Φίλε μου για να καταλάβεις,αγόρασα την 4αρα μπαταρία μόνο κ μόνο για το δισκοπριονο!Η εργασία μου,ερασιτεχνική,έγινε με καβατζα 2μπαταριες (από παλμικο κ δραπανοκατσαβιδο).Το χειρότερο όμως δεν είναι ο μικρός χρόνος εργασίας,αλλά η πτώση στη δύναμη όταν πέφτει η μπαταρία,όπως περιγράφω παραπάνω.Αν η δύναμη παρέμενε ίδια μέχρι το τέλος της μπαταρίας,δεν θα έλεγα τίποτα,διότι είμαι φαν των parkside,κ εχω φτιαξει την συλλογή μου με αυτά.Απ ότι καταλαβαίνω,μάλλον είναι καλύτερα να αποφεύγουμε τα budget εργαλεία που είναι ενεργοβόρα πχ τροχός,δισκοπριονο κτλ.Eαν εχει τοσο σοβαρο θεμα με μια 16αρα μελαμινη το 18βολτο δισκοπριονο parkside, και τρωει τοσο γρηγορα σε τετοιο (μικρο) παχος ξυλου την μπαταρια, δεν μπορω να πω τιποτε αλλο εκτος απο ντροπη για την Parkside, γιατι αυτη η αποδοση σε τετοιο παχος θεωρειται εντελως απαραδεκτη για οποιοδηποτε 18βολτο δισκοπριονο.
Πιστευα, χωρις να εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο εργαλειο- οτι παρ'ολο που ειναι εργαλειο Bugdet, θα μπορουσε να κοψει ΑΝΕΤΑ τουλαχιστον τα μισα (25μμ υψος κοπης) απο οτι λεει (49μμ υψος κοπης). Εδω καταλαβαινω απο ανθρωπους που εχουν δουλεψει το εργαλειο οτι ΟΥΤΕ ΚΑΝ τα μισα δεν μπορει να κοψει και μαλιστα ενα εργαλειο το οποιο ξεζουμιζει ταχιστα την μπαταρια ανεξαρτητως του υψους κοπης. Εαν ισχυουν οντως αυτα, κακως υπεθεσα και κακως πηρα θεση υπερ του δισκοπριονου parkside.
Για την ιστορια και για την αποκατασταση του ονοματος των πιο σοβαρων δισκοπριονων μπαταριας να πω οτι οι περισσοτεροι κατασκευαστες τιμουν τα specs που δινουν αναφορικα με το υψος κοπης και περα απο αυτο, η αυτονομια των εργαλειων αυτων, αν και εκ των πλεον ενεργοβορων, κυμαινεται σε απολυτως ικανοποιητικα επιπεδα τοσο για εναν ερασιτεχνη οσο και για εναν επαγγελματια.
Η σεγα αξίζει καθόλου;
είναι από τα εργαλεία που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω στο μπαλκόνι και μάλλον πρέπει να κόβω στην πυλωτή.
Παλληκάρια, όσοι έχετε το παλμικό κατσαβίδι, έχετε δοκιμάσει να βιδώσετε αυτοδιάτρητες σε λαμαρίνα χωρίς προτρύπημα; Θέλω να μάθω πως συμπεριφέρεται σε αυτό το κομμάτι.
Δεν έχει καμία σχέση σε έργο-κατανάλωση το Δισκοπριονο με την σεγα . Με την ίδια μπαταρία η σεγα βγάζει το 3πλασιο και 4πλασιο έργο .
Όλα τα δισκοπρίονα μπαταριας σε budget εταιρίες έχουν τρομερή κατανάλωση σε σχέση με το έργο που παράγουν , με 4αρα μπαταρία σε 2αρι κόντρα πλακέ όλα έφταναν στα 5-6 μέτρα κοπής . Έχω δοκιμάσει parkside , Bormann , graphite κλπ μέχρι να καταλήξω σε Milwaukee και να ξεχάσω τα ρεύματος .
Τα μόνα δισκοπρίονα μπαταριας που αξίζουν είναι τα επώνυμα brushless .
Αντιθετως οι budget σεγες αξίζουν . Μια graphite με 4αρα μπαταρία που έχω σχεδόν ξεχνάω να την φορτίσω .
ΟΚ είναι από ποιότητα, αλλά υπάρχει διαθέσιμος στην ίδια τιμή όλο το χρόνο στην αγορά. Δες ένα παράδειγμα στο link.
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/exoplismos-ergastiriou-mihanimata/pagoi-ergasias/ptussomenos-pagkos-ergasias-61915826/
Καλημέρα σε όλους!!
παρακολουθω πολυ καιρό τουτο το thead και έχω εμπλουτίσει την συλλογή μου με τις χρήσιμες συμβουλες που διαβάζω.
πρωτη φορά όμως γράφω καθώς μου γυάλισε ο Πάγκος εργασίας που εχει αυτή την εβδομάδα.
το έχει κανείς από παλαιόερη αγορα? αξίζει να το πάρουμε?
ευχαριστώ,
Παναγιώτης
Καλημέρα σε όλους!!
παρακολουθω πολυ καιρό τουτο το thead και έχω εμπλουτίσει την συλλογή μου με τις χρήσιμες συμβουλες που διαβάζω.
πρωτη φορά όμως γράφω καθώς μου γυάλισε ο Πάγκος εργασίας που εχει αυτή την εβδομάδα.
το έχει κανείς από παλαιόερη αγορα? αξίζει να το πάρουμε?
ευχαριστώ,
Παναγιώτης
ακριβώς αυτή την χρήση θελω να κάνω, λαμβάνοντας υπόψη φυσικά την βάση και το ενδεχόμενο να ερθουν όλα τούμπα.Επισης οπως βλεπεις στην εδω φωτο απο τον οδηγο κοπης της παρκσαιντ γινεται να βιδωσεις μια πλακα μελαμινης και να κανεις το παγκο ενιαια επιφανεια, περαν της χρησης που υποδεικνυει η φωτογραφια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.