερο...
Για 20 ευρώ δεν το συζητάω καν.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πράγματι φέρνει πράγματα που δεν έχει ξαναφέρει...
Προσωπικά θα ενδιέφερε αυτό....εαν οι ενδείξεις είναι σε πραγματικα κοντινα επίπεδα θα μου ήταν πολύ χρήσιμο πάνω στην δουλειά μου..
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/axi...hermikos-anichneutis-iperithron-ptia-1/p48473

Δεν ξέρω πόσο έχουν αντίστοιχα αλλά με 20 ευρώ δεν βρίσκεις ανάλογω...

Την έχω πάρει...
Έχοντας δοκιμάσει 2-3 φορές να κόψω δείχνει καλη τόσο σαν αποτέλεσμα κοπής όσο και σε ευθυγραμμισμένο σχετικα κόψιμο...Έχει δύναμη εαν αυτό είναι το ζητουμενο και με καλύτερες λαμες,οχι οτι οι δικες του δεν κανουν δουλεια,το αποτέλεσμα είναι λίγο καλυτερο...
Για 20 ευρώ δεν το συζητάω καν.

Ευχαριστω πολυ!

τη σεγα τη πηρα πριν λιγο καιρο. απο τα καλυτερα εργαλεια του λιντλ αν σκεφτεις και την τιμη της! παρτη με κλειστα ματια, το απολυτο vfm