mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Δεν πιστευω να ησουν ενας που ελεγε "τρεχω μηπως το βρω στην Λυκοβρυση" (για το αλυσοπριονο, ισως);πήρα τα clamps Άγγελε
Το καινούριο κρουστικό που αγόρασες σήμερα σε σχέση με το παλιότερο κρουστικό τι λέει στο θέμα εκκεντρότητας του τσοκ και γενικά σαν εικόνα ποιότητας; Στις φωτό πάντως το νέο φαίνεται πιο ογκώδες από το παλιό.(Κακως, κακιστα, για το πιστολι. Εγω το δικο μου το χρησιμοποιω ως...αεροθερμο στην αποθηκη, και δεν θελω κουμπια και χαζομαρες ασφαλειας. Νταξ', βεβαια, το μπαταριας δεν θα βολευε πολυ για κατι τετοιο).
Λοιπον, μικρο "unboxing" για το κρουστικο, με μια γρηγορη δοκιμη:
Ειναι αυτο με το μαυρο τσοκ, οχι το κοκκινο (νομιζω καποιος ειπε οτι ειναι λιγο "χειροτερο" αυτο). Γενικα βαρυ και ογκωδες, πιο μεγαλο απο το 20v απλο, κυριως λογω μεγαλυτερου τσοκ/φωλιας του. Επισης, δεν εχει το συστημα που μενει ανοιχτο για 10" το φως. Στη συσκευασια εχει μονο το στηριχτηρι, τιποτε αλλο (εκτος αν δεν το ειδα λογω βιασυνης).
Οσον αφορα στο δια ταυτα. Ειναι λιιιιγο εκκεντρο. Οχι περισσοτερο απο τα αλλα, κατα μ.ο. και οχι τοσο που (εγω, τουλαχιστον) να το θεωρω "χαλασμενο". Φανταζομαι ενα των €300 θα εχει μηδενικη εκκεντροτητα, αλλα για ενα των €25 το θεωρω αποδεκτοτατο. Σε φουλ στροφες, με κανονικο τρυπανι, ουσιαστικα δεν το καταλαβαινεις. Οταν ξεκιναει φαινεται λιγο. Ακομα και με μακρυ τρυπανι, του εβαλα ενα 30cm, δεν ειναι θεμα, πιστευω. Οριακα θα σου κανει την τρυπα λιγο μεγαλυτερη, ουτε μισο νουμερο, νομιζω. Ειδικα σε τοιχο, εγω το θεωρω μαλλον πλεονεκτημα αυτο, αν δεν χειροτερεψει.
Θεμα με τον επιλογεα ΔΕΝ εχει. Με ενα κλικ και λιγη δυναμη μπαινει η κρουση. Σε ενα b&d που εχω μπαινει πιο δυσκολα.
Η μπαταρια εκατσε καλα, σε αντιθεση με το απλο 20v, στο οποιο "παιζει" λιγο, χωρις να βγαινει, παντως.
Εδω μια οικογενειακη φωτο, με το απλο 20v και ενα παλαιοτερο 16v, και μια κοντινοτερη τα 2 20v.
View attachment 179750
View attachment 179751
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.