Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εαν βαλεις χρωμα δυαλιτικου η νευτιου θα το αραιωσεις κοντα στο 30%...θα πρεπει να ειναι λεπτορευστο υλικο για να περασει απο το μπεκ..
Ο πατερας μου που εχει του ρευματος σε parkside δεν βγαινει πληρως βενταλια....σταζει λιγο...
Δοκιμασε πρωτα με νερο σκετο και βλεπεις...
Να εχεις υποψιν σου οτι εαν χρησιμοποιεις διαλυτικου χρωμα θα πρεπει μετα το τελος της καθε δουλειας να το κανεις κομματια και να ξεπλενεις με διαλυτικο τα ολα τα επιμερους εξαρτηματα...γιατι εαν τα αφησεις θα ξεραθει το χρωμα και θα κολλησει κυριως το μπεκ...

Ευχαριστω, Κωστη.
Αρα να μην ακουω που γραφουν καποια, αν θυμαμαι καλα, π.χ. 10% διαλυτικο για πινελο και 10% ή 15% για πιστολι; Θελει πιο πολυ; Με το 30% δεν πιστευω να ειναι πολυ αραιο μετα στην επιφανεια βαφης;
Για χρωματα νερου τι ισχυει στην αραιωση;

Σου λέω να αραιωσεις έως 30% επειδή το μπεκ δεν ξέρω εαν είναι ψιλό η χοντρό..
Ακόμη και με την αραίωση αυτή σκεπάζει η επιφάνεια αφού μπορείς να περάσεις και δεύτερη και τρίτη στρώση θα καλύψει..
Τα χρώματα νερού σε αυτής της ποιότητας δελεαστικά πιστόλια ενδεχόμενος και να μην κάνει.. δηλ δεν θα δουλεύει σωστά..

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχει το δοχείο ένα φίλτρο - σιτα συνήθως..
Αυτό το φίλτρο είναι για να κρατήσει κομμάτια από κακό καθάρισμα.
https://3-par.gr/product/χωνάκια-με-φίλτρο-χρώματος-50411/
Αυτά είναι τα φίλτρα

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει κανείς γνώμη για το πολυεργαλείο 4 σε 1, που είχε φέρει την περασμένη βδομάδα;

LD1.jpg

https://exypiretisi-pelaton.lidl-he...roduct2?productId=01t1t000002GvX8AAK#q=315586

Βασικά δεν το βρήκα σε κανένα lidl από τα 3-4 που πήγα. :/
Δεν ξέρω αν άξιζε άλλωστε. Έλεγα να το πάρω για να το αφήσω στο εξοχικό, για τις διαφορές δουλίτσες που προκύπτουν.

Τα ξαναφέρνει αυτά; Μήπως υπάρχει κάποια παρόμοια πρόταση στην αγορά;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχω το προηγούμενο στα 14v.Μια χαρά εργαλείο για όποιον θέλει με ένα εργαλείο να κάνει μια στο τόσο ψιλοβασικα πραγματακια(Βέβαια αν χαλάσει το σώμα χάνεις κ τα 4 εργαλεια).Πρόβλημα είναι ότι η σέγα μπαίνει κάπως περιεργα πάνω στο σώμα κ δεν είναι εργονομική.Επίσης με τη σέγα τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία.

Έχει κάποιος το συγκεκριμένο καρφωτικο να μας πει μερικές εντυπώσεις;

Εγώ αγοράσει στο παρελθόν το καρφωτικο που είναι με μπαταρια.
Το μέγιστο μήκος καρφιού είναι 30ΜΜ.

Σε αυτό του αέρος είναι 50ΜΜ και νομίζω είναι από τα υπέρ του συγκεκριμένου μοντελου και για αυτό το λόγο σκέφτομαι να το αγοράσω. IMG_20200916_182201.jpg

Πάρτο...
Εγώ το έχω αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ, γύρω στα 20-30 δίχαλα χρειάστηκε να βάλω σε ένα καφασωτό πέργκολας αλλά, απ´αυτό το λίγο που είδα, αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Έχει κάποιος το συγκεκριμένο καρφωτικο να μας πει μερικές εντυπώσεις;

Εγώ αγοράσει στο παρελθόν το καρφωτικο που είναι με μπαταρια.
Το μέγιστο μήκος καρφιού είναι 30ΜΜ.

Σε αυτό του αέρος είναι 50ΜΜ και νομίζω είναι από τα υπέρ του συγκεκριμένου μοντελου και για αυτό το λόγο σκέφτομαι να το αγοράσω.

και εγώ αυτό το δίλημμα έχω. Το μπαταρίας του έχω πιει λίγο το αίμα, και είμαι ευχαριστημένος, αλλά αφού έχω και το κομπρεσέρ του αέρα, το σκέφτομαι σοβαρά

Last edited by a moderator:

Το αναφέρω μήπως και το ψάχνει και κανένας άλλος.
Το βρήκα στο κατάστημα της Λ. Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας. Είχε πολλά κομμάτια και είχε τα περισσότερα εργαλεία της περασμένης βδομάδας.

Το εργαλείο μοιάζει αρκετά καλό και πρακτικό.
Δοκίμασα όλες τις λειτουργίες του και είναι ιδανικό για μικρές δουλειές.
(μυρίζει λίγο, φαίνονται λίγοι σπινθήρες την ώρα που ξεκινάει το μοτέρ για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου, αλλά μάλλον είναι θέμα σχεδίασης)

Σε βίδωμα ξεβίδωμα και τρύπημα σε ξύλο έχει πολλή δύναμη. Εντάξει, δεν είναι κρουστικό, αλλά μια τρύπα για να μπει ένα ούπατ θα την ανοίξει.

:operator:

Λιντλ στην Καβάλας στο ύψος του περιστεριου είχε πολύ πράγμα. Είχε και το σκούπακι μπαταρίας. Εγώ για άλλο πήγα με, '' αλλα'' εφυγα! Πήρα και ένα metal bender που λένε και στο χωριό μου! απο αέρος πήρα καρφωτικο, και πιστόλι!

Και επειδή ειμαι άσχετος με τα του αέρα εργαλεία η σκανδάλη δεν έπρεπε Ν Α είναι σταθερή?? Αυτή σαν ξερχαβαλωμενη είναι! Παίζει ολόκληρη