Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξύπνησα πρωί πρωί να κάνω δοκιμές για να σιγουρευτώ.
Δεν είναι οτι παίζει το μάτι μου, ούτε πιάνω τροχό πρώτη φορά, το πρόβλημα ήταν εμφανές. Στο δισκάκι του 1mm για κοπή που το βάρος του είναι μικρό δεν ένιωθες κραδασμούς, σε δισκάκι όμως λείανσης 6.3mm οι κραδασμοί ήταν αρκετοί,ιδίως όταν τον ακουμπούσες πάνω στο σίδηρο για να το λειάνεις. Εμένα με ενοχλούσε, κάποιος άλλος μπορεί και να μην το πρόσεχε.
Όπως και να έχει τον άλλαξα το πρωί και δοκίμασα τον καινούργιο στο αυτοκίνητο. Σαφώς είναι καλύτερος. Όσοι τον πήρατε ή σκοπεύετε να τον πάρετε ρίξτε του μια ματιά, δεν χάνετε τίποτα σαν εργαλείο αξίζει.
Ελπίζω να βοήθησα συνάδελφοι.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξύπνησα πρωί πρωί να κάνω δοκιμές για να σιγουρευτώ.
Δεν είναι οτι παίζει το μάτι μου, ούτε πιάνω τροχό πρώτη φορά, το πρόβλημα ήταν εμφανές. Στο δισκάκι του 1mm για κοπή που το βάρος του είναι μικρό δεν ένιωθες κραδασμούς, σε δισκάκι όμως λείανσης 6.3mm οι κραδασμοί ήταν αρκετοί,ιδίως όταν τον ακουμπούσες πάνω στο σίδηρο για να το λειάνεις. Εμένα με ενοχλούσε, κάποιος άλλος μπορεί και να μην το πρόσεχε.
Όπως και να έχει τον άλλαξα το πρωί και δοκίμασα τον καινούργιο στο αυτοκίνητο. Σαφώς είναι καλύτερος. Όσοι τον πήρατε ή σκοπεύετε να τον πάρετε ρίξτε του μια ματιά, δεν χάνετε τίποτα σαν εργαλείο αξίζει.
Ελπίζω να βοήθησα συνάδελφοι.

να τον επιστρεψεις γιατι με τη χρηση η κατασταση του μπορει να επιδεινωθει

Καλησπέρα στην παρέα!
Από βδομάδα έχει στα lidl τον φορητό αεροσυμπιεστή με δύναμη έως 8 bar,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρεις αυτόν αντί για κάποιον μεγαλύτερο και ο λόγος είναι:
- ευκολότερη αποθήκευση(δεν έχω χώρο για μεγάλο :( )
- πιο πρακτικός σε μέγεθος
- αποκλειστική χρήση μόνο για φύσημα
φουσκωμα (όχι για να δουλεύω
εργαλεία)
-γενικα για να υπάρχει στο σπίτι ένας
αεροσυμπιεστης.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα στην παρέα!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρεις αυτόν αντί για κάποιον μεγαλύτερο και ο λόγος είναι:
εργαλεία)
αεροσυμπιεστης.

Για φυσημα - φουσκωμα, μπαλες, καθαρισματα, λαστιχα ειναι οκ. Απλα εχει μικρη δεξαμενη και εαν τραβας συχνα θα κανει πολυ θορυβο.
Μην ξεχνας οτι μπορεις να τραβηξεις σωληνα και να εργαζεσαι μακρια απο τον συμπιεστη.
Απλα εαν θελεις ποτε να πας σε εργαλεια θα σε αφησει, μου το ειχαν συζητησει αρκετα εντος του νηματος.

Update:
Δοκιμαζοντας τον τροχο, βγηκε αλλο προβλημα: Το κουμπι που μαγκωνει τον αξονα κολλαγε και δεν ξεμαγκωνε.
Αλλαγη αμεσα και ο καινουργιος φαινεται να ειναι ok, αλλα περισσοτερες δοκιμες το βραδυ. Ελπιζω να μην ειναι χειροτερο το περα-δωθε.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Update:
Δοκιμαζοντας τον τροχο, βγηκε αλλο προβλημα: Το κουμπι που μαγκωνει τον αξονα κολλαγε και δεν ξεμαγκωνε.
Αλλαγη αμεσα και ο καινουργιος φαινεται να ειναι ok, αλλα περισσοτερες δοκιμες το βραδυ. Ελπιζω να μην ειναι χειροτερο το περα-δωθε.

Θελει δοκιμες στο παρκιν του λιντλ.....!

Καλησπέρα στην παρέα!
εργαλεία)
αεροσυμπιεστης.

