mavras
New member
- 18 April 2019
- 81
Ναι Κυριάκο, τον πυκνωτή θα τον αλλάξω.Παναγιώτη τον πυκνωτη τον αλλάζεις μόνος σου.
Δες τα στοιχεία πανω του.
Αν θες περιελιξη το ξεχναςα
Για την περιέλιξη ρώτησα για μάστορα.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!
Ναι Κυριάκο, τον πυκνωτή θα τον αλλάξω.Παναγιώτη τον πυκνωτη τον αλλάζεις μόνος σου.
Δες τα στοιχεία πανω του.
Αν θες περιελιξη το ξεχναςα
Ακατάλληλη και ως ταχύτητα και ως μοτέρ.Ερώτηση για την πριονοκορδέλα που φέρνει την επόμενη εβδομάδα. Αν αλλάξεις την κορδέλα μπορεί να δουλέψει σαν μετάλλου ή είναι πολύ γρήγορη (Ταχύτητα κοπής: 900m/min)
αυτη τη πεμπτη παω για χαρακα, 4 δισκους με φυλλαρακια, 6 δισκους στιλβωσης, σετ σφιγκτηρες (ευκαιρια τιμη με τοσους που εχει μεσα και μαλιστα μεταλλικους C ), πολυμετρο που μου καηκε απο χαζομαρα μου πριν λιγο καιρο και φυσικα τον 125 G6.
πηραμε το χορτοκοπτικο, πηραμε και το δραπανο 2 ταχυτητων, πηραμε το κινεζικο μπουλονοκλειδο, θα μας κοψει η πεινα γμτ τη μερκελ![]()
Ειμαι σιγουρος οτι θα κυκλοφορησει συντομα καποιο βιντεακι που να αναφερεται και στην ροπη του 4βολτου μωβ 'me'.
Για να 'βγαλεις' βεβαια 10Νμ απο ενα μοτερ που τροφοδοτειται απο μια 4βολτη μπαταρια δεν ειναι ευκολο, θελει know how και τεχνολογια.
Οι δίσκοι στίλβωσης για τι δουλειές είναι;Οι δισκοι στιλβωσης και οι 4 φυλλαρακια αξιζουν
για γυαλισμα μεταλλων χρησιμοποιω τους δισκους στιλβωσηςΟι δίσκοι στίλβωσης για τι δουλειές είναι;
Τα 125αρια γυαλοχαρτα του Lidl δεν αξιζουν ... και φθειρονται στις ακρες και δεν αφαιρουν υλικο σαν τα smirdexΠάντως παιδια εγώ είχα πριν 2 χρόνια στοκαρει πακετα με γυαλοχαρτα αλλά δυστυχώς με ελάχιστη χρήση διαλύονται.
Καμιά σχέση με Smyrdex η Bosch που έχω.
Μου κάνει εντυπωση που ακόμα και τα χοντρά πχ 60 grit χαλάνε πολυ ευκολα σε μαλακό ξυλο.
Έχουν ημερομηνία λήξης?
Εχω ακόμα τα Best for Wood της Bosch που είχαμε παρει 4-5 χρόνια πισω και είναι άριστα.
Έχουν ημερομηνία λήξης?
Εχω ακόμα τα Best for Wood της Bosch που είχαμε παρει 4-5 χρόνια πισω και είναι άριστα.
παντως απο τον τροπο που βιδωνει τις 5αρες μαλλον λεει αληθεια οτι ειναι 10 ν.μ.
πιθανοτατα ειναι αντιγραφο του μπος και απο εκει εχει προκυψει το know how
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.