Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομιζω αυτο στο βιντεο ειναι ok, Κυριακο.
Δεν ξερω αν μπορει να φανει στις παρακατω:
bdc5b59c121482bb100bdcfb92e00419.jpg
3e0248ef119af2e7d68f7e0b061f2c84.jpg
9b7def3f13f5499412236d53461418c7.jpg

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Άσε που αν διαβάσεις και το manual κάνει και υπολογισμούς σύνολα κλπ ( θα το στείλω στον Μπάμπη να το διαβάσει και να μου πει τα γενικά)

Ρώτα τι θες και θα στο πώ, δεν χρει'αζεται να μου στείλεις το manual.
Τα έχω διαβάσει όλα τα manuals, ακόμα κι από εργαλεία που δεν έχω... Μ´αρέσουν πολύ. -bye-

Έχετε μπλέξει λίγο τα μπούτια σας μου φαίνεται... Κρίνεται τα Parkside συγκρίνοντάς τα με κοινά εργαλεία.
Τα Parkside μαστόρια μου είναι σε άλλη κατηγορία, premium, σαν τα ROLEX. Έχετε δεί ποτέ original ROLEX που να μην χάνει τουλάχιστον 2-3 λεπτά την εβδομάδα;
Μόνο οι μαϊμούδες δεν χάνουν. :grinning-smiley-043

Νομιζω αυτο στο βιντεο ειναι ok, Κυριακο.
Δεν ξερω αν μπορει να φανει στις παρακατω:
bdc5b59c121482bb100bdcfb92e00419.jpg
3e0248ef119af2e7d68f7e0b061f2c84.jpg
9b7def3f13f5499412236d53461418c7.jpg

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωστή μάλλον θες να πεις....!!!

Χάνει πολύ Άγγελε....ειναι μεγαλη η διαφορα....να δει και ο Μιχάλης αυτό που πήρε για εμένα και εάν είναι το ίδιο θα το πάμε πίσω(ελπίζω όχι μην τρέχω το άνθρωπο τζαμπα)...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχετε μπλέξει λίγο τα μπούτια σας μου φαίνεται... Κρίνεται τα Parkside συγκρίνοντάς τα με κοινά εργαλεία.
Τα Parkside μαστόρια μου είναι σε άλλη κατηγορία, premium, σαν τα ROLEX. Έχετε δεί ποτέ original ROLEX που να μην χάνει τουλάχιστον 2-3 λεπτά την εβδομάδα;

:worshippy::worshippy::flipout:-bye-

Ναι, Κωστη :)
Με καποιες προχειρες δοκιμουλες με ενα κερι, φαινεται να μετραει σωστα το εργαλειο. Απλως δεν ξερεις ΠΟΥ μετραει. Η μετρηση γινεται αρκετα αριστερα (και λιγο πιο κατω) απο εκει που δειχνει το laser.
Ειναι εμφανες, βασικα, αν κοιταξεις τον φακο του laser, ειναι στραβα ξεκαθαρα.
Επειδη το θελω, σκεφτομαι μηπως δοκιμασω να το ανοιξω να το ισιωσω (και πιθανοτατα να πεταξω ενα 20). Αλλα μαλλον θα το γυρισω πισω απλα.
Οπωσδηποτε αν καποιος το βρει καπου, ας μιλησει please :)

Άγγελε σίγουρα κάποια ρύθμιση θα παίρνει άμα το ανοίξεις. Αν δεν βρεις άλλο σφάχτο και θα δεις ...κάπου δεν έχει κάτσει ίσια το συστηματάκι σε σχέση με το καβούκι. Τα περισσότερα εργαλεία Parkside θέλουν καλιμπράρισμα.
Πάντως και έτσι σωστά πρέπει να μετράει γιατί πομπός και δέκτης πρέπει να είναι στο ίδιο πακέτο. Μάλλον δεν διάβασες το κουτί και πήρες από τα ειδικά που είναι για αλλήθωρους :flipout:

Ναι, Κωστη :)
Με καποιες προχειρες δοκιμουλες με ενα κερι, φαινεται να μετραει σωστα το εργαλειο. Απλως δεν ξερεις ΠΟΥ μετραει. Η μετρηση γινεται αρκετα αριστερα (και λιγο πιο κατω) απο εκει που δειχνει το laser.
Ειναι εμφανες, βασικα, αν κοιταξεις τον φακο του laser, ειναι στραβα ξεκαθαρα.
Επειδη το θελω, σκεφτομαι μηπως δοκιμασω να το ανοιξω να το ισιωσω (και πιθανοτατα να πεταξω ενα 20). Αλλα μαλλον θα το γυρισω πισω απλα.
Οπωσδηποτε αν καποιος το βρει καπου, ας μιλησει please :)

Μεταμόρφωση εχει πολλά.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν ένα ρολεξ χάνει τουλάχιστόν 2-3 λεπτά την εβδομάδα ένα από τα παρακάτω συμβαίνει (όχι κατά σειρά προτεραιότητας):
1) Δεν είναι ρολεξ
2) Θέλει σέρβις
3) Γύρισε από σέρβις αλλά ο μάστορας δούλευε φαναρτζής
4) Το έχουν σκίσει να δουλεύει χωρίς σέρβις (ή χωρίς σωστό σέρβις) και παρέδωσε μέρος του πνεύματος.

Το 1) αφού μπορείς να το τσεκάρεις σχετικά εύκολα, πάντα ψάχνε την αιτία στα υπόλοιπα...:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν ένα ρολεξ χάνει τουλάχιστόν 2-3 λεπτά την εβδομάδα ένα από τα παρακάτω συμβαίνει (όχι κατά σειρά προτεραιότητας):
1) Δεν είναι ρολεξ
2) Θέλει σέρβις
3) Γύρισε από σέρβις αλλά ο μάστορας δούλευε φαναρτζής
4) Το έχουν σκίσει να δουλεύει χωρίς σέρβις (ή χωρίς σωστό σέρβις) και παρέδωσε μέρος του πνεύματος.

