Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα παιδιά, για την 12ν τρόμπα παραλίας έχουμε πληροφορίες? Θα περάσω μια βόλτα μήπως βρω στην περιοχή μου.

Εχω τετοια 12V τρομπα, οχι του lidl αλλα αλλη μαρκα, και μου παρεχει τεραστια ευκολια οχι μονο στο φουσκωμα αλλα κυριως στο ξεφουσκωμα των φουσκωτων παραλιας.
Τα ξεφωσκωνει "πιτα", οπως ηταν στην αρχικη τους κατασταση.

Συνιστώ στους φίλους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν πυροσβεστήρα να αγοράσουν 3 kg. Οτιδήποτε πιο κάτω τελειώνει γρήγορα. Κι οκ, δέχομαι εν μέρει το προβληματισμό του χώρου για το αμάξι. Αλλά για το εργαστήριο δεν το συζητάμε, 5-6 kg! Τέλος προσωπικά συνιστώ την ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ, που εξάγει κιόλας.

Με αυτες κλαδευα
εψαχνα και καποιες της Makita αλλα δεν μπορεσα να τις βρω

Την προηγούμενη εβδομάδα χρησιμοποίησα για ρπώτη φορά την σπαθοσέγα με την λάμα που πρότεινε ο Σώφρον, έπαθα πλάκα :BDGBGDB55: με την ευκολία και την σβελτάδα που έκανα την δουλειά. Πραγματικά έπαθα σόκ, ανακάλυψα τον πολιτισμό!!!

Φυσικά δεν είχα προηγούμενη εμπειρία απο σπαθοσέγα παρά μόνο απο πριόνι και αλυσοπρίονο.
Σε κλαδιά μέχρι περίπου 8-10 εκ διάμετρο πηγαίνει τρένο.
Με την μεγάλη μπαταρία εβγαλα δουλειά περίπου 45λεπτά και στο τέλος άναβαν τα 2 απο τα 3 led.

Εξαιρετική αγορά για κλάδεμα σε συνδυασμό με τις παραπάνω λάμες.

Για αναγομωσεις,Αθήνα ,που παμε?

Τα καταστήματα που πουλάνε πυροσβεστήρες κάνουν και αναγομώσεις

Last edited by a moderator:
Την προηγούμενη εβδομάδα χρησιμοποίησα για ρπώτη φορά την σπαθοσέγα με την λάμα που πρότεινε ο Σώφρον, έπαθα πλάκα :BDGBGDB55: με την ευκολία και την σβελτάδα που έκανα την δουλειά. Πραγματικά έπαθα σόκ, ανακάλυψα τον πολιτισμό!!!

Φυσικά δεν είχα προηγούμενη εμπειρία απο σπαθοσέγα παρά μόνο απο πριόνι και αλυσοπρίονο.
Σε κλαδιά μέχρι περίπου 8-10 εκ διάμετρο πηγαίνει τρένο.
Με την μεγάλη μπαταρία εβγαλα δουλειά περίπου 45λεπτά και στο τέλος άναβαν τα 2 απο τα 3 led.

Εξαιρετική αγορά για κλάδεμα σε συνδυασμό με τις παραπάνω λάμες.

μια χαρα
παντως τη λαμα που δινει μαζι με το εργαλειο μη την αδικεις, κοβει κλαδια και καρφια σε παλετες, αλλα δεν εχει διαρκεια.

Άμα χρησιμοποιήσεις της bosch Θανάση δεν βάζεις άλλη μετά...του LIDL απλώς διάκοσμει το κουτί και θα δουλέψει μόνο σε περίπτωση ανάγκης...

αυτη η λαμα bosch με τη λαμα του lidl κανουν τις ιδιες κοπες σε σχεδον ιδιο χρονο, χρονομετρημενα σε κοπη κλαδιου 9sec (αν θυμαμαι καλα), ειναι με διαφορα 1sec πιο γρηγορη του Lidl (ισως επειδη ειναι πιο λεπτη). Αλλα οπως εγραψα αυτη του lidl δεν εχει διαρκεια.
επισης οπως εγραψα, του lidl κοβει καρφια που ειναι χωμενα μεσα σε ξυλο, ενω σε παρομοια κατασταση αυτη η λαμα Bosch θα καταστραφει.

Αυτο που λεει ο Θανασης το προσυπογραφω κι εγω. Στο περιπου, βεβαια, δεν χρονομετρησα.
Εκοψα, ομως, διαφορα κλαδια, με διαφορες λαμες του lidl και διαφορες λαμες bosch (συμπεριλαμβανομενης της top for wood) και δεν ειδα σε καποια τεραστια διαφορα.
Πιθανοτατα, η σημαντικη διαφορα να ειναι στη διαρκεια. Σε σιδερο, και αντιστοιχες λαμες, το εχω (μισο) επιβεβαιωσει αυτο.

Δεν τις εχω συγκρινει για να ειμαι ειλικρινης....ισως το ονομα Bosch με κανει να μην μπαινω σε συγκριση αφου κανω την δουλεια μου χωρις κοπο.....θα δοκιμασω καποια στιγμη ενα συγκριτικο...

