Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλως τον Αρίστο!

Αν εχει να κανεις με μικρες ποσοτητες χρωματων/κονιαματων εως 5 κιλα θα σου ελεγα να κοιταξεις και τους αναδευτηρες για δραπανα.

Ειναι εξαρτηματα ακριβως που μπαινουν στα δραπανα σαν τρυπανια για αυτη ακριβως τη δουλεια. Υπαρχουν για oλα τα τσοκ ακομα και για SDS.
https://www.skroutz.gr/c/3142/anadeytires-gia-drapana.html

Τωρα αν θες για παραπανω ογκο, μπορω να σου πω οτι τιμη σαν του αναδευτηρα του Lidl και μαλιστα στα 1600w δεν θα βρεις πουθενα.
Μη χασεις ομως την αποδειξη για παν ενδεχομενο..

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με κατατοπίσατε πλήρως. Δεν τον αγοράζω γιατί δεν πρόκειται να κάνω τέτοιες εργασίες!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δυστυχως, σημερα που ξαναπηγα στο lidl Μελισσιων, ειχαν τελειωσει τα τρυπανια ξυλου (ειχε λιγα απο τα αλλα και καμποσα εργαλεια performance).
Τωρα τι λεω κι εγω, εν μεσω καραντινας, αλλα αν τυχον τα βρει κανεις στα περιξ, αν μπορει ας μου τα παρει και τα βρισκουνε καποια στιγμη :)

Να 'σαι καλα, Κυρ (ή οποιος αλλος, βεβαια, μπορεσει).
Με τοση αλυσιδα μεταφορας, κανονικα θα πρεπει να ποσταρουμε στο Ταχυδρομεια-Τελωνεια 😁
Παρτα εσυ και μην αγχωνεσαι. Μολις περασουνε τα μετρα, πεταγομαι εγω καο τα παιρνω, να πιουμε κι ενα καφεδακι 😀

Να το δοκιμάσω δεν πρόλαβα...
Ένα συγκριτικό του μεγέθους όμως το έκανα.

b7e817cec2db5eaec6129d7598bc225f.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαρύ είναι. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα από τον Αύγουστο

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν λίγο που πήγα στα LIDL, ήμουν λίγο τυχερός μιας και υπήρχε στο ράφι μόνο 1 σετάκι με ξυλοτρύπανα Parkside και πρόλαβα και τα αγόρασα! Δυστυχώς είχε εξαντληθεί το άλλο σετάκι με τα τρυπάνια γενικής χρήσης..

Να ξέρετε ότι μάλλον μας διαβάζουν πολλά άτομα.... Ούτε στη Λάρισα σε lidl βρήκε κάτι ή κουνιαδα μου που πήγε.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν ισχύουν κι αυτά που βλέπω στο συγκριτικό, τότε τα performance είναι τελικά "νά'χαμε να λέγαμε".
https://youtu.be/9sQmfEjajxw

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημερα παιδια, το κρουστικό δραπανο εχει εξαφανιστεί ;

Χθες στα Μελισσια ειχε μερικα.
Edit: Αν αναφερεσαι στο "κανονικο" κρουστικο δραπανοκατσαβιδο. Performance "κατεδαφιστικο" δεν νομιζω οτι ειχε.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χθες στα Μελισσια ειχε μερικα.
Edit: Αν αναφερεσαι στο "κανονικο" κρουστικο δραπανοκατσαβιδο. Performance "κατεδαφιστικο" δεν νομιζω οτι ειχε.

Σε ευχαριστω για την πληροφορια φιλε, ναι αυτο ψαχνω

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλημερα παιδια, το κρουστικό δραπανο εχει εξαφανιστεί ;

Νομίζω ότι είδα χθες στο κατάστημα Ν. Ιωνίας (Παναγούλη), χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος.

Εκανα μια μικρη χρηση των τρυπανιων γενικης χρησης "performance".
Ηταν απλως 2 μικρες, 4αρες, τρυπες, σε τοιχο (για συμπληρωμα σε ενα στηριγμα).
Μου αφησαν γενικα καλη εντυπωση, αν και δεν ειναι το πιο δυσκολο τεστ τοσο μικρη τρυπα σε απλη τοιχοποιια. Ανοιξαν, παντως, πανευκολα (με το 18v κρουστικο b&d), ευθεια κτλ κτλ.
Παντως, το ασπρο χρωμα που εχουν στις βολτες, ειναι απλη πλαστικη μπογια και ξεφτιζει για πλακα. Σε 1-2 μεγαλα ειχε μισοφυγει ηδη. Δεν ξερω, βεβαια, αν παιζει καποιο ρολο αυτο (η μπλε μπογια στα cyl9 δεν εχει φυγει, μετα απο μπολικη χρηση).

Εχεις δικιο, δεν ειναι ενδεικτικο ενος καλου τρυπανιου ενα τρυπημα σε τοιχοποιια, ειδικα αν χρησιμοποιεις και ενα δυνατο δραπανο.

Την διαφορα θα την δεις σε τσιμεντο/πετρα, οπου τα καλα τρυπανια (CYL9 multi construction/CYL5 masontry&concete ) τρυπανε σε κλασμα του χρονου που τρυπανε τα κοινα.

Μιχάλη. έπρεπε να είχες πάρει και από αυτά για test.
πάντως ενώ την πέμπτη είχε πολλά τρυπάνια, μόλις έδωσες το ok για τα ξύλου, παρασκευή απόγευμα δεν υπήρχε ούτε ένα

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιχάλη. έπρεπε να είχες πάρει και από αυτά για test.
πάντως ενώ την πέμπτη είχε πολλά τρυπάνια, μόλις έδωσες το ok για τα ξύλου, παρασκευή απόγευμα δεν υπήρχε ούτε ένα

Ενα πραμα...!!!Μολις μιλησε εξαφανιστηκαν....!!!!

Μας εχει καψει αυτος ο Χιωτης με τα τεστ του. Αντι να τα κανει και να μοιραζει μυστικα τα αποτελεσματα, στο dark web, τα βγαζει φορα-παρτιδα και ερχονται οι ξενοι και μας παιρνουν τα εργαλεια μας.