Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτή είναι η μία από τις δύο βίδες που έχει στο άνοιγμα της μεταλλικής επιφάνειας που περνάει η λάμα. Στο βίντεο του είχαν φύγει, στο δικό σου πρέπει να είναι βιδωμένες επάνω στην πλάκα.
Μακάρι να είναι ότι που λες. Θα το κοιτάξω αύριο και θα σας πω αν όντως είναι τουλάχιστον τα δύο βιδακια που αναφέρεις.
Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

@Tsoupri Καλορίζικο το εργαλείο και καλές μα πάνω απ'ολα ασφαλείς κατασκευές!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
Αύριο που θα είμαι Αθήνα, αν προλάβω θα το δοκιμάσω να δω αν όλα πάνε καλά αφού πρώτα δω τι ακριβώς χρειάζεται όσο αφορά τις ρυθμίσεις του.

Αυτή είναι η μία από τις δύο βίδες που έχει στο άνοιγμα της μεταλλικής επιφάνειας που περνάει η λάμα. Στο βίντεο του είχαν φύγει, στο δικό σου πρέπει να είναι βιδωμένες επάνω στην πλάκα.
Τελικά μια από τις δύο βίδες που λες είναι αυτή που φαίνεται στο βιντεο.

Και εμένα όμως η μία ήταν βιδωμενη, η άλλη είχε ξεβιδωθει και απλά ήταν μέσα στο σακουλάκι που βρίσκεται η πλάκα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία μιας και αναρωτιομουν αρκετά μήπως και αυτό το βιδακι που δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που δεν το βρω!

Τελικά μια από τις δύο βίδες που λες είναι αυτή που φαίνεται στο βιντεο.

Και εμένα όμως η μία ήταν βιδωμενη, η άλλη είχε ξεβιδωθει και απλά ήταν μέσα στο σακουλάκι που βρίσκεται η πλάκα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία μιας και αναρωτιομουν αρκετά μήπως και αυτό το βιδακι που δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που δεν το βρω!

Και εμένα το ίδιο μου είχε συμβεί γι' αυτό το θυμόμουν, η μία είχε ξεβιδωθεί και κάπου έβοσκε και την έψαχνα :laugh:
Καλορίζικο το εργαλείο και καλές κατασκευές. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μερικές απλές ρυθμίσεις στον οδηγό της λάμας για να μην παίζει αριστερά-δεξιά και προς τα πίσω ώστε να μην στρέφει η λάμα όταν το χρησιμοποιείς.

Και εμένα το ίδιο μου είχε συμβεί γι' αυτό το θυμόμουν, η μία είχε ξεβιδωθεί και κάπου έβοσκε και την έψαχνα
Καλορίζικο το εργαλείο και καλές κατασκευές. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μερικές απλές ρυθμίσεις στον οδηγό της λάμας για να μην παίζει αριστερά-δεξιά και προς τα πίσω ώστε να μην στρέφει η λάμα όταν το χρησιμοποιείς.
Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου μάλλον για την ρύθμιση!!!!

Θα το προσπαθήσω βέβαια!!!

Μπορείτε να μου πείτε ο συγκεκριμένος αποστάτης (και ο πάνω και ο κάτω) σε ποια θέση πρέπει να είναι ακριβώς; Πρέπει να έχει 2 χιλιοστά περίπου αέρα από την κορδέλα;

005d5ec8582d5ab93574a34309c8e0b2.jpg
6c6dbd21e9085618ae3a3cea67e4e23f.jpg

Ωραία, γιατί το έλυσα για να ευθυγράμμισω το εμπρος/πίσω απο τους 2 πυρους που έχει η κορδέλα δεξιά και αριστερά της και τον συγκεκριμένο αποστατη δεν γνώριζα που να τον σφίξω.

Αυτά είναι κάποια από τα βήματα που έκανα.

Την κορδέλα την ευθυγράμμισα να βρίσκεται στο κέντρο από τα 2 μεγάλα ραουλα της.

Έκανα μόνο μια δοκιμή σε κόντρα πλακέ 18 χιλιοστά πάχος και το έκοψε με τόση άνεση που ούτε θόρυβο δεν εκανε στο κόψιμο.

Χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση;;;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι παραπανω κινησεις μονο ευχαριστες ειναι και αξιζουν πολλα συνχαρητηρια...!!!
Σκοπος του Forum ειναι η αλληβοηθεια και εαν μπορει να γινει και εκτος απο αυτο ακομη καλυτερα....

__________________________________________________________________________________________

Αποψη για το συγκεκριμενο εχουμε...;

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/erg...lektrikos-fisitiras-fillon-pls-3000-a1/p71586

https://www.youtube.com/watch?v=JEX_mXbX7GY

Καλημερα
το εχω παρει την περασμενη φορα που το ειχε. Ειναι τιμιο και κανει εργασια και στο φυσιμα και στην αναρροφηση. Δυσκολευεται να τραβηξει πευκοβελονες που φρακαρουν λιγο στη σωλήνα και θελει ενα κλαδακι η και χερι για σπρωξιμο.
Προτεινω αγορα δοκιμη και επιστροφη εαν χρειαζεται διοτι κηπος - φυλλα ειναι αρκετα διαφορετικα. Λ.Χ. για φυλλα μουσμουλιας αχρηστο εαν δεν το τροφοδοτεις στο χερι. Για φυλλα αχλαδιας - λιγουστρα - κομμενο γρασιδι ειναι καλο. Πευκοανθο δυσκολευεται εαν δεν εισαι στο δρομο η αλλο ισοπεδο υποστρωμα.
Δες ονομαστικη ισχυ τελικα θα το ηθελα να εχει λιγο παραπανω δυναμη.
Καθαριζω παντος φυλλα κηπου - δρομο - πλακα καρυστου/πηλιου.

