Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εδω ένα review της πριονοκορδέλας
Σαν μειονέκτημα αναφέρει ότι σπάει σχετικά εύκολα η κορδέλα αλλα αν βάλεις aftermarket πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα.

Την εχω την κορδελα και κοβει με ευκολια οτι της δωσεις, καθως εχει μοτερ 350W. Θεωρω οτι για τα λεφτα της (100 ευρω) ειναι πολυ καλη, ποσο μαλλον για τα 80 ευρω της προσφορας ... ειναι χαρισμα.
Οπως εγραψε και ο Μιχαλης, ειναι πανομοιοτυπη με την Scheppach HBS20. Επισης ειναι πανομοιοτυπη με την Einhell TC-SB 200 αλλα αυτη εχει μοτερ 250w

Δεν την εχω χρησιμοποιησει παρα πολυ, γιατι θελει καποιες μικρορυθμισεις και βαριεμαι να ασχοληθω, απο την αλλη ολο περιμενω τον Μπαμπη να μου την ισιωσει ... αλλα

Ο φακός hg04347 ή ΙΑΝ304695 των 6 ευρώ σταμάτησε να λειτουργεί και αφου τον άνοιξα, διαπίστωσα οτι ενα smd εξάρτημα ήταν κομμένο (μπορεί από πτώση). Πρέπει να ήταν αντίσταση 3 ωμ γιατί με βραχυκύκλωμα των επαφών άναψαν όλα. Υποθέτω οτι είναι για προστασία του led, αλλα ποτέ δε ξέρεις. Υπάρχουν σχηματικά στο δίκτυο για να σιγουρευτώ;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Tι να πω, ισως εννοει να ριχνει νερο και σαπουνι στο υφασμα της θεσης και μετα να το ρουφαει με τη σκουπα.

Δεν μιλησαμε απ'ευθειας με τον ανθρωπο που ειχε την απορια αλλα μεσω τριτου φιλου, ισως δεν μου μεταφερθηκε σωστα το ερωτημα :)

Μπορεί να ρουφήξει τα νερα, απλά θα πρέπει να έχει και ενα ψεκαστήρι για να ρίχνει σαπουνι ή καθαρό νερό για το ξεβγαλμα, αλλά χρειάζεται και ένα πελμα για να ρουφαεί νερά (δεν πρόσεξα αν η συγκεκριμένη έχει μεσα στην συσκευασία)
το έχω κάνει πολλές φορές. ειναι λιγο μπελαλίδικο, αλλά κάνεις μια χαρα δουλεια.
IMG-20170723-190744.jpg
[/URL][/IMG]

ενδεχομένως η Bosch που αναφέρεται στο νημα να ειναι καλλίτερη, αλλά τουτης εδώ της έχω πιεί το αίμα...Για να ειμαι ειλικρινής περιμένω να χαλάσει για να παρω αυτή που φέρνει πλέον το Lidl με την ενσωματωμένη πρίζα, αλλα η ρουφιάνα, ~10 χρόνια δουλεύει άψογα.

οπως ειπα και στο διπλανο νημα για τα εργαλεια, για οσους εχουν το πνευματικο πιστολετο 1050w και μαλλον και τα άλλα πιστολετα της parkside, τα τρυπανια με τα οποια ερχεται μαζι απο τη μανα του, ειναι για πεταμα! για αυτο πρωτη κινηση με την αγορα τους τα πεταμε ειδικα το 10 και 8
σε αντιθεση με τα τρυπανια 7Χ της παρκσαιντ που τα φερνει σε σετ και που μοιαζουν πολυ στη μορφη με τα μαμισια, αλλά ειναι τελειως διαφορετικα σε ακριβεια τρυπηματος και αποδειχτηκαν μια χαρα.

Ένα μεγάλο μπράβο ξανά για τον Γιώργο που είναι τόσο πρόθυμος να βοηθήσει ακόμη και έναν άγνωστο!!!

Από προσωπική, έστω και μικρή εμπειρία ο άνθρωπος είναι ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικός.

Παρόλα αυτά, λίγο έλειψε να με εξυπηρετήσει μιας και κατά τύχη βρήκα και εγώ σήμερα την ίδια προσφορά στο κατάστημα του Κιάτου και δεν την άφησα να φύγει έτσι απλά.

Όσο αφορά το εργαλείο δεν τον χρειάζομαι άμεσα αλλά μιας και είναι τέτοια η προσφορά πιστεύω πως αξίζει η αγορά, μιας και σίγουρα θα μου χρειαστεί στο μέλλον.

