κι εγω το παλμικο του λιντλ εχω, δεν μου εχει χαλασει βιδα μεχρι τωρα (εχει κανει λιγη δουλεια παντως)
όποτε εχω χαλασει βιδα (συνηθως σταυρου) το εχω καταφερει με απλο κατσαβιδι ή με δραπανοκατσαβιδο.
νομιζω οτι για να χαλασει βιδα, πρεπει να γινει συνδιασμος απο τη μια η βιδα να ειναι της πλακας, το ιδιο και η μυτη και παραλληλα να μην εφαρμοζει καλα, να μην σπρωχνεις δηλαδη προς τα μεσα τη μυτη και να δουλευεις με πολλες στροφες.
αν τωρα εχεις βαλει και λαθος νουμερο μυτης, τοτε εδεσε το γλυκο
προσωπικα, επειδη το παλμικο εχει μεγαλο βαρος, ιδιαιτερα αν εχεις μεγαλη μπαταρια, οπότε και συνηθως αλλαζει κλιση, τοτε αν βιδωνω σε υψος πανω απο τον ωμο μου, ή αν βιδωνω κατι καθετα και το βαρος δινει απο απροσεξια μου κλιση στο εργαλειο, αν εχω βιδες ισιες ή σταυρου αλλά και ολων των τυπων, χρησιμοποιω ενα ηλεκτρικο κατσαβιδακι οσο με παιρνει (του λιντλ ή το εξαιρετικο budget του δεκαρικου απο πρακτικερ) που ειναι ελαφρια και με μικρη ροπη και οταν κολωσει συνεχιζω με το παλμικο.
το δραπανοκατσαβιδο το αποφευγω σε τετοιες θεσεις γιατι και τα μειονεκτηματα του παλμικου εχει (βαρος, αλλαγη αξονα κλισης) και τα πλεονεκτηματα του μικρου κατσαβιδιου δεν διαθετει. επιπλεον ειναι και πολυστροφο σε σχεση με ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι.
μαλιστα εχω χαλασει αρκετες βιδες με δραπανοκατσαβιδο και με κατσαβιδι χειρος, ποτέ ομως με ηλεκτρικο ή με παλμικο