Καλησπέρα, φίλε μου εγώ τον είχα κ τον πούλησα. Έκανε πάρα πολύ θόρυβο. Εννοείται δεν είναι να βάλεις μπροστά διαφορά εργαλεία. Προσωπικά είχα αποφασίσει να πάρω το κομπρεσέρ των 24 lt που βγάζει το Lidl αλλά με πρόλαβε κ έβγαλε αυτό των 50lt κ το πήρα.
Οι λόγοι που παραθέτεις είναι σωστοί. Αλλά θα θέλεις να φυσήξεις π.χ. κ κάτι στο αυτοκίνητο σου, κ δεν θα κάνεις ένα λεπτό φύσημα. Ε, ο θόρυβος δεν αντέχεται.
Προσωπική μου άποψη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δυστυχως, και το δραπανο εχει προβλημα: Μολις ξεκιναει, αναβει το ledακι και μετα δεν σβηνει!
Καινουργιο αυτο, δεν το εχω ξαναδει.
Παλεψα λιγο το διακοπτακι, αλλα τζιφος.
Αν βγαλεις τη μπαταρια σβηνει, αλλα μετα παλι τα ιδια.
Στα Μελισσια που πηγα σημερα, νομιζω δεν ειχε δραπανα, οποτε σκεφτομαι να το κρατησω. Απλως θα πρεπει να βγαζω την μπαταρια καθε φορα που θα το κλεινω για καλα.
Παντως, ειναι σπαστικο.
Με λιγη δοκιμη που εκανα, δεν φαινεται να κανει αυτο που ξεσφιγγει μονο του, με το σταματημα.
Επισης, ο (2ο) τροχος φαινεται ok στο κουμπι του μπλοκαρισματος (οπως ειπα). Οσον αφορα στο περα-δωθε του αξονα, μου φαινεται περιπου το ιδιο με τον 1ο. Δηλαδη, το βλεπεις λιγο στο σταματημα, αλλα, για εμενα, δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.

Χαχαχα λαχείο έχει καταντησει να βρεις σωστο εργαλείο από το Lidl:)

Δυστυχως, ειναι λιγο αληθεια αυτο.
Το να τα αλλαξεις, ή να παρεις τα λεφτα σου πισω ειναι, προς τιμην τους, πολυ ευκολο, αν εξαιρεσεις τη φασαρια να ξαναπηγαινεις, και βεβαια, τον κινδυνο να μην εχουν μεινει αλλα (καλη ωρα).
Ομως, τα τοσα φανερα προβληματα, σε βαζουν σε σκεψεις και για αλλα τοσα "αφανερωτα" που θα βγουν αργοτερα.

Eτσι ειναι.

Η φτηνια και η καλη εγγυηση τρωνε τον παρά, οπως λεει και η συγχρονη λαϊκη ρηση :)

Παντως να πω οτι και στο Brushless 18βολτο Ryobi που πηρα απο τα warehouse deals, το λεντακι εμενε αναμενο και εσβηνε μονο οταν εβγαζες την μπαταρια.
Δεν υπηρχε κανενα ουσιαστικο προβλημα αλλα οταν το ανεφερα στο Αmazon μου προσφεραν επιστροφη η 30% εκπτωση. Φυσικα προτιμησα την εκπτωση.

Ε, φανταζομαι οτι το λεντακι καιει ελαχιστα, οποτε δεν πειραζει να το αφηνεις αναμενο για οση ωρα κανεις δουλεια με το εργαλειο (π.χ. μια ωρα) και να το σβηνεις οταν τελειωνεις.
Λογικα, η διαφορα στην αντοχη της μπαταριας θα ειναι ελαχιστη. Και παλι, ομως...

https://www.lidl.it/it/p/fai-da-te/cavalletto-di-supporto/p42082
Την άλλη βδομάδα στο ιταλικό λιντλ έρχεται η βάση για φαλτσοπριονο στα 60
Μακάρι να ακολουθήσει και στην Ελλάδα.
Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που θα πάω από νωρίς να την πάρω.

Update:
Πηγα παλι σημερα (ειμαι κοντα και βολευει) και ειχαν μεινει δυο δραπανα. Τα πηρα και τα δυο και ειχαν και τα δυο το ιδιο προβλημα (δεν εσβηνε το λεντακι). Εχω την υποψια οτι ηταν ηδη απο επιστροφη λογω του θεματος αυτου.
Επιστραφηκαν και τα δυο και μου εχει μεινει το αρχικο, που το σκεφτομαι να το γυρισω ή οχι.
(Ο υπαλληλος εφτασε να μου πει "μηπως ειναι ετσι φτιαγμενο, να μη σβηνει;". Τι να πεις).

https://www.lidl.it/it/p/fai-da-te/cavalletto-di-supporto/p42082
Την άλλη βδομάδα στο ιταλικό λιντλ έρχεται η βάση για φαλτσοπριονο στα 60
Μακάρι να ακολουθήσει και στην Ελλάδα.
Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που θα πάω από νωρίς να την πάρω.

Να ακολουθησει εδω οτι εχει βγαλει αυτην την εβδομαδα στην Ελλαδα...!!!!
https://www.lidl.it/it/p/fai-da-te/martello-demolitore/p42106

....και 30j να ειναι παλι μια χαρα ειναι....ολα αυτου του ειδους τα τρυπανια της Parkside ειναι πολυ καλα και εχει αποδεικτει με το παραπανω..!!!

Update:
Πηγα παλι σημερα (ειμαι κοντα και βολευει) και ειχαν μεινει δυο δραπανα. Τα πηρα και τα δυο και ειχαν και τα δυο το ιδιο προβλημα (δεν εσβηνε το λεντακι). Εχω την υποψια οτι ηταν ηδη απο επιστροφη λογω του θεματος αυτου.
...
Πολύ πιθανόν η υποψία σου να είναι βάσιμη. Έχω δει πολλές φορές εργαλεία με πολύ ταλαιπωρημένο εξωτερικό χαρτόνι να βρίσκονται στο καλάθι για πούλημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα έχω δει να λείπει και το κλιπάκι ασφαλείας.

Πόση ώρα το έχεις αφήσει και δεν σβήνει;

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ομολογουμενως οχι πολλη. Αλλα δεν εχω δει και ποτε αλλο μηχανημα να μενει "για λιγο" αναμμενο το λεντ και να σβηνει μετα.