Ευχαριστώ!!Την θεωρω μεγαλη και αβολη, ακομα και ακριβη.
Τα 3.7 βολτ κρινω οτι ειναι ελαχιστα για να κρατησουν αναμμενο ενα φωτιστικο 1200 λουμενς για 6 ωρες!!!!
Μπορει ομως να βολεψει ομως ορισμενους.
Πήγα στο κατάστημα των Αμπελοκήπων για το αλφάδι λέϊζερ αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε.
Αντιθέτως είχαν 3 τελευταία τεμάχια ηλεκτροκόλλησης σε τιμή special -15%, αν θυμαμαι σωστά έβγαινε στα 34,99 για όποιον ενδιαφέρεται.
Τελικά πήρα τα ροδάκια με το λάστιχο γιατί η τιμή είναι αρκετά χαμηλή.
τελικα το μονο παραπονο απο το αλφαδι ειναι οτι δεν εχει δυνατο λειζερ για αυτο λεει για εμβελεια 2 μετρα.
και περισσοτερο βεβαια κανει, αλλά μετα πεφτει πολυ η φωτεινοτητα. καμια σχεση σε αυτο με το αυτοεπιπεδουμενο. ισως ομως να εχει να κανει και με τις μπαταριες.
δεν τις μετρησα ουτε εβαλα αλλες απο της μανας του. πιθανα να ειναι πολυκαιρινες. θα του βαλω φρεσκιες και αν αλλαξει κατι θα σας πω.
αν δουλευεις μερα σε δωματιο και με φως, εχει ενα θεμα. βραδυ με μονο φως απο τη λαμπα, ειναι πολυ καλυτερα.
απο αποκλιση μια χαρα το βρηκα. οριζοντια ειχε απολυτη ταυτιση, καθετα μια ελαχιστη αποκλιση απο τις γραμμες του αυτοεπιπεδουμενου.
ισως ο φιλος μπερδευτηκε και θεωρει αποκλιση σε σχεση με τις φυσαλιδες, αυτο ομως εχει να κανει με την κλιση του εργαλειου και οχι με το λειζερ.
δεν ξερω για το παλιοτερο, σε αυτο ομως αν το σεταρεις με τις φυσαλιδες μια χαρα δειχνει το σταυρο.
δεν το μετανιωνω παρα το οτι το εχω σαν συμπληρωματικο. αν δεν ειχα το αλλο, τουτο θα ηταν απαραιτητο αν βαζεις ραφια.
μονο το ευρος του ειναι λιγο στενο, καμια σχεση με τις ενδειξεις του αλλου που πιανουν και τους περιφερειακους τοιχους.
η βιδα του ειναι η ιδια (1/4 αν θυμαμαι καλα) . αρα παιρνει και το μανταλακι και το μεγαλυτερο τριποδακι της hama που εχω στο αλλο.
το συμπερασμα μου ειναι οτι το αυτοεπιπεδουμενο αξιζει τα 23 του ευρω σε σχεση με αυτο, αλλά και τουτο αξιζει το δεκαρικακι του σε σχεση με το να μην εχεις τιποτα
Μάλλον θα προβώ στην αγορά και των 2 αποχρώσεων.Και εγω δεν ξερω τι ποιοτητας ειναι, φανταζομαι δεν θα ειναι και για πεταμα και οτι θα κανει κανονικα την δουλεια του, αλλα η τιμη ειναι σουπερ χαμηλη.
Εχω παρει ενα πεντοκιλο περυσι αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Αυτο το νεο βερνικι φαινεται λιγο διαφορετικο και μαλλον καλυτερο απο τα προηγουμενα.
Τελικά το πήρα το βερνικι.Να το πάρεις το βερνίκι...!!!
Είναι πολυρεθανικο που σημαινει περισσότερο και ανθεκτικότερο τόσο στον ηλιο οσο και στην υγρασια...
Να είσαι σίγουρος πως θα σου ζητήσω την πολύτιμη βοήθεια σου όταν έρθει η ωρα!!!Οταν το χρησιμοποιησεις με το καλο, να ΜΗΝ ξεχασεις να το ανακατεψεις ΠΑΡΑ πολυ καλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.