Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την Πεμπτη θα μαθουμε, φανταζομαι.
Κακο, παντως, αν δεν κανουν.
Και απο την αλλη, αν κανουν, οντως θα επρεπε να προσφερουν την επιλογη να τα παρεις "γυμνα", με 20-30 λιγοτερα.
Θα μοσχοπουλουσαν.

Χαιρετίζω την παρέα και "καλώς σας βρήκα". Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό αλλά ποστάρω πρώτη φορά. Είμαι ένας από αυτούς που τα εργαλεία του Lidl βοήθησαν να αναπτύξω το μικρόβιο του "φτιάξτο μόνος σου". Οι μπαταρίες των performance που θα βγουν την Πέμπτη είναι ίδιες με των άλλων εργαλείων της σειράς 20V. Η πρώτη σειρά performance που είχε βγει το 2018 είχε νέα μπαταρία που δεν ήταν συμβατή με την 20V αλλά μάλλον μετά από κράξιμο την αλλάξαν στην επόμενη σειρά του 2019.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χαιρετίζω την παρέα και "καλώς σας βρήκα". Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό αλλά ποστάρω πρώτη φορά. Είμαι ένας από αυτούς που τα εργαλεία του Lidl βοήθησαν να αναπτύξω το μικρόβιο του "φτιάξτο μόνος σου". Οι μπαταρίες των performance που θα βγουν την Πέμπτη είναι ίδιες με των άλλων εργαλείων της σειράς 20V. Η πρώτη σειρά performance που είχε βγει το 2018 είχε νέα μπαταρία που δεν ήταν συμβατή με την 20V αλλά μάλλον μετά από κράξιμο την αλλάξαν στην επόμενη σειρά του 2019.

Ακριβώς αυτό, τα καινούργια έχουν κωδικό B2 και έχουν τις ίδιες μπαταρίες με τα απλά. Μακάρι να τα έφερνε χωρίς μπαταρίες και φθηνότερα γιατί για κάποιον σαν εμένα που έχω ήδη 6-7 μπαταρίες και φορτιστές τι τις θέλω τις παραπάνω.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ. (Μανώλης) ;

Πιστεύω ότι το μικρόβιο το έχει ένα ποσοστό ανθρώπων μέσα του. τα εργαλεία είναι το έναυσμα για να κάνει κάποιος την αρχή. εννοείται τα εργαλεία να είναι χρηματικώς εύκολα αποκτήσιμα και στοιχειωδώς αξιόπιστα όπως π.χ. του Lidl

Ακριβώς αυτό, τα καινούργια έχουν κωδικό B2 και έχουν τις ίδιες μπαταρίες με τα απλά. Μακάρι να τα έφερνε χωρίς μπαταρίες και φθηνότερα γιατί για κάποιον σαν εμένα που έχω ήδη 6-7 μπαταρίες και φορτιστές τι τις θέλω τις παραπάνω.

Σωστό αυτό που λές αλλά σε κανένα φυσικό κατάστημα δεν τα φέρνει solo, μόνο στο online κατάστημα. Τώρα γιατί δεν έχουν online κατάστημα σε όλες τις χώρες αλλά μόνο σε επιλεγμένες είναι μία πολιτική που δεν την καταλαβαίνω. Θα μπορούσαν να έχουν online στην Ελλάδα αλλά να τα παραδίδουν από την Γερμανία για παράδειγμα, να μην χρειάζονται αποθήκες εδώ. Και να το κάνουν όπως το Γερμανικό online που δεν έχει διαθεσιμότητα συνέχεια αλλά κατα περιόδους άμα δεν θέλουν να στοκάρουν μεγάλο απόθεμα.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ. (Μανώλης) ;

Πιστεύω ότι το μικρόβιο το έχει ένα ποσοστό ανθρώπων μέσα του. τα εργαλεία είναι το έναυσμα για να κάνει κάποιος την αρχή. εννοείται τα εργαλεία να είναι χρηματικώς εύκολα αποκτήσιμα και στοιχειωδώς αξιόπιστα όπως π.χ. του Lidl

Καλώς σας βρήκα Μανώλη (Κώστας)

Όλοι έχουμε μέσα μας ένα μικρό μαστροχαλαστή :smash:

Last edited by a moderator:
Καλώς σας βρήκα Μανώλη (Κώστας)

Όλοι έχουμε μέσα μας ένα μικρό μαστροχαλαστή :smash:

:flipout::flipout: το Μανώλης ήταν ερώτηση για το αν είναι το όνομά σου !!
το δικό μου φαίνεται στην υπογραφή Κώστα.

