Παντως, εγω που το τεσταρα προχειρα το πολυμετρο, με μπαταριες, σε σχεση με ενα μικρουλι κινεζικο που εχω, δεν ειδα σημαντικες διαφορες. Ανεβηκε στην εκτιμηση μου το μικρουλι
In other news, εβαλα σημερα τα δισκακια "φτερου" στο τροχακι μπαταριας (70τοσα mm) της parkside. Δυστυχως, απογοητευση. Μαλλον δεν το αντεχει, ισως λογω βαρους. Δουλευει, μεν, αλλα ο μηχανισμος προστασιας που εχει οταν "κουραζεται", μπαινει αμεσως μπρος. Ακομα και χωρις φορτιο, μετα απο 3-10 δευτερολεπτα "κοβει".
Για σιγουρια, εβαλα και το κανονικο τροχακι πανω και δουλευε ως συνηθως (δλδ, χωρις φορτιο δεν κοβει ποτε, αν αρχισεις να κοβεις κατι και το ζορισεις πολυ, τοτε κλεινει, αφου εχει προχωρησει αρκετα η κοπη).
Δεν ξερω αν ειναι δυσλειτουργια ή υπερβολικη προστασια, αλλα δυστυχως ειναι ψιλοαχρηστα τα φτερου στον τροχο αυτον.
Αγγελε δεν μας λες τι τροχισες και ποσο οπως και τι πας να κοψεις με το 12v τροχακι Parkside..
Οσο αφορα το κοψιμο δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα....αλλα...δεν θα παω να κοψω 3 χιλιοστα σιδερο αλλα του ενος χιλιοστου....σε στρατζαριστο,γωνιοκρανο,ορθωστατη και πι γυψοσανιδας δεν ειχατο παραμικρο θεμα...επεισης με το δισκο πολλαπλων χρησεων εχω κοψει 3Χ3cm ξυλο χωρις προβλημα...τα τροχακια δεν τα δοκιμασα....αλλα δεν θα τα βαλω να τριψω αλλα να λειανω γωνια η να λειωνω κατι πολυ μικρο....
Λειτουργικο θεμα δεν εχω..εχει κοψει πανω απο 100 φορες χωρις θεμα...απλως κατω το κοψιμο θελει να παει μονο του...