Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πηγα σημερα μια βολτα απο το Lidl και ειδα οτι ειχε το 18βολτο καρφωτικο μπαταριας, αυτο με τα 59 ευρω. Νομιζα οτι θα φευγανε σα ζεστο ψωμι με τετοια τιμη.
Τελειωσαν και οι μεταλλικες γωνιες οι οποιες καταλαβα οτι ηταν μεγαλου μεγεθους αυτη τη φορα (ειδα μονο ενα σετακι με διαστασεις 8χ8εκ.) και οχι τα μικρακια που εβγαζε παλια.

Πηρα τον κουβα που δεν τον ειχα στο προγραμμα αλλα ειδα απο κοντα οτι ηταν καλος και ενισχυμενος με μεταλλικο χερουλι, εσωτερικο χαρακα και στομιο ροης.
Πηρα και τα αναδευτηρια που καθυστερησα ενα μερεμετι για να τα δοκιμασω. Καλα μου φανηκαν αλλα θα προτιμουσα να τα ειχε χωριστα και οχι σετ των τριων.
Εχει δυο μικρα των 43εκ. υψος και 7.5-8.5 εκ διαμετρου, ιδανικα για μικρες αναμιξεις και ενα μεγαλυτερο 50εκ. υψος και διαμετρο 10εκ.

49816920018_244038cd60.jpg

Το μεγαλο ειναι για λασπες, το μεσαιο για λασπες/κολλες/χρωματα σε μικρες ποσοτητες <5-10κιλα και το δεξι μονο για χρωματα που ειναι και το πιο περιποιημενο.

Ο Κωστης θα κρατησει το εκλεκτο και περιποιημενο των χρωματων με 4 ευρω (αντι 3.5 ευρω:) και εγω θα κρατησω τα αλλα δυο.

Κρίμα που δεν βρήκες και αλλες μεταλλικές γωνίες...
Ο κουβάς όπως είπα μου φανηκε αρκετά καλός και ποιοτικός για τα λεφτά του...

Όσο για τα αναδευτηρακια σωστά ενεργησες/σαμε καθώς κατόπιν συνεννοήσεις θα ηταν κρίμα να μην τα περνάμε ενώ μπορούμε να μοιραστούμε τα έξοδα και να κρατησει ο καθενας οτι χρειάζεται...

Αναμένουμε και εδώ το τεστ στα μεγάλα αναδευτηρα για να δούμε τι ωραία πιάνουν...

Μια διαφορά την έχει ο παλιός με του lidl πάντως.
Ο παλιός και τι δεν έχει αναδεψει... Και με το μαύρο black &decker
Καινούριο τον είχε ο πατέρας για να χτυπάει το γάλα για βούτυρο. Μετά τον είχε για να χτυπάει σε ένα μπετονι τα σταφύλια όταν ήταν να βάλει κρασί...
Ε κάποια στιγμή πρέπει να μπήκε και σε χρώμα
fbd6da921da2683cbdf49ea5ee4a17d6.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει δοκιμάσει κανείς το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντουρας που βγάζει αύριο το lidl να μας πει εντυπώσεις;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεε των Parskide (Νικο Osatosa, δε λεω εσενα, μη μυγιαζεσαι), αδικησα δις τα προϊοντα σου και πρεπει να εξομολογηθω:
1. Ειχα γραψει πριν κατι μερες για το μικρο 12v τροχακι, που του εβαλα πανω τα σβουρακια (τροχακια με γυαλοχαρτακια) και "εκοβε".
Πηγα, λοιπον, σημερα να κοψω κατι με το κανονικο τροχακι...και παλι "εκοβε" αμεσως. Τι διαλο, λεω, χαλασε τελειως;
Τελικα, ειχε γινει το εξης: Στο τεστ με τα σβουρακια, ειχα πανω μια μπαταρια μισογεματη. "Εκοβε" και σκεπτομενος μην ειναι η μπαταρια, πηρα μια που μολις την ειχα γεμισει, να την αλλαξω. Ε, λοιπον, καπως τα καταφερα και, κρατωντας και τις δυο στα χερια μου, ξαναεβαλα πανω την αδεια (παυση για χειροκροτημα....ή μουτζες).
Ειχε μεινει, οποτε, πανω αυτη. Βαζοντας τη γεματη, δουλευει κανονικα και το τροχακι, αλλα και το σβουρακι 
Ενα, μαλλον, πραγματικο θεματακι, ειναι οτι ενω η μπαταρια ειναι π.χ. στο 30-40%, τη δειχνει γεματη στο ρελαντι (3 γραμμες) και αμεσως μετα πεφτει αποτομα στη 1 γραμμη. Αυτο, ισως, με ξεγελασε + η σιγουρια οτι ειχα βαλει γεματη μπαταρια.
Αρα, μια χαρα το επαναφορτιζομενο τροχακι.

