Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ,μόλις τα ξαναβάλει θα χτυπήσω ενα σίγουρα

Ειναι και δραπανα αυτα, δλδ κανουν και τρυπες, σε ξυλο κυριως.
Σε μικρες διαμετρους ειναι εντυπωσιακα αποτελεσματικα.

Μπορεις να το κανεις ναι.
Δεν εχει τεραστια δυναμη αλλα απο τους σφικτηρες του λιντλ παιζει να ειναι και πιο δυνατος....

ευχαριστω τοτε θα αγορασω 4 για να σφιγκω και πιο μεγαλες επιφανειες

Last edited by a moderator:
Παρε καλυτερα στην αρχη ενα σφιγκτηρα να δοκιμασεις και μετα βλεπεις, γιατι φοβαμαι οτι δεν θα κανεις δουλεια, μπορει να μην σφιγγει οσο θες για να κανεις δουλεια.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κ εγω το ίδιο πιστεύω,πιο πολύ οδηγός είναι πάρα σφικτηρας.

Εγω επειδη τον έχω ξαναλεω σφιγκει πολυ καλα. Ισως καλυτερα και απο τους σφικτηρες σκανδαλης του λιντλ.
Τουλαχιστον πολυ πιο σταθερα.

Εδω εχει σφιξει τοσο πολυ τα κομματια που για να το κουνησω ενα χιλιοστο να το φερω εκει που θελω επρεπε τον χαλαρωσω στην πρωτη σκαλα.
20200215-131636.jpg

Κυριάκο εαν πιανει τόσο καλά είναι ότι πρέπει για σύσφιξη και ενδεχόμενος αξίζει δίπλα...
Ελπίζω να τον ξαναβάλει αργότερα και να πάρω κάνα 2...

Μπραβο ρε Κυριακο! Εισαι τρελος μες τη χαρα! Φαινεται απο αυτα που φτιαχνεις! Εγω πριν 6+ χρονια ειχα φτιαξει μια κουνια για τον ιδιο σκοπο.

ευχαριστω παιδια λεω να το ρισκαρω και αν δεν με αρεσουν τα παω πισω και παιρνω τα λευτα !!!

ευχαριστω τοτε θα αγορασω 4 για να σφιγκω και πιο μεγαλες επιφανειες
Νομίζω πως η παλιά και πάντα αποτελεσματική τεχνική με τις σφινες θα κάνει πολύ πολύ καλύτερη δουλειά από αυτούς τους οδηγούς.
7a3fc5bc026766d35827953babae3fc1.jpg

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστω παιδια λεω να το ρισκαρω και αν δεν με αρεσουν τα παω πισω και παιρνω τα λευτα !!!

Το πρωι μόλις παρακαρα βλεπω ενα παλικαρι να βγαινει με 4 σφικτηρες και σε θυμηθηκα!
Χαχαχα μπας και ησουν εσυ????

Δραπετσωνα Πειραιας.

Εχω εναν ιδιο και ενα Silverline εξ Αγγλίας.
Πολυ καλα εργαλεια.
Το δοκιμασα εκει μαγκωνοντας γερα ενα ραφι.
Επισης εχει τρεις θεσει κλειδωματος κάθε μια με σταδιακα περισσοτερη πίεση.

Εγώ πάντως το παλμικό το πήρα το πρωί ( 3 κι ο κούκος ήταν στο lidl, ερημιά). Δοκιμάστηκε πριν λίγο σε 4mm σίδερο μαζί με 3cm ξύλο με αυτοδιάτρητη 6,2mm... Σουβλάκι τα έκανε .

Εγω πηρα το παγκο.
Εχω ηδη ενα της blackdecker αλλα ειναι κατελλημενος απο το neWalt745.
Φαινεται αρκετα προσεγμενος και δειχνει στιβαρος. Με ξενισε λιγο το mdf της επιφανειας αλλα απο την αλλη δινει περισσοτερη στιβαροτητα απο τους αλλους με τα baboo.

Καλος ειναι, αξιζει!

Last edited by a moderator:
Άλλον ένα πάγκο θα τον έπαιρνα. Αλλά που να τρέχω 25χιλ αυτές τις μέρες :flipout:
Λίγο προσοχή στο σφίξιμο θέλει γιατί δεν πολυκρατάνε οι εγκοπές που έχει η ντίζα για να μην βγαίνει από την βάση.

Ειναι καλοι οι παγκοι εργασιας απο τα λιντλ και μαλιστα καλυτεροι απο τους παρομοιους φτηνους που υπαρχουν στην αγορα. Τους συνιστω.

Εχω καμμια δεκαρια (οχι μονο απο το λιντλ) και σχεδον ολους τους χρησιμοποιω σαν βασεις στηριξης για διαφορα εργαλεια, πριονοκορδελες, τορνους, πλανες, δισκοπριονα, τριβεια, κολωνατα κλπ.

Για καλή μου τύχη ένα πολυ καλος φίλος και άνθρωπος που ασχολείται και αυτός ερασιτεχνικά με διάφορες εργασίες με πήρε κατά τις 19:00,ξεροντας το προβλημα μου,αν θέλω κάτι από τις σημερινές προσφορές και ως εκ τούτου 2 ραγες/οδηγοί προστεθηκαν στην φατετρα των εργαλείων μου...να'ναι καλά...!!!
Η αλληλεγγύη είναι το παν αυτές τις μέρες...!!!

https://ibb.co/nkCHsMX

Μένει όταν θα μπορώ να δω τι δυνατοτητες τους..