xaloulis90
Established Member
- 16 February 2011
- 189
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν την λίστα με performance brushless motor βγάζει και το επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι - ροποκλειδο ;
Η βγάζει μόνο την βασική έκδοση όπως αυτήν την εβδομάδα σε brushless motor ;
Επίσης όποιος πραγματικά γνωρίζει θα ήθελα να μου εξηγείση την διαφορά δύναμης και χρήσης των παρακάτω επαναφορτιζόμενων...
Παλμικό
Ηλεκτροκλειδο
Ροποκλειδο
Τα έχει φέρει όλα το lidl από όσο έχω δει και παρατήρησει.
Στην διάθεσή μου έχω 2 επαναφορτιζόμενα κρουστικά την 20 βολτ ομάδας και είμαι πολύ ευχαριστημένος το ένα για τρύπημα και το άλλο για βιδωμα. Απλά θα ήθελα και περισσότερη δύναμη μερικές φορες για βιδωμα- ξεβιδωμα κάτι το οποίο μειονεκτω με τα κρουστικά - δράπανο κατσαβίδια που έχω αυτήν την στιγμή. Ποιο μου προτείνεται ;
(Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η σειρά brushless)
Η βγάζει μόνο την βασική έκδοση όπως αυτήν την εβδομάδα σε brushless motor ;
Επίσης όποιος πραγματικά γνωρίζει θα ήθελα να μου εξηγείση την διαφορά δύναμης και χρήσης των παρακάτω επαναφορτιζόμενων...
Παλμικό
Ηλεκτροκλειδο
Ροποκλειδο
Τα έχει φέρει όλα το lidl από όσο έχω δει και παρατήρησει.
Στην διάθεσή μου έχω 2 επαναφορτιζόμενα κρουστικά την 20 βολτ ομάδας και είμαι πολύ ευχαριστημένος το ένα για τρύπημα και το άλλο για βιδωμα. Απλά θα ήθελα και περισσότερη δύναμη μερικές φορες για βιδωμα- ξεβιδωμα κάτι το οποίο μειονεκτω με τα κρουστικά - δράπανο κατσαβίδια που έχω αυτήν την στιγμή. Ποιο μου προτείνεται ;
(Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η σειρά brushless)
Last edited by a moderator:
). Σίγουρα ο performance έχει καλύτερη αυτονομία, όχι όμως τίποτα το συνταρακτικό. Γενικά από την εμπειρία μου βλέπω ότι οι μπαταρίες της parkside είναι ψιλοψοφιες σε σχέση με άλλες επώνυμες (και πανάκριβες φυσικά, να τα λέμε κι αυτά ). Στον performance πάντως έβαλαν κανονικό προφυλακτήρα ενώ στον άλλο έχουν τον "πολιορκητικό κριό" (για να σπας τζάμια) που θέλει κοπτική-ραπτική για να τον συμορφώσει κάποιος.