Μπορείτε να μου πείτε ο συγκεκριμένος αποστάτης (και ο πάνω και ο κάτω) σε ποια θέση πρέπει να είναι ακριβώς; Πρέπει να έχει 2 χιλιοστά περίπου αέρα από την κορδέλα;

005d5ec8582d5ab93574a34309c8e0b2.jpg
6c6dbd21e9085618ae3a3cea67e4e23f.jpg

Δες τι γραφει το μανουαλ για την αποσταση λαμας και οδηγων (ρουλεμαν). Συνηθως ειναι πολυ μικρη η αποσταση, κατω του ενος χιλιοστου.
Εγω στις δικες μου αφηνω μισο χιλιστο, και στα πλαινα και στο πισω ρουλεμαν. Οταν γυρνας την κορδελα με το χερι, ισα να μην ακουμπαει στους οδηγους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημερα
το εχω παρει την περασμενη φορα που το ειχε. Ειναι τιμιο και κανει εργασια και στο φυσιμα και στην αναρροφηση. Δυσκολευεται να τραβηξει πευκοβελονες που φρακαρουν λιγο στη σωλήνα και θελει ενα κλαδακι η και χερι για σπρωξιμο.
Προτεινω αγορα δοκιμη και επιστροφη εαν χρειαζεται διοτι κηπος - φυλλα ειναι αρκετα διαφορετικα. Λ.Χ. για φυλλα μουσμουλιας αχρηστο εαν δεν το τροφοδοτεις στο χερι. Για φυλλα αχλαδιας - λιγουστρα - κομμενο γρασιδι ειναι καλο. Πευκοανθο δυσκολευεται εαν δεν εισαι στο δρομο η αλλο ισοπεδο υποστρωμα.
Δες ονομαστικη ισχυ τελικα θα το ηθελα να εχει λιγο παραπανω δυναμη.
Καθαριζω παντος φυλλα κηπου - δρομο - πλακα καρυστου/πηλιου.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες...
Εγω δεν θα το χρησιμοποιησω μονο για κηπο....
Χρειαζομαι δυνατο μηχανημα και για καθαρισμο ταρατσων,κεραμιδιων και συναφη που εχουν σκονες και φυλλα βεβαια...
Το βαρος των 4.2 κιλων πως σου φαινεται...ενοχλει επειτα απο ωρα η ειναι υποφερτο..;

Ειμαι γενικως σε αναζητηση φυσητηρα και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω κατασταλαξει ακομη εαν θα πρεπει να παρω ρευματος η μπαταριας καθως τα δευτερα θα βοηθησουν πολυ περισσοτερο σε δυσκολα σημεια....

Νομιζω οτι δεν ειναι καθολου κακη ιδεα ο παμφθηνος 18βολτος φυσητηρας της Einhell που μπορεις να τον βρεις και κατω απο 30 ευρω solo
https://www.e-shop.gr/fysitiras-kip...li-e-solo-power-x-change-3433532-p-TLS.051379

Απο κει και περα ενα βασικο κιτ φορτιστη/μπαταριας 3Αω κοστιζει περιπου 45 ευρω https://www.e-shop.gr/taxyfortistis...-mpataria-18v-li-ion-3ah-4512041-p-TLS.051434

Aρα ξεκινας να κανεις δουλεια με κατω απο 100 ευρω.

Ειτε αγοραζεις solo εργαλειο με ~30 ευρω, ενα φορτιστη με 20 ευρω και κανα πακετακι με 2 4αρες μπαταριες με 85 ευρω. Συνολο 135 ευρουδακια + μεταφορικα οπου χρειαζεται.

+++++++++++
Εαν βρεις φτηνο solo Μακιτα φυσητηρα που θες, μπορεις να βρεις μαϊμου 6Aω μπαταρια απο το Banggood, αποθηκες Ευρωπης μαλιστα, με 38 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.
Ενας αντιστοιχος φορτιστης κοστιζει απο 27 ευρω https://www.banggood.com/14V-18V-2A...2.html?rmmds=search&ID=47184&cur_warehouse=CN

Οι 12βολτες μαιμου μπαταριες Μακιτα που εχω αγορασει απο εκει για τα δικα μου 12βολτα Makita, με ~16 ευρω την μια, ειναι απλα τελειες.

Last edited:

Μιχάλη, κοίταξα κι εγώ για μπαταρίες και φορτιστή Makita αλλά δεν στέλνει Ελλάδα.

Δηλαδη αυτο το λινκ του banggood για μπαταρια 6Ah Makita που στελλει απο τις αποθηκες στην Τσεχια δεν λειτουργει?
https://www.banggood.com/MAK-18B-Li...60-p-1351501.html?ID=6285554&cur_warehouse=CZ

Τα κατάφερα...
Μου έλεγε οτι “This warehouse can not ship to Greece”
Μετά από λίγο δεν υπήρχε αυτό... Ξαναμπαίνω μετά πάλι τα ίδια.

Attachments

• 5F87CF9F-F29D-4A78-905A-51964E63A8A4.jpg
    5F87CF9F-F29D-4A78-905A-51964E63A8A4.jpg
    22.7 KB · Views: 239