Σαν πολλοί Κώστηδες μαζευτήκατε εδώ μέσα.. χα χα χα χα

Καλως τον Κωστα!!!

Μα γτ δεν εγραφες τοσο καιρο!!!!

Ετσι ειναι ολους μας μας εχουν βοηθησει να ξεκινησουμε τα εργαλεια του Lidl.
Καποτε εβγαζε εξαιρετικα VFM εργαλεια!
Εχω τριβειο, πλανη, δραπανο παγκου δεκαπεντε ετων!

Τωρα τελευταια μας τα χαλασε που τα σκαρτεψε εντελως τα πρασινα.
Ισως και αυτη η μαυρη σειρα ειναι η ευκαιρία για να αναβαθμιστει και ποιοτικα.

Για να δουμε.

Κυριακος.

:flipout::flipout: το Μανώλης ήταν ερώτηση για το αν είναι το όνομά σου !!
το δικό μου φαίνεται στην υπογραφή Κώστα.

Σαν πολλοί Κώστηδες μαζευτήκατε εδώ μέσα.. χα χα χα χα

:stupido2: Δεν το κατάλαβα, είμαι noobας ακόμα! :flipout:

Καλως τον Κωστα!!!

Μα γτ δεν εγραφες τοσο καιρο!!!!

Ετσι ειναι ολους μας μας εχουν βοηθησει να ξεκινησουμε τα εργαλεια του Lidl.
Καποτε εβγαζε εξαιρετικα VFM εργαλεια!
Εχω τριβειο, πλανη, δραπανο παγκου δεκαπεντε ετων!

Τωρα τελευταια μας τα χαλασε που τα σκαρτεψε εντελως τα πρασινα.
Ισως και αυτη η μαυρη σειρα ειναι η ευκαιρία για να αναβαθμιστει και ποιοτικα.

Για να δουμε.

Κυριακος.

Προσωπικά ότι αγορά έχω κάνει μέχρι τώρα μου βγήκε καλή εκτός από την τελευταία, το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο, που είναι ελάχιστα έκκεντρο. Αν το ήξερα ότι θα έφερνε το μαύρο ίσως και να μην το αγόραζα...

Last edited by a moderator:
Καλημέρα σε όλους,
με προβληματισμό είδα το LIDL να φέρνει τα brushless μπαταρίας, καθότι περίμενα την σέγα μπαταρίας 20V που δεν είχα πάρει παλαιότερα αφού την συλλογή την χτίζω σιγά σιγά...
Υπάρχει πιθανότητα να φέρει τα απλά 20V, έχουν συμβατότητα οι μπαταρίες μεταξύ τους και αξίζει άραγε να δώσω τα +30 ευρώ αυτής της σειράς;

Καλημέρα. Οι μπαταρίες από ότι βλέπω είναι συμβατές. Η PAP 20 A3 που έχει είναι αυτή που φοράνε και οι δικοί μου τροχοί (το τελευταίο μοντέλο Β3 που είχε βγει με το κανονικό μοτέρ). Εργαλεία απλής σειράς θα ξαναβάλει, εξάλλου τα performance δεν έχουν και πολλά εργαλεία. Το αν αξίζει να δώσει κάποιος τα παραπανησια χρήματα, είναι στη κρίση του καθενός μας, εγώ πχ αν ενδιαφέρουν για δραπανοκατσάβιδο δε θα έδινα 70 για να πάρω το performance που δεν έχει κρούση μόνο και μόνο επειδή έχει brushless μοτέρ ( δική μου άποψη). Επίσης να επισημάνω ότι ο performance τροχός ΔΕΝ έχει ρυθμιστή στροφών όπως έχει το μοντέλο με το απλό μοτέρ, λειτουργία που την έχω εκτιμήσει αφάνταστα. Τέλος να πω ότι μένει να δούμε και τα performance στη πράξη, να δούμε τι ψάρια πιάνουν κι αυτά κατασκευαστικά.