2. (Οχι τοσο σημαντικο) Ειχα πει προχθες για το βερνικι powerfix, οτι το χρωμα ειναι αλλα αντι αλλων (κεραμιδι). Λοιπον, ακολουθησα τη συμβουλη του Κωστη και το ανακατεψα πιο πολυ. Ειναι μαλλον στυλ James Bond, θελει shaken, not stirred, αφου και πριν το ειχα ανακατεψει, αλλα πιο απαλα. Τωρα το ταρακουνησα.
Και το χρωμα ειναι αρκετα καφε.
Τα υπολοιπα εξακολουθουν να ισχυουν, βεβαια, π.χ. βρωμοκοπαει 

Προς αποκατασταση της αληθειας, για τις μελλοντικες γενιες...

Ειδες τελικα οτι ηθελε περισσοτερο ψαξιμο το 12v ως προς τι ειχε και δεν δουλευε καλα....; Κατι δεν μου κολλουσε εμενα και σου λεγα οτι δεν πηγαινε καλα...ευτυχως ηταν η μπαταρια...μικρο το κακο...και αποδεικνυεται οτι τελικα οσο πιο γεματη ειναι η μπαταρια τοσο πιο δυνατο ειναι.... Οσο για το βερνικι,αποδεικτηκε του λογου το αληθες οτι δεν ειχε ανακατευτει καλα....το αν το βλεπεις εσυ ασυμαντο ειναι αλλο θεμα καθως οταν δεν βγαινει η αποχρωση που θελουμε δεν φταει παντα το υλικο αλλα και εμεις....εδω επαγγελματιες δεν το ανακατευουν....

Καλησπέρα μετά από μεγάλο διάλειμμα.

Επισκευή σφιγκτήρα/ων powerfix. Λίγος χρόνος καραντίνας, ρασπες, λίμες κλπ και ένα κομμάτι οξιάς.
b223a217bf3b2bbfa07dd91174f694f1.jpg
a7f38a409fcd79925f912daa7ac97620.jpg
83234b54d4a97c89fff5a1c532543316.jpg

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα μετά από μεγάλο διάλειμμα.

Επισκευή σφιγκτήρα/ων powerfix. Λίγος χρόνος καραντίνας, ρασπες, λίμες κλπ και ένα κομμάτι οξιάς.

Τα σεβη μου επιστημονα!:grinning-smiley-043
Τοσα χρονια εχω ενα σπασμενο και γω αλλα το επιπεδο μου δεν εφτασε σε αυτο το σημειο! Τρεχω να φτιαξω και γω ενα! :rifle:

Last edited by a moderator:
Πολυ καλη πατεντα φιλε μου...γιατι να παει χαμενο ενα εργαλείο όταν μπορεί επισκευαστεί..!!!

Είναι για να ρυθμίζεις το βάθος κοπής στην περίπτωση που θέλεις να κατεβαίνει ο τροχός μέχρι το σημείο που έχεις ρυθμίσει.
Μελετημένα εργαλεία

Νίκο wwdiy ευχαριστούμε για την χρήσιμη ιδέα. Σπάνε εύκολα τα άτιμα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καινούργια μπαταρία σε παλιό εργαλείο.

https://youtu.be/BUgexDjV7G8

Το είδα και εγώ χθες αυτό, και η αλήθεια είναι ότι έχω ακριβώς το ίδιο κρουστικό και έχω πρόβλημα με την μπαταρία, είχα κοιτάξει να πάρω νέα, αλλά πάει στα 25 + 5 μεταφορικά και νομίζω δεν αξίζει, ενώ από το κρουστικό είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Επειδή το κοίταζα χθες, για να επιχειρήσω να το κάνω και εγώ, νομίζω ότι η μπαταρία δεν θα κουμπώνει τόσο καλά γιατί στην μπαταρία των X20 οι πλευρικές "γλύστρες" είναι ποιο ψηλά από ότι στα X18... οπότε μάλλον θα έχει τζόγο πάνω κάτω.... Και ένα μικρός τζόγος πες δεν είναι πρόβλημα, αλλά μην ξεκουμπώνει, ειδικά αν το έχεις σε κρούση...

Έχω μετατρέψει κι εγώ το δικό μου πριν κάνα χρόνο. Η μπαταρία του δεν κράτησε σχεδόν καθόλου και λυπόμουν να το πετάξω. Επίσης έχει το καλό το τσοκ του να πίανει και τα πολύ μικρά νούμερα τρυπάνια, πράγμα πολύ χρήσιμο.
Από τζόγο δεν έχει καθόλου, μάλιστα κουμπώνει πιο σφικτά από τα κανονικά. Α, τα συγκεκριμένα δεν έχουν κρούση.

rsz_img_20200502_121126.jpg

Ενδιαφέρον! Άραγε να γίνεται και μεταξύ διαφορετικών κατασκευαστών ?
Π.χ. σε παλιά εργαλεία με μπαταριες NiCd.