Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν και ειμαστε off topic, 15w40 χρησιμοποιουν κυριως μεγαλοι πετρελαιοκινητηρες επαγγελματικων οχηματων, και παντως οχι κινητηρες ΙΧ.

Τωρα αν μιλαμε για τις εξαιρεσεις του τυπου αυτοκινητα dragster ή ημιαγωνιστικα τυπου φτιαγμενα impreza sti ή evo, εκει μπορει να πετυχεις και 50αρι λαδι να βαζουν, αλλα δεν αλλαζει τον κανονα. Παντως 15αρι που ανεφερες δεν παιζει σε λαδι κινητηρα και μιλω για το ιξωδες σε θερμοκρασιες λειτουργιας κινητηρα για να μην παρεξηγουμαστε, μια που μιλαμε για πολυτυπα λαδια.

Last edited by a moderator:
Φίλε μου αν δεις το αρχικό μυνημα μου αναφέρομαι σε 15αρι σαν το πιο χοντρό λάδι σε πολυτυπο SAE 15W40 και σε 75αρα βαλβολινη σε συνθετική 75W90.
Και βέβαια υπάρχει σε βενζινοκινητήρες το 15W40.
Όλα τα αυτοκινητα του 70-80 τέτοια φοράνε. Opel Ascona Kadett Toyota Corolla της εποχής. Και η αρχική προδιαγραφή ήταν το 20w50.
Δεν μιλάω προφανως για αυτοκίνητα του 2020.

Καλημέρα στην παρέα, αγόρασα την αντλία λαδιού αλλά δεν βλέπω να γίνετε η δουλειά, ίσως να μην κάνω εγώ κάτι σωστά, την δοκίμασα να βγάλω βαλβολινες και μέσα σε μισή ώρα έβγαλε περίπου 200gr, πολύ λίγο θα έλεγα, μήπως δεν κάνει για τόσο χοντρό λάδι;
Λεβέντες επανέρχομαι, δοκίμασα σήμερα εκ νέου την αντλία και το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο, δοκίμασα να αντλήσω τις βαλβολινες αφού έχουν ζεσταθεί πρώτα, περίπου σε 5 λεπτά είχε αντλήσει 1,5 λίτρο , μια χαρά , υπέρ αρκετό για μένα, τώρα ναι, τ αξίζει τα λεφτά της :)

Καλησπέρα σας,
Χλοοκοπτικο lidl ρεύματος Παλαιό μοντέλο πχ 6+ ετών ξέρει κανείς αν μπορεί να πάρει μικρά δισκάκια εκτός τις κάψουλες με μεσινεζα που βάζει
Ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχω το ιδιο. πριν χρονια το ειχα ψαξει λιγο κι εγω σε δυο μαστορομαγαζα και μου ειχαν πει οτι οχι δεν μπορει.
ειναι και η ισχυ του πολυ μικρη και μαλλον θα θελει πατεντα για να το παρει.
ετσι ισως οι μαστοροι βαριοντουσαν ή να σκεφτηκαν οτι θα μου στοιχισει πολυ περισσοτερο απο το ιδιο το εργαλειο.
δεν θυμαμαι ποιο λογο μου ειχαν πει αλλά μου ειχαν πει οχι.

μια χρησιμη βελτιωση για τον διδυμο με ταινιολειαντηρα,ειναι το να φερεις καθετα την ταινια
σε επομενο σταδιο, θα φτιαχτει ισως μια καλυτερη βαση για τα αντικειμενα στην ταινια.

μου εβγαλε λιγο τη πιστη γιατι δεν ηξερα τι να κανω ακριβως. ενα βιντεακι με βελτιωση στον συγκεκριμενο, τον αφηνε καπου στις 80 μοιρες επειδη τον βολευαν οι τρυπες που υπηρχαν στο σωμα του διδυμου.
εγω ηθελα να ειναι καθετος ακριβως 90.

αφου μπορεσα να βγαλω με δυσκολια, με θερμο αερα κλπ την τροχαλια (καμια σχεση με το βιντεακι του βελτιωτη), εκανα μια τρυπα στο πλαινο του κουτιουσε μια θεση που υπολογισα.
και μπορεσα με σχετικη ακριβεια να φερω το κουτι στις 90 μοιρες βαζοντας εκει μια βιδα και υπολογιζοντας που θα βρισκεται οταν ερθει καθετα.
το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να πετυχεις τις τρυπες , για αυτο και ο βελτιωτης τον αφησε λοξο.