πάντως την "απλή" σεγα την είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Αν την θέλεις , θα υπάρχει ακόμα σε αρκετά καταστήματα.

Καλημέρα. Οι μπαταρίες από ότι βλέπω είναι συμβατές. Η PAP 20 A3 που έχει είναι αυτή που φοράνε και οι δικοί μου τροχοί (το τελευταίο μοντέλο Β3 που είχε βγει με το κανονικό μοτέρ). Εργαλεία απλής σειράς θα ξαναβάλει, εξάλλου τα performance δεν έχουν και πολλά εργαλεία. Το αν αξίζει να δώσει κάποιος τα παραπανησια χρήματα, είναι στη κρίση του καθενός μας, εγώ πχ αν ενδιαφέρουν για δραπανοκατσάβιδο δε θα έδινα 70 για να πάρω το performance που δεν έχει κρούση μόνο και μόνο επειδή έχει brushless μοτέρ ( δική μου άποψη). Επίσης να επισημάνω ότι ο performance τροχός ΔΕΝ έχει ρυθμιστή στροφών όπως έχει το μοντέλο με το απλό μοτέρ, λειτουργία που την έχω εκτιμήσει αφάνταστα. Τέλος να πω ότι μένει να δούμε και τα performance στη πράξη, να δούμε τι ψάρια πιάνουν κι αυτά κατασκευαστικά.

Πολύ δίκιο έχεις για τις στροφές!

Σωστη η σκεψη σου....με 10-15 ευρω παραπανω βρισκεις πολυ καλα σετ και με 2η μπαταρια....

Για τον γωνιακο τροχο θα συμφωνησω απολυτα....η ρυθμιση στροφων εχει αποδειχθει πολυ πρακτικη και απολυτα ασφαλης....

Γενικως ισως μας κακοφαινεται μαλλον που εχουν "ανεβασει" λιγο τις τιμες....ο μεσος αγοραστης εργαλειων του Lidl δεν ενδιαφερεται για το εαν ειναι brushess το μοτερ (ενδεχομενως εμεις εδω μεσα να το κανουμε θεμα ) αλλα ποσο κανει...

Πολύ σωστά. Ο κύριος λόγος που αγοράζουμε κάποιο parkside είναι για τη χαμηλή του τιμή και με τη σκέψη πιστεύω, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς, ότι αν πάθει και κάτι δε θα έχουμε δώσει πολλά λεφτά, οπότε λες "ντέφι να γίνει". Οι τιμές για τα performance πιστεύω κι εγώ ότι είναι αρκετά τσιμπημενες. Με λίγα ευρωπουλα παραπάνω μπορεί κάποιος να κάνει καλύτερη αγορά.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλως τον Κωστα!

Αυτο ειναι πολυ καλο εαν οι μπαταριες των απλων 18βολτων ειναι συμβατες με τα brushless.

Mαλλον εκανα λαθος και προφανως διαβαζα αξιολογησεις και εντυπωσεις αγοραστών απο τοτε που ειχε βγει η πρωτη σειρα performance οπου οι μπαταριες οντως δεν ηταν συμβατες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το πιο παλιό μοντέλο δείχνει να είναι ελαφρώς πιο γκαζιάρικο. Ίσως να το βοηθά και η λίγο μεγαλύτερη μπαταρία αλλά η διαφορά τους φαίνεται από την αρχή.

Όντως φαινεται πιο δυνατό σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις....στα πολυ + η 5ah μπαταρια...Αλλά και να το ήθελε κάποιος έχει καταργηθεί και θα πρέπει να συμβιβαστεί με το νέας γενιάς που έχει το πλέονεκτημα ότι είναι συνεργάζεται με όλη την σειρά 20v...

Εάν πάει κάνεις να πάρει κάτι να μας πει και για την 18ν σπαθοσεγα που όπως την βλέπω σε βιντεο και εικονες είναι πολύ μικρή σαν εργαλείο...αλλα φαινεται να μην εχει σχετικες δυσκολίες στα κοψίματα....