Στο Αλιβέρι. Είχε άλλο εναΣε ποιο lidl πέτυχες το δισκοπριονάκι, είχε άλλα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο Αλιβέρι. Είχε άλλο εναΣε ποιο lidl πέτυχες το δισκοπριονάκι, είχε άλλα?
Όχι. Κανονικά ήταν στην κρούση μόνο.Μήπως και αυτό, όπως το μικρότερο μοντέλο, το έχεις γυρισμένο στην περιστροφή;
Έχει μια επιλογή να γυρνάει και το καλέμι...δε ξέρω για πιο λόγο βέβαια...!
Δε ξέρω αν την έχει αυτή την επιλογή το δικό σου βέβαια..
Έχει δίσκο για ξύλα. Νομίζω ως 2-2.5cm πάχος λέει ότι κοβειΑναρωτιέμαι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μικρότερες κοπες σε ξύλα αντί του κυρίως δισκοπρίουνου το οποίο είναι βαρύτερο και πιο δισκύνητου
Μήπως και αυτό, όπως το μικρότερο μοντέλο, το έχεις γυρισμένο στην περιστροφή;
Έχει μια επιλογή να γυρνάει και το καλέμι...δε ξέρω για πιο λόγο βέβαια...!
Δε ξέρω αν την έχει αυτή την επιλογή το δικό σου βέβαια..
Πήρα σήμερα τον τροχό αν και είχα το προηγούμενο μοντέλο χωρίς την ρύθμιση των στροφών.
Παρατήρησα οτι ο δίσκος του πάει λίγο τραμπάλα, δηλαδή γυρίζει περίπου μισό χιλιοστό δεξιά αριστερά όταν λειτουργεί. Άλλαξα δίσκο, άλλαξα και τις ροδέλες με αυτές του προηγούμενου αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Σκέφτομαι να τον πάω πίσω.
Τον πήρε κανένας άλλος να μας πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα;
Λοιπον, φιλε Χρηστο, τον τσεκαρα τον τροχο.
Για τα δικα μου δεδομενα, ειναι μια χαρα.
Εκοψα κιολας, με μιση μπαταρια, και πηγαινε σφαιρα.
Τωρα, δεν ξερω αν λεμε το ιδιο, αλλα κανει το εξης:
Ενω δουλευει και παει μια χαρα ευθεια, μολις τον σβηνεις, προς το τελος πριν σταματησει, κανει λιγο περα-δωθε. Προσοχη: Την ωρα που δουλευει, ακομα και στην πιο χαμηλη ταχυτητα, ΔΕΝ το κανει. Και στο κοψιμο, ευθεια κοβει. Μονο οταν σταματαει.
Αν εννοεις αυτο, ok. Για εμενα δεν ειναι θεμα.
Θα το τσεκαρω καποια στιγμη και με αλλα δισκακια, πιο παχια κτλ, αλλα προσωπικα δεν θα το αλλαζα για αυτο.
εσεις που εχετε το προβλημα με τον τροχο για δωστε περισσοτερες πληροφοριες ...
ο δισκος ειναι λεπτος (κοπης)?, ποιας μαρκας?, εαν μπει ο ιδιος δισκος σε αλλον τροχο τι συμβαινει?
Προφανώς δεν το κάνει μόνο όταν πάει να σταματήσει, απλώς τότε γίνεται ευδιάκριτο γιατί στις 10000 στροφές είναι αδύνατον να το δεις.
Το πρώτο που σκέφτηκα κι εγώ ήταν πως φταίει ο δίσκος. Αλλά μου το έκανε και σε δισκάκια dewalt και bosch 1 χιλιοστού που είχα διαθέσιμα.
Μετά σκέφτηκα οτι φταίνε οι ροδέλες, τις άλλαξα και ψιλοδιορθώθηκε αλλά καταλήγω οτι πρέπει να χάνει ελάχιστα ο άξονάς του.
Δεν ξέρω αν επηρεάζει την απόδοσή του, κάποιοι μπορεί και να μην το παρατηρήσουν καν αλλά επειδή με παραξένεψε σκέφτηκα να το αναφέρω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.