Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν κανει ζημια στα πλαστικα το σπρευ σιλικονης, μπορεις να το χρησιμοποιησεις αφοβα Δημητρη.

+++++

Το βιντεακι με το ελλατωματικο Parkside με στεναχωρησε, το βρηκα λυπηρο αλλα παρα ταυτα ενδεικτικο για την ποιοτητα των Parkside τον τελευταιο καιρο. Κριμα.

Επειδή το πηρα το κρουστικό...
Και το δοκίμασα όπως ακριβώς αυτός...

Δεν έκανε κανένα "κόψιμο". Όλοι οι ρυθμιζόμενοι διακόπτες άψογοι.
Η επιλογή από 1-6 δουλεύει σε όλους τους συνδυασμούς περιστροφής - κρούσης.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Είστε όλοι σας φοβεροί. Σας παρακολουθώ κ ακολουθώ τις συμβουλές σας.
Έχει κάποιος αγοράσει τον αναδευτήρα που βγάζει την άλλη εβδομάδα;
Ας μας πει κάτι για το μηχάνημα!!!
Σας ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όντως λυπητερή το άνωθεν βίντεο....Αλλά πρέπει να έχουμε πια πολλές εντυπώσεις για συγουρη άποψη...
Επειδή το πηρα το κρουστικό...
Και το δοκίμασα όπως ακριβώς αυτός...

Δεν έκανε κανένα "κόψιμο". Όλοι οι ρυθμιζόμενοι διακόπτες άψογοι.
Η επιλογή από 1-6 δουλεύει σε όλους τους συνδυασμούς περιστροφής - κρούσης.
Παναγιώτη καλορίζικο...
Κάνε ένα test/review να δούμε τι λέει....

Ο αναδευτητας ειναι πολυ καλος...το έχει πάρει φίλος πριν 6μηνο και είναι ευχαριστημένος...Σε κολλες,επαλειφομενα και τσιμεντοειδη το δουλεύει..

Ευχαριστώ Κώστα.
Κάποια στιγμή το ΣΚ ή αργότερα σήμερα θα το δοκιμάσω για τα καλά.
Έχω κλάδεμα τώρα.

Θα το δοκιμάσω και με 2ah μπαταρία. Μήπως και φταίει αυτό. Όταν το έβαζε στο 5-6 του έκανε "κοψίματα".

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Είστε όλοι σας φοβεροί. Σας παρακολουθώ κ ακολουθώ τις συμβουλές σας.
Έχει κάποιος αγοράσει τον αναδευτήρα που βγάζει την άλλη εβδομάδα;
Ας μας πει κάτι για το μηχάνημα!!!
Σας ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλως τον Αρίστο!

Αν εχει να κανεις με μικρες ποσοτητες χρωματων/κονιαματων εως 5 κιλα θα σου ελεγα να κοιταξεις και τους αναδευτηρες για δραπανα.

Ειναι εξαρτηματα ακριβως που μπαινουν στα δραπανα σαν τρυπανια για αυτη ακριβως τη δουλεια. Υπαρχουν για oλα τα τσοκ ακομα και για SDS.
https://www.skroutz.gr/c/3142/anadeytires-gia-drapana.html

Τωρα αν θες για παραπανω ογκο, μπορω να σου πω οτι τιμη σαν του αναδευτηρα του Lidl και μαλιστα στα 1600w δεν θα βρεις πουθενα.
Μη χασεις ομως την αποδειξη για παν ενδεχομενο..

Εγω, παλι, αν και πηγα το πρωι...κρατησα χαρακτηρα (ζουμε σε ζορικες εποχες) και δεν πηρα κανενα performance, αν και δεν θα ελεγα οχι σε 2-3.
Πηρα, ομως, την 4αρα μπαταρια, γιατι δεν ειχα αλλη (εχω 2-3 εργαλεια και τις 2αρες τους) και νομιζω ειναι πολυ καλη η τιμη στα 25 .

Μιχαλη, περιμενω εντυπωσεις απο το ξυλοτρυπανα κι εγω με την πρωτη ευκαιρια θα κανω το ιδιο για τα αλλα, που πηρα :)

Ξερω δεν ειναι εργαλείο με την έννοια που ξερουμε εδω μεσα, αλλα βρηκε κάποιος το 'οξυμετρο'.? Πήγα το πρωί σε 3 καταστηματα γλυφαδα κορωπι Παιανία και είχαν τελειωσει λεει..

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στεφανε είδαμε το Α1 για να δούμε το Α2...;..το πρώτο μας έχουν στείλει...

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/erg...omeno-kroustiko-drapano-pkhap-20-li-a1/p51532

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Άριστο όπως είπε και ο Χιώτης έχει μεγάλη σημασία πως θα χρησιμοποιήσεις τον αναδευτηρα...
Για όλα τα υλικά που ανέφερα πριν και με μεγαλη προσοχή σε μπετόν μια χαρά είναι...Έχει και ρυθμιστή που είναι ότι πρέπει...
Για χρώματα παντος δεν θα το συνηστουσα....θέλει πολύ προσοχή...και αυτό κύριος γιατί θα πιτσιλιεται ο τόπος με το μεγάλο αναδευτηρα..
Ίσως καλυτερα κάποιο δραπανο με τσοκ και αναδευτηρα με πλατος Φ 8 να κάνει..

Ξερω δεν ειναι εργαλείο με την έννοια που ξερουμε εδω μεσα, αλλα βρηκε κάποιος το 'οξυμετρο'.? Πήγα το πρωί σε 3 καταστηματα γλυφαδα κορωπι Παιανία και είχαν τελειωσει λεει..

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε εγώ βρήκα στο Ρεθυμνο,ήθελε η μητέρα μου οξυμετρο κ πιεσόμετρο, αλλά δεν......

