Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το περίεργο που ειναι;Πάει καρφί στα lidl,γιατί βρίσκει τα εργαλεία σε καλύτερες τιμες απ'οτι στη χώρα του αλλά βρίσκει κ εργαλεία που στο εξωτερικό δεν κυκλοφορούν.

Ή εγώ ή εσύ δεν καταλάβαμε!
Τουρίστας για είδη πρώτης ανάγκης σε 7ήμερες διακοπές.
Περπατάει 2 χιλιόμετρα στην άκρη επαρχιακού δρόμου με απίστευτη κίνηση γιατί δεν υπάρχει πεζοδρόμιο αντί για 200-300 μέτρα, χάνει τουλάχιστον μία έξτρα ώρα απο τη ζωή του για να πάει στο λιντλ αντί σε ένα Ελληνικό σούπερ μάρκετ πχ. Χαλκιαδάκης (έχει και άλλες επιλογές).

Και για τη μία ώρα που βρίσκεται στην Ελλάδα έχει πληρώσει!

Για μένα αυτό είναι παράνοια ή/και κατάντια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

...
Τουρίστας για είδη πρώτης ανάγκης σε 7ήμερες διακοπές.
Περπατάει 2 χιλιόμετρα στην άκρη επαρχιακού δρόμου με απίστευτη κίνηση γιατί δεν υπάρχει πεζοδρόμιο αντί για 200-300 μέτρα, χάνει τουλάχιστον μία έξτρα ώρα απο τη ζωή του για να πάει στο λιντλ αντί σε ένα Ελληνικό σούπερ μάρκετ πχ. Χαλκιαδάκης (έχει και άλλες επιλογές).../QUOTE]

Στον Χαλκιαδάκη πάντως πηγαίνουν (μιας και τον ανέφερες) και μάλιστα αρκετοί. τους έχω δει με τα μάτια μου, στην Ιεράπετρα τουλάχιστον.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην λαϊκή πάντως που πήγα σήμερα, δεν υπήρχαν πάγκοι με ρούχα-παπούτσια και διάφορα ψιλολοίδια.

Το θέμα εδώ και αρκετές σελίδες γύρισε σε:
"ότι μου κατέβει στο κεφάλι αρκεί να περιέχει την λέξη Lidl"
Να τα ξαναπούμε λοιπόν όταν ξαναφέρει εργαλεία το Lidl και κάποιος αγοράσει ή θέλει να αγοράσει κάτι συγκεκριμένο ή έχει κάποιο πρόβλημα με κάποιο εργαλείο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχεις απόλυτο δικιο,κ βάζω ασφαλώς κ εμένα μέσα,Μπορούν κ να μεταφερθούν τα άσχετα σχόλια πχ στο καφενείο(?),ώστε να μείνει το νήμα πιο καθαρό.
P.S. στο τελευταίο μνμ μου ξέχασα ένα χαμόγελο στο τέλος,διότι ήταν ξεκάθαρα ειρωνικό κ μπέρδεψα κάποιους φιλους😄

Νομίζω ότι κάπου υπάρχει παρανόηση, μπορεί κ από εμένα.Κατ 'αρχην να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για εργαλεία,όχι ρούχα,παπούτσια κτλ.ΔΕΝ έχουν κλείσει τα καταστήματα λιανικής.Απαγορεύεται η πώληση λιανικής,δηλ η πώληση με απόδειξη. Με τιμολόγιο αγοράζεις κανονικα.Άρα,γιατί δεν μπορώ λοιπόν να πάρω από το κάθε μαγαζι τύπου lidl εργαλεία με τιμολογιο;Τα e-shop πουλάνε κανονικά λιανική,γι αυτό μίλησα για αθέμιτο ανταγωνισμό.Πολύ σωστά λένε τα παιδιά παραπάνω,ότι καταλήγει όποιος θέλει κάτι κ δεν μπορεί να κόψει τιμολόγιο, να το παίρνει χωρίς απόδειξη.Τώρα το τι παίζει κ τα lidl απέσυραν τα εργαλεία,αυτοί ξέρουν.Ακόμα κ αν δεχτούμε ότι τα ηλεκτρικά εργαλεία είναι οικιακές συσκευές,τα μπαταρίας,τα χειρός, τα αναλώσιμα δεν είναι. Θα δούμε την Πέμπτη αν υπάρχει τελικά κάτι στα ράφια.

Γιατι το σουπερμαρκετ δεν εχει κυρια κατηγορια πωλησης τα εργαλεια, ουτε τα ρουχα. Οποτε αν θελεις εργαλειο να το παρεις με τιμολογιο απο μαγαζι με εργαλεια.

Δεν υφισταται καμμια αναγκη μεταφορας αναρτησεων, συνεχιζουμε κανονικα την οποια συζητηση αφορα το Λιντλ και το θεμα που προεκυψε με την απαγορευση πωλησης διαρκων αγαθων απο τα σουπερ μαρκετ.

