Τα τρυπάνια με υποδοχή SDS Plus που φέρνει σήμερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κρουστικό που επίσης έχει σήμερα;
Τα τρυπάνια με υποδοχή SDS Plus που φέρνει σήμερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κρουστικό που επίσης έχει σήμερα;
Λογικη η ερωτηση σου αλλα καλυτερα να παρεις ενα κανονικο φτηνο σετακι με τρυπανια για μπετο με 3-4 ευρω.
Τα SDS αν και μπαινουν στο τσοκ ενος κοινου δραπανου, αφενος δεν σφιγγουν σωστα και αφ'ετερου χαλαρωνουν με την κρουση η/και την διατρηση.
Υπαρχει ο κινδυνος να χαλασει και το τσοκ και το τρυπανι, οποτε δεν αξιζει να το ρισκαρεις.
Aν θες να κανεις οικονομια και να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα παρε ξεχωριστα 2 καλα τρυπανια που θα χρησιμοποιεις πιο συχνα. πχ 6 και 8μμ.
https://www.skroutz.gr/s/18596613/B...-Construction-6x60x100mm-2608596053-1τμχ.html
Οχι σε καμμια περιπτωση ..και ο λογος ειναι οτι δεν μαγκωνουν/κλειδωνουν και ο κινδυνος τραυματισμου ειναι μεγαλος...
Για σχεδιακια σε ξυλο θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα σεγα παγκου. Πολυ πιο ασφαλες εργαλειο.
Για μικροκοπες ειναι οκ, εγω την χρησιμοποιω αντι παγκοπριονου. Το φιλεταρισμα κορμων θελει ιδιαιτερη προσοχη στην πριονοκορδελα.
Οταν κοβεις στην πριονοκορδελα, η κατω επιφανεια του τεμαχιου που ακουμπα στο τραπεζει πρεπει να ειναι επιπεδη, αλλιως μπορει να υπαρξει προβλημα. Υπαρχουν τεχνικες για αυτο.
Το τριβείο το έχω από προηγούμενη φορά που είχε βγει. Κοίτα, είναι σκυλί από μοτέρ και βγάζει δουλειά, αλλά η προέκταση που σε ενδιαφέρει έχει θέμα. Στη δική μου δεν κουμπώνει το βελκρο. Μπορεί βέβαια να είναι θέμα μόνο στο δικό μου. Επίσης είναι ευαίσθητα τα πλευρικά της βάσης του.Καλησπέρα σε όλους. Έχει κάποιος γνώμη για το τριβείο; το σκέφτομαι για την προέκταση που υποθέτω ότι είναι ιδανική για παντζούρια και γρίλιες. Στα 18 ειναι τιμή ξεφτίλα .
Μαστοριά !!! Και πάλι on-line μετά την γέννηση του πρωτότοκου μαστορακου!!! Σκέφτομαι για την δευτεριατικη κορδελιτσα!!! Προφανώς δεν έχει κάποιος εμπειρία αφού το μοντέλο πρώτη φορά κυκλοφορεί στην Ελλάδα αλλά όπως είπε συνάδελφος παραπάνω είναι πανομοιότυπη με άλλη του εμπορίου!!! Στην τιμή είναι δελεαστική αλλά αξίζει τον κόπο ; Ή στο τρίμηνο θα τρέχω για επιστροφή;
Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.