Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για το type-C
1) μπορεί να μπερδευτεί και να μπεί σε κινητό (βάλε κάποιο σημάδι) - μπορεί να κάνω λάθος και να φορτίζει και κινητό στα 9ν δεν το ξέρω
2) σκέφτομαι μήπως αρχίσουν να μήν δίνουν φορτιστές όπως έχουν κάνει στα κινητά

Καλοδούλευτο :)

ΥΓ Βλέπω τη γυναίκα να το βουτάει :p

Last edited:
  • Like
Reactions: almaz
Νικολα το χλοoκοπτικο θα το "χτυπησω" 100%....!!!
Πολυ πραμα την επομενη Παρασκευη...!!!

αρκει να το πετυχεις.
ή πρεπει να εχεις γνωστο "απο μεσα" να στο κρατησει ή να πας αχάραγο και χωρις καροτσι για να μην καθυστερησεις. ανοιγει η πορτα και τρεχεις :)
οι παπουδες εχουν καροτσι γιατι πολλοι παιρνουν δυο-δυο και για τον γειτονα και κανουν και αλλα ψωνια. εγω ευτυχως εχω βρει "ακρη"..
την προηγουμενη φορα στη πατρα εξαφανιστηκαν απο οσους περιμεναν στη πορτα με το ανοιγμα. στο "και 5' " ειχαν φυγει και τα εξη
χρονια τωρα εχω ενα florabest (του λιντλ) μικρο κατι παραπανω απο 200 βαττ και δουλευει ακομα παρα του οτι καποια στιγμη τα ειχε παιξει.
με αυτα τα δυο, οταν θα ζεστενεται το ενα θα συνεχιζω με το αλλο

στενοχωριεμαι που δεν εχω χωρο στο τοιχο για τα σκαφακια. τετοια σκαφακια στο πρακτικερ εχουν 2-2.5 ευρω το ενα. το σετ του λιντλ ειναι τσαμπα!
πιθανα να το παρω και να χρησιμοποιησω το μισο, αυτο με τα σκαφακια.

παρα την υπαρξη 3 κρουστικων ρευματος + 1 πνευματικο πιστολετο, δεν μπορω να μην τιμησω το μεγαλο κρουστικο του λιντλ με 40€. πιστευω οτι το συγκεκριμενο ειναι ευκαιρια!

με ρυθμιση στροφων, μεταλλικο περιβλημα στο κιβωτιο για καλυτερη ψυξη και στερεωση, και δυο ταχυτητες ειναι ταμαμ για συρματοβουρτσες και δισκο γυαλοχαρτων ακομα και αν το τσοκ του χανει, που λογικα δεν θα χανει.
στην αναγκη αργοτερα του βαζω ενα τσοκ της μπος.
εδω το φτηνουλι τσοκ της total εβαλα στο stayer και ειναι μια χαρα. ακομα και ετσι οπως ειναι σημερα, σιγουρα θα ειναι πιο ευθυβολο απο το πνευματικο πιστολετο. αρα σε τοιχοποιϊα και ξυλο ειναι κομπλε καθως το πιστολετο 1050 ειναι μια χαρα στη δουλεια του.
σε σιδερο, θα δειξει... μονο παραπονο οτι η ροπη του ειναι σε νορμαλ επιπεδα. 18νμ. με παρηγορει οτι και μεγαλα μπος κλπ εχουν παρομοια ροπη με εξαιρεση τα ειδικα που πανε περιπου στα 40νμ. θελω παντως να το δοκιμασω και με 16αρι τσοκ καποια στιγμη για αναδευση χρωματων. μαλλον το sanou που εχει βγει καλο και φτηνο στα 16μμ

ισως ακουγεται υπερβολη η υπαρξη τοσων δραπανων, αλλά αν εχεις πολυ δουλια, ειναι καλυτερα να εχεις δυο να τα δουλευεις εναλλαξ. κρυωνουν και τα τρυπανια ετσι.
αν ξεκινουσα τωρα να μαζευω εργαλεια, απο δραπανα θα αγοραζα το συγκεκριμενο του λιντλ σαν ολ-αραουντ, το μεγαλο aeg λογω ποιοτητας και τρελης ροπης και ενα μικρο και φτηνο κατω απο εικοσαρικο να ειναι ελαφρυ

Last edited:
Επειδή ψάχνω ένα κρουστικό κι ένα παλμικο αυτή την περιοδο, τι λένε αυτά του lidl?
Μπαταρίας εννοώ.