Τα σχολια που απτονται του Lidl εν μεσω Lock down ειναι επικαιρα, ενδιαφεροντα και θεμιτα.

Πέρασα από τα LIDL σήμερα Δευτέρα στις 9:00 (το τονίζω) για κάποια ψώνια.
Ζήτημα να ήμασταν 10 πελάτες μέσα στο μαγαζί. Ταμείο μόνο ένα, με 2 άτομα ουρά (απίστευτο)

Τελικά αυτές οι εβδομαδιαίες προσφορές όντως φέρνουν κόσμο στο μαγαζί

Το εχουμε ξαναπει και το επαναλμβανω οτι τα Lidl στηριζουν την εμπορικη πολιτικη τους σε αυτα....ειναι κινητρο για πολλους να πανε...
Μπαινεις μεσα για αυτες και περνεις και αλλα τοσα μεχρι το ταμειο....
Η απαγορευση,σωστη δε,των διαρκών αγαθών προς ωρας κανει ζημια..εαν μπορει να θεωρηθει ζημια για τετοιο κολλοσο....

Το θέμα είναι μην πας για 2 πακέτα μακαρόνια και βγεις με 2 σέγες, αλυσπρίονο, φουρνο μικροκυματων, και καφετιέρα......

Η απαγορευση,σωστη δε,των διαρκών αγαθών προς ωρας κανει ζημια..εαν μπορει να θεωρηθει ζημια για τετοιο κολλοσο....

Ο τζιρος των lidl ειναι περίπου 1,8 δις το χρόνο. Αρα μιλαμε -αναλογικα- για 150 εκ το μηνα. Αν επηρεάζει ενα 10% μονο (που σίγουρα ειναι παραπάνω) ειναι 15 εκ για τον ενα μηνα του lockdown. Ως προς τον τζιρο ειναι 0,8%, λιγο δεν το λες

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλα εχει σημασια η αγορα...
Π.χ. στην αγορα της Γερμανιας η οπου αλλου δουλευει το κομματι του eshop δεν εχει τοση χασουρα απο αυτα....
Επεισης τετοιου βεληνεκους εταιριες μπορουν να καλυψουν αυτου του μεγεθους χασουρας οταν θελουν σε τοπικες αγορες...
Για την αγορα της Ελλαδιτσας θα συμφωνησω....που ομως μονο ζημια στην Lidl Hellas κανει..

...μπορει και να εχει ενα καλο η ολη υποθεση....επειδη μαλλον συσσωρευμενες παραγγελειες να εχουν μπλοκαριστει προς ωρας ενδεχομενος να δουμε μαζικες προσφορες οταν αυτα θα ανοιξουν...μιλαω κυριος για εργαλεια και συναφη.....θα δουμε..

μαλλον καταλαβαν οτι τα εργαλεια δεν περιλαμβανονται στο φεκ απαγορευσης και οτι εκαναν βλακεια που τα απεσυραν

Της προηγούμενης εβδομάδας τα εργαλεία, λέτε να χαθηκαν η θα τα βγάλουν και αυτά μαζί την επόμενη Πέμπτη; Τι πιστεύεται;

και να μην τα βγαλουν τωρα, αφου τα εχουν στις αποθηκες θα τα βγαλουν εδω κοντα.
λεω να παρω τον ταινιολειαντηρα παροτι παρηγγειλα τον bormann, να εχω τον παρκυ για τα ψιλα γυαλοχαρτα να μην αλλαζω ταινιες
και να αφησω το εκκεντρο για τα τελειως ψιλα απο 150κ και πανω
κι αν μου τυχει μπολικη δουλεια να τους δουλευω εναλλαξ να μην μου καουν
θα ειναι υπερβολη?

Εγω κρατάω μικρο καλαθι εαν τελικα θα βγουν....

Της προηγούμενης εβδομάδας τα εργαλεία, λέτε να χαθηκαν η θα τα βγάλουν και αυτά μαζί την επόμενη Πέμπτη; Τι πιστεύεται;
Mακαρι γιατι ειχε πολλα καλουδια...

Τα βλεπω προς το τελος του χρονου για να εχει μπει στο λογαριασμο των εργαζομενων/συνταξιουχων και το μπαξισι των Χριστουγεννων.

Στην ιστοσελίδα και στην εφαρμογή δεν υπάρχει φυλλάδιο με "non food" προιοντα.
Πιθανόν η ανάρτηση των εργαλείων να έγινε κατά λάθος, δυστυχώς δε νομίζω ότι στις 26/11 θα βρεθούν στα ράφια διαθέσιμα προς πώληση

Τα βλεπω προς το τελος του χρονου για να εχει μπει στο λογαριασμο των εργαζομενων/συνταξιουχων και το μπαξισι των Χριστουγεννων.

Λες Μιχάλη να είναι τέτοια η πολιτική τους;

Mακαρι γιατι ειχε πολλα καλουδια...

Όντως είχε αρκετά !!!