Υ.Γ. το dremel 3000 των 40+€ δεν έχει και πολύ καλές κριτικές (ειδικά οι τελευταίες) στο skroutz
https://www.skroutz.gr/s/11442909/Dremel-3000-3000-5-130W-F0133000JW-F0133000JU.html .
Οπότε θα ξαναδοκιμάσω μια ακόμη φορά την τύχη μου με το LIDL αύριο.
ισως με τα χρονια να τα σκαρτεψανε κι αυτα, σιγουρα ομως στο καλο εργαλειο, δεν πας στο φτηνοτερο μοντελο.
παντα ετσι γινεται. αν παρεις καλη μαρκα, δεν θα παρεις το φτηνοτερο κομματι της. γιατι συνηθως (οχι παντα) θα εχει προβληματα.
σχεδον παντα ειναι πολυ καλυτερο να παρεις το κορυφαιο κομματι μιας μικρομεσαιας μαρκας, παρα το φτηνοτερο κομματι μιας καλης αν ειναι στα ιδια λεφτα!
εξαιρεση αποτελουν οσα εργαλεια βασιζονται κατα κυριο λογο σε εργαλειομηχανες (π.χ. δραπανα βασεως, σταθερα εργαλεια κοπης κλπ)
οσων αφορα τωρα τις μαρκες, αν και φαινομενικα ισοδυναμες, δες τι δουλευουν οι επαγγελματιες του καθε χωρου.
και δεν ειναι τυχαιο οτι ολες οι νυχουδες σχεδον επειδη δουλευουν με τις ωρες καθημερινα, δουλεουν proxxon.
για τον ιδιο λογο οι ταξιτζηδες δουλευουν μερσεντες και οχι bmw, και πιο κατω, toyota και οχι vw.
το να σου χαλασει το παρκυ, δεν τρεχει τιποτα, δεν θα κλαις αλλωστε τα 1000 γρόσια, ασε που για 3 χρονια το πετας και σου στελνουν αλλο
αν δουλεψει το παρκ καλα απο την αρχη, μην το φοβασαι σε τιποτα! αν σε προβληματισει οπως εσενα σημερα, γυρνα το και παρε αλλο.
για αυτο αγαπαμε παρκσαιντ