Το 1) αφού μπορείς να το τσεκάρεις σχετικά εύκολα, πάντα ψάχνε την αιτία στα υπόλοιπα...:flipout:

Είσαι σίγουρος γι´αυτά που λές;
Να υποθέσω οτι έχεις Rolex που δεν χάνει; Για μηχανικό ρωτάω, όχι digital.

Δεν έχω ρολεξ. Αν έχεις ή και άλλη μάρκα, και το μοντέλο είναι πιστοποιημένο από την COSC όπως είναι τα περισσότερα απλά είναι εκτός προδιαγραφών.

ΥΓ δεν μιλάμε να συγκρίνεις με quarz κτλ που και ένα από το περίπτερο υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσει ένα καλό μηχανικό.

Άγγελε σίγουρα κάποια ρύθμιση θα παίρνει άμα το ανοίξεις. Αν δεν βρεις άλλο σφάχτο και θα δεις ...κάπου δεν έχει κάτσει ίσια το συστηματάκι σε σχέση με το καβούκι. Τα περισσότερα εργαλεία Parkside θέλουν καλιμπράρισμα.
Πάντως και έτσι σωστά πρέπει να μετράει γιατί πομπός και δέκτης πρέπει να είναι στο ίδιο πακέτο. Μάλλον δεν διάβασες το κουτί και πήρες από τα ειδικά που είναι για αλλήθωρους :flipout:

Σχεδον σιγουρα θα παιρνει. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα μπορεσω να το ανοιξω, να το φτιαξω και να το ξανακλεισω, χωρις ζημια. Ακομα περισσοτερο, να το καλιμπραρω απολυτα σωστα.
Γενικα, παντως, ναι, σωστα μετραει. Απλως ΔΕΝ μετραει εκει που σου δειχνει, αλλα πιο αριστερα. Αν ξεχασεις το laser και το σημαδευεις με το ματι, ειναι σχεδον μια χαρα. Απλως ειναι κριμα να το κανεις αυτο.
Λες να ηταν μοντελο για τον Σπανοβαγγελοδημητρ....τον Γυλο, τελοσπαντων; ;)

Μεταμόρφωση εχει πολλά.

Thanks Πανο. Θα προσπαθησω να περασω και ελπιζω να εχει ακομα.
Αν τυχον καποιος περασει απο εκει και εχεις, ας με ειδοποιησει εδω :)

Last edited by a moderator:
Thanks Πανο. Θα προσπαθησω να περασω και ελπιζω να εχει ακομα.
Αν τυχον καποιος περασει απο εκει και εχεις, ας με ειδοποιησει εδω :)

Πηρα σημερα απο Μεταμορφωση και ειναι σωστο.

Με ρύθμιση των σκοπευτικών και τρεις δοκιμαστικές βολές θα στρώσει :))

ρε θα με πνιξετε βραδιατικα :flipout: :flipout:

εγω σημερα πηγα lidl και εσκεμμενα πηρα μικρο καροτσι, περναγα - φορτωνα ... στο τελος του διαδρομου ειχε τις πριονοκορδελες, μου εκλειναν το ματι εγω εκλεισα τα δικα μου και διαλεξα μια ... η ατιμη χωρεσε στο μικρο καροτσι.

ο ευθυς λειαντηρας θα αντικατασταθει ... εγγυηση το lidl !!!!

α να μου χαθειτε ζηλευω!
ειμαι εγκλωβισμενος στο χωριο στην ηλεια, ειπα να παω πρωι-πρωι και η γρια επεσε να πεθανει :)
που θα πας, θα κολλησεις κανα ιο, θες να με πεθανεις και αλλα τετοια που ειναι στο dna της ελληνιδας μανας
η αληθεια ειναι οτι δεν κυκλοφορει και ψυχη, νεκρα τα παντα. εχω περασει και εμφραγμα και πνευμονια παλιοτερα, κολωσα να παω ετσιπου εκανε.
να δω πως θα μπορεσω να χεριασω κανα εργαλειακι απο το λιντλ αμαλιαδας.
ειναι καταστροφη αυτο που εκαναν οι @@^&@#$ του εοδυ και θα το πληρωσει ολη η χωρα...

Παιδια, προς ενημερωση, βρηκα και το αλλαξα το θερμομετρο στην Μεταμορφωση (ευχαριστω για την πληροφορια).
Ειχε 4-5, αλλαξα το στραβο και με το που βγηκα ανοιξα το καινουργιο...
Ε, κι αυτο στραβο ηταν. Συγκεκριμενα, "εφευγε" λιγο αριστερα το laser (το αλλο εφευγε, πιο πολυ, δεξια).
Επιτοπου ξανα αλλαγη (τελειωναν 😛 ) και ξανα ανοιγμα.
Στην τριτη (μαλλον) το πετυχα :)
Και, βλεποντας, το κανονικο, ηταν ακομα πιο εμφανες το προβλημα των αλλων: Το "ματακι" μπροστα ηταν εμφανως εκτος θεσης και κοιταζε πλαγια (οχι μονο ο φακος, ολοκληρο το "χρυσο" περιβλημα). Σε αυτο ειναι ευθεια.
Just fyi

Όπως το αναφέρεις ο συγκεκριμένος ανιχνευτής θερμοκρασίας( μην το λες θερμόμετρο το υποβαθμίσεις τελειως) είναι πολύ ευαίσθητος...
Αφού βρήκες πάλι καλά..