Επειδή πήρα σήμερα το πολυεργαλείο από το lidl
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/erg...omeno-poliergalio-20-v-pamfwp-20-li-b2/p51536
αλλά δεν έχει μέσα κανένα εξέρτημα, ξέρει κανένας τι πρέπει να πάρω που να ταιριάζει και να αξίζει;
ή να το πάω πίσω και να πάρω κανα σετάκι πλήρες από το leroy;
εντύπωση μου κάνει που δεν είχε και εξαρτήματα έξτρα το lidl όπως κάνει συνήθως

Αν έπαιρνα κάτι, θα ήταν τα σπρέι σιλικόνης. Πολύ χρήσιμα για κάθε νόσο 😄
Όμως για κανένα εργαλείο και κανένα Λιντλ δεν σπάω την καραντίνα. Εδώ τον εγγονό μου δεν μπόρεσα ακόμα να δω και θα τρέχω στα Λιντλ.
Λυπάμαι που έχασα το καρφωτικο, λυπάμαι που έχασα τους 2 οδηγούς κοπής που από πέρσι τους κυνηγάω και ελπίζω να μην βγάλει τώρα κανένα πάγκο φαλτσοπρίονου και τον χάσω, αλλά όχι. Δεν πάω.
Πάντως αν πάει κάποιος από Κρήτη και ειδικά Ηράκλειο και βρει οδηγούς κοπής, ας μου πάρει ένα ζευγάρι 😀😀

Επειδή πήρα σήμερα το πολυεργαλείο από το lidl
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/erg...omeno-poliergalio-20-v-pamfwp-20-li-b2/p51536
αλλά δεν έχει μέσα κανένα εξέρτημα, ξέρει κανένας τι πρέπει να πάρω που να ταιριάζει και να αξίζει;
ή να το πάω πίσω και να πάρω κανα σετάκι πλήρες από το leroy;
εντύπωση μου κάνει που δεν είχε και εξαρτήματα έξτρα το lidl όπως κάνει συνήθως

Απαραδεκτο να μην εχει εστω και ενα εξαρτημα μεσα στο κουτι

Για το πολυ πολυεργαλειο ρευματος του Lidl εχω χρησιμοποιησει εξαρτηματα της dewalt, μαλλον κανουν και της Makita, της bosch δεν ταιριάζουν . Τα πριονωτα εξαρτηματα του lidl ειναι πολυ καλα, αλλά αυτα με "καρβιδιο" μαπα.

Οπως και να εχει για να μην κουβαλας το εργαλειο, βγαλε πατρον τις ακιδες της κεφαλης σε ενα χαρτι και ξεκινα αναζητηση.

Μου εφεραν πριν απο λιγο τα τρυπανακι ξυλου της σειρας Performance απο την Parkside.

"Tρυπανια ξυλου υψηλης αποδοσης" γραφει...

49753387358_f58c96292f_b.jpg

...και αυτη την φορα ειναι αληθεια, το εννοει! Δεν πιστευα την αποδοση τους στη δοκιμη σε σκληρο ξυλο πριν λιγη ωρα!!

Να πω ακομα οτι και η κασετινα τους ειναι μακραν η καλυτερη ποιοτικα και μαλιστα η πιο λειτουργικη απο ολες.
Αν ειχε και ενα γαντζακι η θηκη για να κρεμιεται, θα επαιρνε 10 στα 10!!

Οποιος ηταν απιστος Θωμας σαν και μενα, να παει να παρει. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει μπολικα καθως ολοι θα νομιζουν οτι προκειται για τη συνηθισμενη σαβουρα που φερνει συνηθως.

Εαν και τα αλλα τρυπανακια για ολα τα υλικα ειναι της ιδιας αποτελεσματικοτητος με τα ξυλοτρυπανα , τοτε θα μιλαμε για την επιτυχια της χρονιας του Lidl σχετικα με αναλωσιμα!!

Last edited:
Όμως για κανένα εργαλείο και κανένα Λιντλ δεν σπάω την καραντίνα. Εδώ τον εγγονό μου δεν μπόρεσα ακόμα να δω και θα τρέχω στα Λιντλ.
Λυπάμαι που έχασα το καρφωτικο, λυπάμαι που έχασα τους 2 οδηγούς κοπής που από πέρσι τους κυνηγάω και ελπίζω να μην βγάλει τώρα κανένα πάγκο φαλτσοπρίονου και τον χάσω, αλλά όχι. Δεν πάω.
Πάντως αν πάει κάποιος από Κρήτη και ειδικά Ηράκλειο και βρει οδηγούς κοπής, ας μου πάρει ένα ζευγάρι 😀😀

+ 100

Βαλε τα παιδια σου ή καποιον αλλο να στα παιρνει. Ασε τα καπου 2-3-4 μερες να ξεραθει ο...κορονιος και εισαι ok 😁

Μιχαλη, οντως πολυ ενδιαφερουσα πληροφορια. Μετανιωνω που δεν τσ πηρα κι εγω. Μακαρι και τα αλλα, που πηρα, να ειναι αντιστοιχα.

Απαραδεκτο να μην εχει εστω και ενα εξαρτημα μεσα στο κουτι

Για το πολυ πολυεργαλειο ρευματος του Lidl εχω χρησιμοποιησει εξαρτηματα της dewalt, μαλλον κανουν και της Makita, της bosch δεν ταιριάζουν . Τα πριονωτα εξαρτηματα του lidl ειναι πολυ καλα, αλλά αυτα με "καρβιδιο" μαπα.

Οπως και να εχει για να μην κουβαλας το εργαλειο, βγαλε πατρον τις ακιδες της κεφαλης σε ενα χαρτι και ξεκινα αναζητηση.

thanks