Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν όντως τελικά βγουν τα εργαλεία την επόμενη Πέμπτη όπου φαίνονται στην εφαρμογή τους, σκέφτομαι μήπως αγοράσω τα παρακάτω.

Όλο και κάπου θα χρησιμεύσουν πιστεύω.
Έχει κανείς άποψη για τα συγκεκριμένα αν αξίζουν η όχι;IMG_20201121_134422.jpgIMG_20201121_134410.jpg

Eτσι νομιζω Γιαννη, μου φαινεται λογικο να φερει πολλα τον Δεκεμβριο καθως ηδη υπαρχουν στις αποθηκες του.
Για τα σφιγκτηρακια μπορω να σου πω μονο οτι στην αγορα τα αντιστοιχα προιοντα κοστιζουν νομιζω διπλασιες τιμες και πανω. Βεβαια το ζητουμενο εδω ειναι ο μηχανισμος συσφιξης και ποσο καλος και ευκολοδουλευτος ειναι.

Γιωργο στην ιστοσελιδα της εταιρειας διαφημιζονται ηδη τα εργαλεια που θα φερει το Lidl την επομενη εβδομαδα. Η πιθανοτητα να προκειται περι λαθους ειναι μηδαμινη κατα τη γγωμη μου.

Αν όντως τελικά βγουν τα εργαλεία την επόμενη Πέμπτη όπου φαίνονται στην εφαρμογή τους, σκέφτομαι μήπως αγοράσω τα παρακάτω.

Όλο και κάπου θα χρησιμεύσουν πιστεύω.
Έχει κανείς άποψη για τα συγκεκριμένα αν αξίζουν η όχι;View attachment 175147View attachment 175148

Παιδιά τους σφιγκτήρες τους έχω. Το σφιγκτήρα με τον ιμάντα οταν τον σφίγγω στα όριά του, ξεγλιστρά λίγο από τον μηχανισμό σύσφιξης. Δεν είναι το σταθερός. Ο άλλος που είναι για τις ορθές γωνιές σφίγγει πολύ καλά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτό με τον σφιγκτήρα ιμάντα ότι γλυστράει, ισχύει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του συγκεκριμένου ή αν είναι πρόβλημα γενικά αυτού του τύπου (βγάζουν και άλλες επωνυμες μάρκες παρόμοιο - πχ εδώ). Αν ακούσεις θετικά σχόλια για κάποιον άλλο σφιγκτήρα ιμάντα να τον πάρεις - είναι βολικός για κορνίζες, κουτιά και παρόμοια.

Εγώ έχω αυτόν και δεν έχω κανένα θέμα...άλλη κατασκευή βέβαια...

11453_3441_FS.jpg

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νικο μου οτι πληρωσεις περνεις....και νομιζω υσχιει σε αυτην την περιπτωση....

Κώστα δεν είναι ακριβό...στο 10αρικο παιζει...Απλά η καστάνια βολεύει και "μαγκώνει" καλά, και το χρησιμοποιώ σε διάφορες εργασίες δεσίματος (πχ. να δέσω ξύλα στην σχάρα του αυτοκινήτου).

Τα εργαλεια ουτως η αλλως δεν ανηκουν στην λιστα με τα απαγορευμενα αγαθα διαρκειας για διακινηση απο τα Super Markets.

Aπλα το Lidl τα εξαιρεσε απο μονο του την περασμενη βδομαδα, λογω υπερβαλλοντος ζηλου μαλλον, αλλα προφανως το μετανιωσε αμεσα και τα επανεφερε.. :)

Last edited:
ισως μετα απο φτυσιμο εκ γερμανιας ορμομενο ;)
πολυ ανοητη κινηση που τους στοιχισε σιγουρα πολλες εκατονταδες χιλιαδες ευρω καθως ο κοσμος ετοιμαζοταν για bf

με την τροποιητικη, ενεκα ψυχους τροποποιηθηκε το φεκ και επιτρεπει ρουχα και παρομοιο εξοπλισμο λογω κρυου

αν προσεξεις δεν εχει μπλουζακια, εσωρουχα και τετοια, μονο αυτα που ειναι για το κρυο

το ιδιο εισχυει και για καποιες οικιακες ηλεκτρικες συσκευες λογω κρυου (πχ αεροθερμα, σομπες κλπ)

Ναι αλλα πουλουσε και κασετινες με σφυροπενσες τρυπανια, δεματικά, κλπ ψιλολογια, θα δούμε την Πέμπτη τι θαχει απο τα προσφερόμενα

Θα περασω αυριο να δω τι γινεται....γιατι τελικα ολοι μα ολοι ακομη και μεγαλες αλυσιδες δουλευουν το off the record sales μια χαρα ..