Εγώ ένα έχω να πω. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ. ούτε στο κ##ο μας που λέει ο λόγος.
Πριν λίγο καιρό σε σούπερ μάρκετ Ελληνικό πασίγνωστο που έχουμε ψωνίσει όλοι μας και προσωπικά το έχω σε εκτίμηση (δεν αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους), είδα κύριο που οριόταν γιατί δεν του είχαν περάσει την έκπτωση σε κάποιο προϊόν.
Η υπάλληλος σήκωσε τα χέρια μιας και το σύστημα δεν περνούσε την έκπτωση, κι όταν μετά φώναξαν τον υπεύθυνο πράγματι αναγνώρισαν το λάθος.
Τώρα αυτό έγινε κατά λάθος, εσκεμμένα, δεν μπορώ να πάρω θέση.
Αν δεχτούμε όμως ότι οφείλεται σε λάθος έχει καλώς. άνθρωποι είμαστε. αλλά όταν το λάθος επαναλαμβάνεται τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Γενικά θέλει πολύ προσοχή παντού. όχι δεν θα σωθούμε για λίγα ευρώ, αλλά να μην λένε και στην υγειά των κορόϊδων...
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αυτό το "σύστημα" παίζει παντού, από μαγαζιά μέχρι τράπεζες. Όλα τα ρυθμίζει το "σύστημα", οι υπάλληλοι δεν έχουν καμία πρωτοβουλία, ότι πει το λογισμικό. Ούτε το Skynet να ήταν.. Ή μήπως είναι;)
αλλωστε το παραδειγμα του plus4you που απο ενα ασημαντο εμπορομαγαζο, αρχισε να εχει τρελους τζιρους ακριβως επειδη εκανε συμβαση με το e-shop και σου φερνει τα εργαλεια στα τοπικα υποκατααστηματα χωρις μεταφορικα και αντικαταβολες δινει μια ιδεα του τι γινεται αν υπαρχει συνεργασια εστω και στα μεταφορικα ποσο μαλλον στην πωληση...
χαχαχα, τετοιες αναβαθμισεις ..μαλιστα!!!
Τι ενισχυση εκανες στην βαση γλαστρας?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.