Τα πουλάνε κι αλλού?

Κάπου τα πήρε πρόσφατα το ματι μου....

Μια χαρά είναι, για ερασιτέχνη ιδανικά.
Πρόσεχε μόνο γιατί υπάρχουν πολλοί εξυπνάκηδες που τα μεταπωλούν σε απονήρευτους σε ακριβότερες τιμές.

• Like
Reactions: osatosa
τα πουλανε και αλλου με χοντρο καπελο.
το κακο με το λιντλ ειναι οτι πρεπει να περιμενεις το πότε θα τα βγαλει καθε φορα
ειναι η καλυτερη λυση για εναν ερασιτεχνη. τιμια εργαλεια, εξαιρετικη τιμη, αντοχικα για ερασιτεχνικη χρηση, 3 χρονια εγγυηση.
και εγω αυτα εχω

αν φερει την σειρα περφορμανς (λογικα θα την φερει μεσα στο μαιο), παρτα αβλεπή καθως ειναι καλυτερα ποιοτικα, brushless και 5 χρονια εγγυηση. και με αρκετα κοινα εξαρτηματα εσωτερικα με τα μιλγουοκι!
και παιρνουν ολα τις ιδιες μπαταριες, ειτε τα απλα πρασινα εργαλεια, ειτε τα περφορμανς

Last edited:
  • Like
Reactions: osatosa
Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατων να δεις τι θα σου πούνε .
Νομίζω ότι με το Νο ΙΑΝ του εργαλείου θα εξυπηρετηθείς.
Μίλησα σήμερα, με το serial του εργαλείου εξυπηρετηθηκα, ευχαριστώ!

Μπορεί να τα φερει μέσα στο Μαΐου δηλ ?
Αν είναι έτσι να περιμένω.

Έχετε κάνα λινκ να τα δω τα performance?
Σε τι τιμές παίζουν αυτά!

Εδώ έχω βρει κάποια εδώ επίσης.

βαλε στο youtube parkside performance και θα σου βγαλει διαφορα
πολλες φορες το λιντλ απο εργαλεια που του εχουν ξεμεινει βγαζει προσφορες πανω στις προσφορες
για παραδειγμα μια σεγα εχει νορμαλ τιμη 30 € και την λεει προσφορα και καλα
οταν ομως εχει μπολικο αποθεμα, καποια στιγμη τα ξαναφερνει χωρις να τα ανακοινωνει στα φυλλαδια με κατω τιμες συνηθως -30%
εγω πηρα την σεγα των 30 στα 20€
η ιδια σεγα απο το σαιτ που εβαλες πουλιεται 49 €
το ιδιο συμβαινει με ολα τα παρκσαιντ σχεδον...

Εχω χρόνια την απορια: σε ποιον κατασκευαστη παραγγελνει η Lidl τα ηλεκτρικα εργαλεια της. Εμπλεκεται στο σχεδιασμο κανας γερμανος μηχανικος-συμβουλος κλπ; Γνωριζει καποιος πληροφοριες;
Η ερωτηση απορια θα μπορουσε να απλωθει και στα υπολοιπα μαστορικά ειδη αλλα απο την πληθωρα ειδών και τυπων, θα αφορα πολλα εργοστασια θαρρώ.

απο 3-4 εταιριες γερμανικες που κατασκευαζουν κινα και αλλου
kompernass, scheppach, και αλλες. παλιοτερα απο εινχελλ
τελευταια χρησιμοποιει εξαρτηματα aeg αρα και μιλγουοκι στη σειρα περφορμανς, ενω προσφατα η νεα σειρα μωβ εργαλειων δειχνει οτι μαλλον συνεργαζεται και με την bosch

αυτο που ειναι το πλεον βασικο και ειναι κοινο για ολα της τα εργαλεια ειναι η τριετη (πραγματικη) εγγυηση. στα περφορμανς 5 χρονια!!
οτι και να σου παθει εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
σου χαλασε? το πας πισω, σου δινουν αλλο!
το αγορασες και δεν σε ικανοποιει? το πας πισω μεσα σε 3 μηνες και σου δινουν πισω τα λεφτα σου!

