Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γνωρίζετε αν θα έρθει και σε εμας; Είναι διαθέσιμο στο φυλλάδιο του γερμανικού Lidl.
dd1567ed4bdab0e0f57074faf477d9a7.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την θεωρω μεγαλη και αβολη, ακομα και ακριβη.
Τα 3.7 βολτ κρινω οτι ειναι ελαχιστα για να κρατησουν αναμμενο ενα φωτιστικο 1200 λουμενς για 6 ωρες!!!!

Μπορει ομως να βολεψει ομως ορισμενους.
Ευχαριστώ!!

Πήγα στο κατάστημα των Αμπελοκήπων για το αλφάδι λέϊζερ αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε.
Αντιθέτως είχαν 3 τελευταία τεμάχια ηλεκτροκόλλησης σε τιμή special -15%, αν θυμαμαι σωστά έβγαινε στα 34,99 για όποιον ενδιαφέρεται.

Τελικά πήρα τα ροδάκια με το λάστιχο γιατί η τιμή είναι αρκετά χαμηλή.

τελικα το μονο παραπονο απο το αλφαδι ειναι οτι δεν εχει δυνατο λειζερ για αυτο λεει για εμβελεια 2 μετρα.
και περισσοτερο βεβαια κανει, αλλά μετα πεφτει πολυ η φωτεινοτητα. καμια σχεση σε αυτο με το αυτοεπιπεδουμενο. ισως ομως να εχει να κανει και με τις μπαταριες.
δεν τις μετρησα ουτε εβαλα αλλες απο της μανας του. πιθανα να ειναι πολυκαιρινες. θα του βαλω φρεσκιες και αν αλλαξει κατι θα σας πω.
αν δουλευεις μερα σε δωματιο και με φως, εχει ενα θεμα. βραδυ με μονο φως απο τη λαμπα, ειναι πολυ καλυτερα.

απο αποκλιση μια χαρα το βρηκα. οριζοντια ειχε απολυτη ταυτιση, καθετα μια ελαχιστη αποκλιση απο τις γραμμες του αυτοεπιπεδουμενου.
ισως ο φιλος μπερδευτηκε και θεωρει αποκλιση σε σχεση με τις φυσαλιδες, αυτο ομως εχει να κανει με την κλιση του εργαλειου και οχι με το λειζερ.
δεν ξερω για το παλιοτερο, σε αυτο ομως αν το σεταρεις με τις φυσαλιδες μια χαρα δειχνει το σταυρο.

δεν το μετανιωνω παρα το οτι το εχω σαν συμπληρωματικο. αν δεν ειχα το αλλο, τουτο θα ηταν απαραιτητο αν βαζεις ραφια.
μονο το ευρος του ειναι λιγο στενο, καμια σχεση με τις ενδειξεις του αλλου που πιανουν και τους περιφερειακους τοιχους.

η βιδα του ειναι η ιδια (1/4 αν θυμαμαι καλα) . αρα παιρνει και το μανταλακι και το μεγαλυτερο τριποδακι της hama που εχω στο αλλο.
το συμπερασμα μου ειναι οτι το αυτοεπιπεδουμενο αξιζει τα 23 του ευρω σε σχεση με αυτο, αλλά και τουτο αξιζει το δεκαρικακι του σε σχεση με το να μην εχεις τιποτα

Πήγα στο κατάστημα των Αμπελοκήπων για το αλφάδι λέϊζερ αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε.
Αντιθέτως είχαν 3 τελευταία τεμάχια ηλεκτροκόλλησης σε τιμή special -15%, αν θυμαμαι σωστά έβγαινε στα 34,99 για όποιον ενδιαφέρεται.

Τελικά πήρα τα ροδάκια με το λάστιχο γιατί η τιμή είναι αρκετά χαμηλή.

παραξενο, η αμαλιαδα ειχε δεκαδες χτες βραδακι. στην αρχη νομισα οτι ειχαν τελιωσει, δεν τα εβλεπα πουθενα.
ρωτησα εναν υπαλληλο και μου τα εδειξε. τα ειχαν σε ενα στενο βαθυ "καλαθι" διπλα απο κατι ραφιερες, αυτες σκεπαζαν το χωρο και αυτα χανονταν μεσα στο βαθυ αλλά στενο καλαθι

Last edited by a moderator:
τελικα το μονο παραπονο απο το αλφαδι ειναι οτι δεν εχει δυνατο λειζερ για αυτο λεει για εμβελεια 2 μετρα.
και περισσοτερο βεβαια κανει, αλλά μετα πεφτει πολυ η φωτεινοτητα. καμια σχεση σε αυτο με το αυτοεπιπεδουμενο. ισως ομως να εχει να κανει και με τις μπαταριες.
δεν τις μετρησα ουτε εβαλα αλλες απο της μανας του. πιθανα να ειναι πολυκαιρινες. θα του βαλω φρεσκιες και αν αλλαξει κατι θα σας πω.
αν δουλευεις μερα σε δωματιο και με φως, εχει ενα θεμα. βραδυ με μονο φως απο τη λαμπα, ειναι πολυ καλυτερα.