Εβγαλε και το leroy τελευταια own brand (dexter) λαμες σπαθοσεγας.
Ειναι τσαμπα σε σχεση με τις bosch, αλλα δεν τις εχω δοκιμασει ακομα. Ισως στις διακοπες, στο χωριο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα. Για το πιεστικό που βγάζει αύριο υπάρχει κάποια άποψη;
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/p64671?flyx=5de44af2-c104-11ea-877d-005056ab0fb6

αν είναι ίδιο με ένα παρόμοιας τιμής που είχα δοκιμάσει πριν 1-2 χρόνια...
το δούλεψα 2 λεπτά κυριολεκτικά και το επέστρεψα

των 100 που φέρνει είναι πολύ καλό για τα χρήματα του
αυτό είναι αδύναμο και αν και μπορεί να αξίζει τα χρήματα του για μένα δεν έκανε λόγω επιδόσεων

Καλά πού μου το είπες και ήθελε να το πάρει ο γιος μου. Το αφήνω και κοιτάω για κάτι καλύτερο. Σε ευχαριστώ :)

Ανάλογα τη χρήση μπορεί να σας κάνει. Αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ αδύναμο.
Ενώ των 100 που βγάζει είναι αντίστοιχο σε δύναμη σε ένα niflisk των > 350 που έχω δουλέψει.

Απλά και των 100 είδα κάτι άσπρα στο αλουμινένιο σωλήνα εισαγωγής νερού και δεν μοιάζουν με άλατα γιατί είναι σαν κρέμα στεγνά και όχι σαν σκόνη.
Μάλλον για ψώριασμα του αλουμινίου είναι. Θα του πιώ το αίμα όσο είναι στην εγγύηση και βλέπουμε.

Η αλήθεια είναι ότι δε μου πολυ γέμισε το ματι από θέμα δύναμης σε κάποια βίντεο που το είδα και ήθελα να μου πει τη γνώμη του κάποιος που το δοκίμασε.

Το συγκεκριμένο είναι για μικρό επιφάνειες και μικρής διάρκειας χρήση...
Αν οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες σαφώς και αυτό των 100 ευρώ είναι καλύτερο...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η αλήθεια είναι ότι δε μου πολυ γέμισε το ματι από θέμα δύναμης σε κάποια βίντεο που το είδα και ήθελα να μου πει τη γνώμη του κάποιος που το δοκίμασε.

Να σου πω την γνώμη μου εγώ που το έχω 2+ χρόνια τώρα.... την πρώτη έκδοση το Α1
Δεν ξέρω τι θέλει να περιμένει κάποιος από ένα πλυστικό των 50 ..... αλλά αυτά που λέει τα κάνει άνετα ""Ιδανικό για καθαρισμό αυτοκινήτων, διαδρόμων, προσόψεων κ.λπ.""
Τώρα το αν κάποιο των 100-200-300 είναι καλύτερο ... εσύ τι λες ??? υπάρχει περίπτωση να μην είναι ??
Με τα ροδάκια πατέντα μάλιστα είναι άψογο !!!

IMG_1351.JPG

Όσο πιο αδύναμο τόσο καλύτερο για το αυτοκίνητο για να μη γίνονται ζημιές. δεν χρειάζεται τεράστια πίεση.

Όταν έχεις συνηθίσει με τον > 350 τότε του 50ρικου σου φαίνεται παιχνίδι!
Το ξεκαθάρισα ότι το βρήκα πολύ αδύναμο για τις ανάγκες μου. Δεν είπα ότι στα 50 δεν αξίζει αν έχεις πολύ χαμηλές απαιτήσεις.
Εγώ το πήρα το δοκίμασα για 2 λεπτά και το επέστρεψα. Ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό. Για αυτό και πήρα των 100. Γιατί μπορούσα να το επιστρέψω αν δε μου κάνει.

Το θέμα πίεσης για το αυτοκίνητο είναι λίγο αστείο. Προσέχουμε! Μπορούμε να αλλάξουμε και το πώς θα πετιέται το νερό αν δεν μπορούμε να κρατηθούμε μακριά.

Σε κανένα πλυντήριο αυτοκινήτων δεν έχουν πλυστικά των 50 και ζημιές δεν κάνουν (συχνά :p )

ΥΓ. τις δουλειές που λέει τις κάνει αν δεν υπάρχουν ζόρικοι λεκέδες και έχεις άπειρη υπομονή! Για βεράντες το ήθελα και το γύρισα. Δεν μπορώ να πλησιάζω σε κάθε λεκέ πολύ κοντά για να τον ξεκολλήσει! Των 100 έχει χαοτική διαφορά στις επιδόσεις. Φοβόμουν να το περάσω κοντά απο καινούργιους αρμούς να μήν μου τους ξεκολλήσει. Έβγαζα τσιμέντα και κόλλες πλακιδίων ξεραμένες απο κυβόλιθο.