Νικολα το χλοoκοπτικο θα το "χτυπησω" 100%....!!!
Πολυ πραμα την επομενη Παρασκευη...!!!
αρκει να το πετυχεις.
ή πρεπει να εχεις γνωστο "απο μεσα" να στο κρατησει ή να πας αχάραγο και χωρις καροτσι για να μην καθυστερησεις. ανοιγει η πορτα και τρεχεις

οι παπουδες εχουν καροτσι γιατι πολλοι παιρνουν δυο-δυο και για τον γειτονα και κανουν και αλλα ψωνια. εγω ευτυχως εχω βρει "ακρη"..
την προηγουμενη φορα στη πατρα εξαφανιστηκαν απο οσους περιμεναν στη πορτα με το ανοιγμα. στο "και 5' " ειχαν φυγει και τα εξη
χρονια τωρα εχω ενα florabest (του λιντλ) μικρο κατι παραπανω απο 200 βαττ και δουλευει ακομα παρα του οτι καποια στιγμη τα ειχε παιξει.
με αυτα τα δυο, οταν θα ζεστενεται το ενα θα συνεχιζω με το αλλο
στενοχωριεμαι που δεν εχω χωρο στο τοιχο για τα σκαφακια. τετοια σκαφακια στο πρακτικερ εχουν 2-2.5 ευρω το ενα. το σετ του λιντλ ειναι τσαμπα!
πιθανα να το παρω και να χρησιμοποιησω το μισο, αυτο με τα σκαφακια.
παρα την υπαρξη 3 κρουστικων ρευματος + 1 πνευματικο πιστολετο, δεν μπορω να μην τιμησω το μεγαλο κρουστικο του λιντλ με 40€. πιστευω οτι το συγκεκριμενο ειναι ευκαιρια!
με ρυθμιση στροφων, μεταλλικο περιβλημα στο κιβωτιο για καλυτερη ψυξη και στερεωση, και δυο ταχυτητες ειναι ταμαμ για συρματοβουρτσες και δισκο γυαλοχαρτων ακομα και αν το τσοκ του χανει, που λογικα δεν θα χανει.
στην αναγκη αργοτερα του βαζω ενα τσοκ της μπος.
εδω το φτηνουλι τσοκ της total εβαλα στο stayer και ειναι μια χαρα. ακομα και ετσι οπως ειναι σημερα, σιγουρα θα ειναι πιο ευθυβολο απο το πνευματικο πιστολετο. αρα σε τοιχοποιϊα και ξυλο ειναι κομπλε καθως το πιστολετο 1050 ειναι μια χαρα στη δουλεια του.
σε σιδερο, θα δειξει... μονο παραπονο οτι η ροπη του ειναι σε νορμαλ επιπεδα. 18νμ. με παρηγορει οτι και μεγαλα μπος κλπ εχουν παρομοια ροπη με εξαιρεση τα ειδικα που πανε περιπου στα 40νμ. θελω παντως να το δοκιμασω και με 16αρι τσοκ καποια στιγμη για αναδευση χρωματων. μαλλον το sanou που εχει βγει καλο και φτηνο στα 16μμ
ισως ακουγεται υπερβολη η υπαρξη τοσων δραπανων, αλλά αν εχεις πολυ δουλια, ειναι καλυτερα να εχεις δυο να τα δουλευεις εναλλαξ. κρυωνουν και τα τρυπανια ετσι.
αν ξεκινουσα τωρα να μαζευω εργαλεια, απο δραπανα θα αγοραζα το συγκεκριμενο του λιντλ σαν ολ-αραουντ, το μεγαλο aeg λογω ποιοτητας και τρελης ροπης και ενα μικρο και φτηνο κατω απο εικοσαρικο να ειναι ελαφρυ