καμια αλλη εταιρια δεν το κανει αυτο!

και να πω και κατι απο προσωπικη εμπειρια
αγοραζω καποια στιγμη το εξαιρετικο για τα λεφτα του δισκοπριονο 1350
ειχε ενα μικρο τζογο στο σημειο συνδεσης της βασης με το δισκοπριονο.
το παω πισω αλλά ειχαν τελειωσει (λογικο αφου το εργαλειο ειναι ευκαρια σε οτι τιμη και αν το φερει) εγω το ειχα παρει 30 νομιζω
παιρνω τηλ που μου εδωσαν στο υποκαταστημα.
λεω το και το, το εργαλειο εχει τζογο. (τραγικοποιησα και λιγο τα πραγματα), το πηγα πισω μιση ωρα δρομο απο το χωριο και δεν ειχε αλλο να το αντικαταστησω
μου λενε: ζηταμε συγνωμη, σας στελνουμε αλλο με κουριερ!
αυτο ειναι δειγμα του γιατι η λιντλ ειναι αγαπημενη πολλων..

Last edited by a moderator:
ριξαμε κανα τριανταρι και σημερα στους γερμανους :) ενα σωρο κοκοψινια, απο λιπαντικα μεχρι ταπες και ασφαλτικη ταινια.
η αληθεια ειναι ομως οτι γαλλικα κλειδια και γκαζοταναλιες με 2.5 ευρω , εστω και της πλακας, δεν βρισκεις πουθενα!
δυο απο το καθε ενα, να εχουμε να μας βρισκονται :)

παρεμπιπτοντως ειδα παρα πολλες σπαθοσεγες ξεμεινεμενες, ντουζινες. οπως και αρκετα δισκοπριονα 1350!
πραγμα που σημαινει οτι το καλοκαιρι αν οχι νωριτερα, τουλαχιστον οι σπαθοσεγες ρευματος θα πεσουν κατω απο τα 30 €
και επειδη ειναι καλυτερα κατασκευασμενες (αλλά και δυνατοτερες) απο τις μπαταριας, στα 28 με 30 θα ειναι ωραια αγορα για οποιον δεν εχει
εγω την εχω συνδιασει με τις λαμες της μακιτα και το εργαλειο "πεταει"

Last edited:
Χτες πάντως χάζευα τα μωβακια. Σκουπακι και τριβειακι ονειρικά. Αλλα κρατήθηκα γιατί είχα έξοδα. Πάντως έχει και πιστολι σιλικονης σε σχήμα στυλό που δεν το έφερε. Είδα μόνο τις σιλικόνες.

Παιδιά σήμερα κατά λάθος έριξα νερό στο κρουστικό μπαταρίας. Σταμάτησε να δουλεύει.. Καμιά ιδέα πως να το αναστήσω;
update, το δραπανάκι στέγνωσε και δουλεύει άψογα χωρίς να κάνω κάτι! Εργαλεία λέμε!

update, το δραπανάκι στέγνωσε και δουλεύει άψογα χωρίς να κάνω κάτι! Εργαλεία λέμε!
Βρε ασε τα σαπια σου εσυ ...
Πες την αληθεια στο λαο, οτι το εκανες επιτηδες (γνωριζοντας βεβαια το αποτελεσμα) για να χαρει το γνωστο διδυμο (osatosa - panos)

Μπαταρίες για τα τρυπάνια κλπ του lidl βρίσκουμε αλλού?
Ψάχνω μερικές για ένα parkside που ήδη έχω, 10.8volt νομίζω.
πάρε το 8001127888 ή μίλα με την houston http://houston-service.com/index.html εχουν γ
έχουν αρκετές 10,8V
Τοτε δεν ειχαν ολα την ιδια μπαταρια. ειχα και εγω προβλημα και δεν ειχε την δικια μου. Πήρα μια απο τις καινούριες και άλλαξα τα στοιχεία.