Πριν μια ώρα περίπου υπήρχε το παρακάτω απόθεμα στο Κιάτο για όποιον ενδιαφέρεται, αν και νομίζω πως σε αρκετά καταστήματα της Ελλάδας θα έχει τοποθετηθεί αυτή η προσφορά.

Κατι τελευταίο,
Και ένα μεγάλο μπράβο στο φόρουμ γιατί αν δεν υπήρχε, δεν θα υπήρχε και όλη αυτή η "ευκολία των πραγμάτων" για όλους εμας!!

056aab0b4cd55c453f1e09b8131de6ed.jpg

Δεν ξέρω τι να πω ή μάλλον τι να γράψω. Μπράβο σας. Σε όλους σας. Άγνωστος να βοηθάει άγνωστο. Τι να πω!! Σπανίζει στις μέρες μας. Μπράβο στους διαχειριστές, μπράβο στα μέλη από τον πιο παλιό μέχρι τον πιο νέο.
Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξέρω τι να πω ή μάλλον τι να γράψω. Μπράβο σας. Σε όλους σας. Άγνωστος να βοηθάει άγνωστο. Τι να πω!! Σπανίζει στις μέρες μας. Μπράβο στους διαχειριστές, μπράβο στα μέλη από τον πιο παλιό μέχρι τον πιο νέο.
Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

+1

Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!

Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτό, τουλάχιστον, στην ενότητα των εργαλείων, και έχω προσωπική εμπειρία πριν από κάποια χρόνια.

Φαίνεται ότι τα μέλη του forum, που παρακολουθούν και συμμετέχουν σ' αυτή την ενότητα, είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και έχουν άλλη παιδεία από αυτά που βλέπουμε συνήθως στην καθημερινότητα.

Οι παραπανω κινησεις μονο ευχαριστες ειναι και αξιζουν πολλα συνχαρητηρια...!!!
Σκοπος του Forum ειναι η αλληβοηθεια και εαν μπορει να γινει και εκτος απο αυτο ακομη καλυτερα....

__________________________________________________________________________________________

Αποψη για το συγκεκριμενο εχουμε...;

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/erg...lektrikos-fisitiras-fillon-pls-3000-a1/p71586

https://www.youtube.com/watch?v=JEX_mXbX7GY

Μπράβο σε όλους :SFGSFGSF:
Το κοινό μας πάθος μας ενώνει και μπορούμε να καταλάβουμε σε μεγάλο βαθμό ο ένας τον άλλο.

@Tsoupri Καλορίζικο το εργαλείο και καλές μα πάνω απ'ολα ασφαλείς κατασκευές!!!

Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο βιδακι (αν δεν κάνω λάθος) γιατί στην δικιά μου συσκευασία δεν το βρήκα. Είχε τρύπα βέβαια επάνω το χαρτόνι αλλά βιδακι δεν υπήρχε. Γνωρίζει κάποιος για που ακριβώς ειναι;

Στο βίντεο δεν βλέπω να το εχει χρησιμοποιήσει ο συγκεκριμένος κάπου.
eb1800f16218903310f423fe6ba035ea.jpg

Μόλις άνοιξε το κουτί το βιδακι υπήρχε καρφωμένο στο χαρτόνι.

Έψαξα και άλλα βιντεάκια και το συγκεκριμένο βιδακι δεν υπήρχε σε κανένα άλλο.

Μήπως απλά έτυχε σε αυτον;

Αυτή είναι η μία από τις δύο βίδες που έχει στο άνοιγμα της μεταλλικής επιφάνειας που περνάει η λάμα. Στο βίντεο του είχαν φύγει, στο δικό σου πρέπει να είναι βιδωμένες επάνω στην πλάκα.

__________________________________________________________________________________________

Αποψη για το συγκεκριμενο εχουμε...;

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/erg...lektrikos-fisitiras-fillon-pls-3000-a1/p71586

https://www.youtube.com/watch?v=JEX_mXbX7GY

Το συγκεκριμένο το έχω αγοράσει αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο για να έχω μέτρο σύγκρισης.

Το μόνο παραδειγμα που μπορώ να σου δώσω είναι πως πέφτουν φύλλα από φράχτη κήπου με λουλούδια Λουσιντουμ και με το συγκεκριμένο εργαλείο πρώτα τα φυσάω να πέσουν όλα έξω από το φράχτη και ύστερα μαζεύω τα φύλλα όλα μαζί.

Όταν φυσάει αλλά και όταν ρουφάει, για τη συγκεκριμένη χρηση που του κάνω είναι αρκετά καλό.
Ελπίζω έστω και λίγο να σε βοήθησα.