απο αποκλιση μια χαρα το βρηκα. οριζοντια ειχε απολυτη ταυτιση, καθετα μια ελαχιστη αποκλιση απο τις γραμμες του αυτοεπιπεδουμενου.
ισως ο φιλος μπερδευτηκε και θεωρει αποκλιση σε σχεση με τις φυσαλιδες, αυτο ομως εχει να κανει με την κλιση του εργαλειου και οχι με το λειζερ.
δεν ξερω για το παλιοτερο, σε αυτο ομως αν το σεταρεις με τις φυσαλιδες μια χαρα δειχνει το σταυρο.

δεν το μετανιωνω παρα το οτι το εχω σαν συμπληρωματικο. αν δεν ειχα το αλλο, τουτο θα ηταν απαραιτητο αν βαζεις ραφια.
μονο το ευρος του ειναι λιγο στενο, καμια σχεση με τις ενδειξεις του αλλου που πιανουν και τους περιφερειακους τοιχους.

η βιδα του ειναι η ιδια (1/4 αν θυμαμαι καλα) . αρα παιρνει και το μανταλακι και το μεγαλυτερο τριποδακι της hama που εχω στο αλλο.
το συμπερασμα μου ειναι οτι το αυτοεπιπεδουμενο αξιζει τα 23 του ευρω σε σχεση με αυτο, αλλά και τουτο αξιζει το δεκαρικακι του σε σχεση με το να μην εχεις τιποτα

Το χτύπησα και εγώ το αλφάδι.
Συμφωνώ με τον Νικόλα σε όλα πλην της σύγκρισης με το αυτοεπιπεδούμενο (αφού δεν το έχω).
Να προσθέσω ότι μου άρεσε και το φώς για δύσκολες συνθήκες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κρίμα που δεν το πήρα κ εγώ,μάλλον το έχουν βελτιώσει σε σχέση με το παλιό που ανέφερα παραπάνω.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βεβαίως....
Ορίστε και βίντεο...
https://m.youtube.com/watch?v=k7gG2_ipYbA

το Νο1 σε ζητηση και vfm εργαλειο της parkside!
σε αυτη τη περιοχη τιμων αλλά και σε πολλαπλασια, δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο που να συνδυαζει τα χαρακτηριστηκα του, απο καμια εταιρεια.
ρυθμιζομενες στροφες και λειζερ και δυο δισκοι με 35 ευρω ειναι ανεκδοτο!
ουτε η ακαμπτη βαση του υπαρχει σε άλλα κατω απο κατοσταρικο, και δινει και δυο δισκους μαζι με τον ενα με πολλα δοντια για καθαρη κοπη

για αυτο και εξαφανιστηκε με το "καλημερα", την προηγουμενη φορα που το εφερε.
αν ειχε και διαχωριστηρα, θα αποτελουσε σκανδαλο σε αυτη τη τιμη

θελω να πω ενα μπραβο στο σερβις της εταιριας για την εξυπηρετηση τους καθως αυτο που ειχα αγορασει ειχε ενα μικρο τζογο στην καθετοτητα.
μετα απο τηλεφωνο και αφου εδωσα στοιχεια, μου εστειλαν αλλο και μου ειπαν : κρατα και αυτο που εχεις, δεν το θελουμε.
τελικα μου εστειλαν αλλο που ηταν απο επισκευη (το κουτι εχει ανοιχτει και ταλαιπωρηθει), μαλιστα ειναι σπασμενη η μια βιδα στη βαση του λειζερ και θελει κολλημα-σεταρισμα, κατι που δεν εχω αξιωθει να κανω ακομα
δεν παραπονεθηκα αφου τωρα εχω δυο ;)

καταλαβα οτι τα φτηνα δισκοπριονα εχουν ετσι κι αλλιως ενα τζογο που αν μη τι αλλο προερχεται απο την ελαστικοτητα της βασης που ετουτο ομως δεν εχει, καθως η βαση του ειναι ακαμπτη. απλα παιζει λιγο στα σημεια επαφης δισκοπριονου-βασης. ουτε αυτο εχω αξιωθει να επισκευασω ακομα.
το δευτερο που μου εστειλαν εχει ακομα πιο μικρο τζογο, αλλά εχει ενα θεμα στην στηριξη του λειζερ
ετσι τωρα εχω δυο, το δευτερο θα το βαλω καποια στιγμη σε τραπεζι κοπης με ραγες γιατι φοβαμαι το δισκοπριονο παγκου καθως για μενα ειναι το πιο επικινδυνο εργαλειο που υπαρχει και τα περισσοτερα δαχτυλα εχουν ακρωτηριαστει απο τετοιο εργαλειο. το δε τραπεζι κοπης κανει πανω κατω ο,τι και το παγκοπριονο για ερασιτεχνικες εργασιες που δεν εχεις να κανεις με διμετρα+ κομματια.
οπότε η ακριβεια του λειζερ δεν θα μου χρειαζεται και τοσο αν δεν καταφερω να το φερω στα "ισια", το δε πρωτο θα χρησιμοποιειται με τον οδηγο που ειχε φερει το λιντλ, του δεκαρικου.
στο φιναλε το κολλαω και πακτωνω τη βαση κανοντας μονο καθετες κοπες και παραλληλα εχω το δευτερο για κοπες με κλιση

