για νερό δες ενυδριακες αντλίες. Sicce και eheim ειναι πολύ αξιόπιστες εταιρίες. ενδεικτικά δες παρακάτω για τιμές, ανάλογα την ανάγκη
https://www.skroutz.gr/c/2101/Kyklo....html?from=cat-match&o=κυκλοφορητες+ενυδρειου
μπορω να φανταστω λειτουργικα πως ειναι...μουδιασμα στα χερια και σπασιμο νευρων...
Καλημέρα.για νερό δες ενυδριακες αντλίες. Sicce και eheim ειναι πολύ αξιόπιστες εταιρίες. ενδεικτικά δες παρακάτω για τιμές, ανάλογα την ανάγκη
https://www.skroutz.gr/c/2101/Kyklo....html?from=cat-match&o=κυκλοφορητες+ενυδρειου
Καλημέρα.
Μήπως γνωρίζεις αν κάνει για ελαιόλαδο η ενυδριακη; θέλω να μεταφέρω από δοχεία 40 λίτρων σε ένα μεγάλο 200 λίτρα μετά την συγκομιδή και ο χώρος δεν βολεύει.
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα στην παρέα, αγόρασα την αντλία λαδιού αλλά δεν βλέπω να γίνετε η δουλειά, ίσως να μην κάνω εγώ κάτι σωστά, την δοκίμασα να βγάλω βαλβολινες και μέσα σε μισή ώρα έβγαλε περίπου 200gr, πολύ λίγο θα έλεγα, μήπως δεν κάνει για τόσο χοντρό λάδι;
Καλημέρα.
Μήπως γνωρίζεις αν κάνει για ελαιόλαδο η ενυδριακη; θέλω να μεταφέρω από δοχεία 40 λίτρων σε ένα μεγάλο 200 λίτρα μετά την συγκομιδή και ο χώρος δεν βολεύει.
Ευχαριστώ.
Σωστά, εντάξει αν ζεσταθεί γίνεται πιο λεπτή, κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και θα σας πω , ευχαριστώΔημήτρη φαντάσου πως το πιο χοντρό λάδι αυτοκινήτου πλεον ειναι το 15αρι ενώ η πιο λεπτορευστη βαλβολινη 75αρα.
Καλημέρα.
Ευχαριστώ.
Φίλε enduras1 τα συνήθη λάδια επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι είτε 30άρια, πχ 5W-30 (στα περισσότερα ΙΧ κάτω 20ετίας), είτε 40άρια (5W-40 ή 10W-40 σε παλιότερα κυρίως μοτέρ). 15άρι λάδι δεν παίζει σε κινητήρα αυτοκινήτου. Σε ελάχιστα μοτέρ σύγχρονα μπορεί να πετύχεις και 0W-20 (Aμερική παίζουν αρκετά αυτά). Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσω ότι οποιαδήποτε βαλβολίνη είναι πολύ πιο παχύρευστη από οποιοδήποτε λάδι κινητήρα αυτοκινήτου.Δημήτρη φαντάσου πως το πιο χοντρό λάδι αυτοκινήτου πλεον ειναι το 15αρι ενώ η πιο λεπτορευστη βαλβολινη 75αρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.