με την βιδα στη σωστη θεση θα μπορουσα να τσιμπησω με την ηλεκτροκολληση ενα δυο σημεια ακομα, δεν τον εκανα ομως γιατι δεν ξερω μηπως θελησω να πειραματιστω κι αλλο στο προσεχες μελλον.
αν και ο ταινιολειαντηρας δεν ειναι απο τα αξεσουαρ που μετακινουνται, προτιμησα προσωρινα να βαλω κολλες στην θεση 90 μοιρων αναμεσα στο κουτι και στο σωμα του διδυμου
το κολπο επιασε ;)
ο ταινιολειαντηρας ειναι πια κατακαθετος και στο μελλον θα του κανω δυο τσιμπηματακια να πακτωσει μονιμα εκει
λιγο που τον δοκιμασα, δεν αλλαξε η κλιση του καθως η δυο συστατικων κολλα εκανε καλα τη δουλεια της. του εβαλα και λιγο θερμοσιλικονη στο τελος αν και δεν χρειαζοταν.
στην ουσια, ετσι οπως ειναι τωρα, συγκρατειται στη καθετη θεση του απο μια βιδα και κολλα μεταξυ των δυο
η βιδα παιρνει το βαρος και η κολλα την δυναμη που σπρωχνεις την ταινια

Attachments

• DSC_0794.jpg
    DSC_0794.jpg
    95.2 KB · Views: 460
Καλημέρα στην ομάδα, πατέντα τύπου ανταπτορα με μπαταρία του λιντλ έχει κάνει κανένας; Έκανα μια αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι.
Σε ένα παλιό parkside 18v που είχα στο οποίο είχε καταστραφεί η μπαταρία πήγα και αγόρασα μια μπαταρία με τον φορτιστή 20v, εκτύπωσα σε ένα παλικάρι έναν ανταπτορα που βρήκα στο ίντερνετ και με μια εύκολη προσαρμογή το έφτιαξα.
a3c5bbd18428ee232eac7b6c3df7af5d.jpg
f2e7db680558f5df59c4880cc1651954.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίος !!!
Τον αντάπτορα πως τον προσάρμοσες στην βάση του δραπάνου έκοψες κάτι δώσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Υπάρχει το link από το σχέδιο του αντάπτορα ?? -bye-

Εχει το αρχειο 3d εδω στα σχολια απο το βιντεο. Εχει ετοιμες οπες για να περασει ακροδεκτης μακρυς και μετα με κολλητηρι κολλας τους ακροδεκτες με καλωδιο σχετικα χονδρο και αποτην αλλη πλευρα στο τρυπανι κολλας το καλωδιο στις παλιες επαφες που συνδεοταν η μπαταρια και μετα τα σταθεροποιεις ολα με ζεστη σιλικονη.
Το συγκεκριμενο τρυπανι ηταν φλατ απο κατω οποτε με 3 βιδες γυρω στα 15mm φρεζαριστες το βιδωσα στις αναλογες οπες που εχει το κομματι που εκτυπωσα.
https://www.youtube.com/watch?v=nQptY3u27D4

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα στην ομάδα, πατέντα τύπου ανταπτορα με μπαταρία του λιντλ έχει κάνει κανένας;

ναι εχω φτιαξει πολλους ανταπτορες για διαφορες μαρκες.
καλυτερα να εφτιαχνες αυτο, και θα χρησιμοποιουσες ή το ενα κομματι (οπως και εκανες) ή και τα δυο. Ο συγκεκριμενος σχεδιαστης φτιαχνει ωραια μοντελα.

Ωραίος !!!
Τον αντάπτορα πως τον προσάρμοσες στην βάση του δραπάνου έκοψες κάτι δώσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Υπάρχει το link από το σχέδιο του αντάπτορα ?? -bye-

εσεις κυριε γιατι ρωτατε? επικειται αγορα εκτυπωτη?

Να ειναι πραγματικα αραγε τα 1356nm? Τρελο νουμερο. Ψηλη και η τιμη, βεβαια, αλλα αλλαζεις λαστιχα σε 747 με τετοιο 😁

Btw, ρωταω κι εδω, μηπως ξερει κανεις: Στις περιοχες που δεν ειναι στο "βαθυ κοκκινο" λειτουργουν κανονικα τα lidl? Παιρνεις, δλδ, απο ολα τα πραγματα;
Και αν ναι, τι ακριβως υπαρχει; Γιατι δεν βλεπω φυλλαδιο non-food.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να ειναι πραγματικα αραγε τα 1356nm? .

αγιοβασιλιάτικα ειναι αλλά δεν παυει να ειναι ενα ισχυρο εργαλειο σε πολυ καλη τιμη που αξιζει να το εχεις
εδω θα βρεις πολλα βιντεακια
https://www.youtube.com/results?search_query=PASSP+20+li+A1

Last edited by a moderator:
Και τα μισα απο οσα αναγραφει να ειναι παλι εχει δυναμη...το θεμα ειναι με τοση δυναμη που εργασιακα θα το χρησιμοποιησει καποιος ερασιτεχνης η και επαγγελματιας εαν δεν χρηση π.χ. τυπου συνεργιου αυτοκινητου....
Υπερβολικο για τα δικα μου δεδομενα...ασε που ειναι και βαρυ...