την επομενη φορα που θα το φερει παιδες, αξιζει να στηθειτε εκει απο το πρωι καθως εξαφανιζεται σε χρονο dt

Το πήρα κι εγώ το αλφάδι λέϊζερ.
Το πρώτο που πήρα δεν έκαναν καλή επαφή οι μπαταρίες και έσβησε μόνο του.
Το άλλαξα με ένα δεύτερο το οποίο ο διακόπτης on/off ήταν κολλημένος στο on και δεν έσβησε :HTEHETH63:

Το τρίτο που πήρα λειτουργεί κανονικά!!! :award:

Να ρωτήσω κάτι.....

Το συγκεκριμένο βερνίκι αξίζει/συμφέρει;

Δεν έχω ιδέα τι ποιότητας μπορεί να είναι αλλά και αν συμφέρει σαν τιμή σε σχέση με τα βερνίκια του εμπορίου.
932c9a34ef9cb252238a26205e845752.jpg

Και εγω δεν ξερω τι ποιοτητας ειναι, φανταζομαι δεν θα ειναι και για πεταμα και οτι θα κανει κανονικα την δουλεια του, αλλα η τιμη ειναι σουπερ χαμηλη.

Εχω παρει ενα πεντοκιλο περυσι αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Αυτο το νεο βερνικι φαινεται λιγο διαφορετικο και μαλλον καλυτερο απο τα προηγουμενα.

Και εγω δεν ξερω τι ποιοτητας ειναι, φανταζομαι δεν θα ειναι και για πεταμα και οτι θα κανει κανονικα την δουλεια του, αλλα η τιμη ειναι σουπερ χαμηλη.

Εχω παρει ενα πεντοκιλο περυσι αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Αυτο το νεο βερνικι φαινεται λιγο διαφορετικο και μαλλον καλυτερο απο τα προηγουμενα.
Μάλλον θα προβώ στην αγορά και των 2 αποχρώσεων.
Τουλάχιστον το σκέφτομαι πολύ έντονα.
Δεν το χρειάζομαι άμεσα αλλά είναι ακόμη άλλο ένα "ελκυστικό" προϊόν και για αυτό το λόγο το σκέφτομαι.

Να το πάρεις το βερνίκι...!!!
Είναι πολυρεθανικο που σημαινει περισσότερο και ανθεκτικότερο τόσο στον ηλιο οσο και στην υγρασια...

Σπρει χρωματος απο lidl.
Δεν αξιζουν ουτε τα ελαχιστα λιγοτερα χρηματα απο αλλα επωνυμα.
Δεν εχουν καλη καλυψη, δεν εχουν καλη βενταλια και το χρωμα βγαινει συνηθως σε χαμηλη αναλογια με τον αερα. Επισης αν χρησιμοποιησουμε ενα σπρει τωρα, μετα απο καποιους μηνες υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να αχρηστευθει μη εχοντας αεριο. Ειδικα στο χρονο και μετα αυτο ειναι σχεδον σιγουρο. Παθον τουλαχιστον τρεις φορες.
Αντιθετως με τα morris ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απο καλυψη, ποσοτητα χρωματος και κυριως σε επαναχρησιμοποιηση μετα απο καιρο, ακομη και 1-2 χρονια.

Η ποιότητα των Morris(Φουρναρακης) σε σπρει είναι εφάμιλλη της Cosmolac και είναι πιο από πάνω από τον ανταγωνισμό κατά πόσο δε από του lidl...

Κάτι τόσο φθηνό όσο ένα σπρέι ή ένα κουτάκι βερνίκι,νομίζω ότι δεν αξίζει καν να κοιτάς του lidl.(από τα καλύτερα σπρέι για μένα τα easy mix της cosmos lac.)

Να το πάρεις το βερνίκι...!!!
Είναι πολυρεθανικο που σημαινει περισσότερο και ανθεκτικότερο τόσο στον ηλιο οσο και στην υγρασια...
Τελικά το πήρα το βερνικι.

Βρήκα μόνο ένα τεμάχιο και αυτό στην ανοιχτή απόχρωση.

Το που θα το χρησιμοποιήσω βέβαια θα φανεί στο μέλλον.

Οταν το χρησιμοποιησεις με το καλο, να ΜΗΝ ξεχασεις να το ανακατεψεις ΠΑΡΑ πολυ καλα.
Να είσαι σίγουρος πως θα σου ζητήσω την πολύτιμη βοήθεια σου όταν έρθει η ωρα!!!

Έχω την εντύπωση πως θέλει αραίωση έτσι δεν είναι;

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ !!!