.. μήπως καλύτερα να πάω σε μπαταριά ?
όποιος μπορεί να βοηθήσει
δεν εχεις μπαταριες? ουτε 12 ουτε 20 βολτ? τωρα ξεκινας ?
αν δεν εχεις μπαταριες 12v, τοτε να πας στην σειρα 20v. πολλα περισσοτερα εργαλεια, μεγαλυτερη γκαμα, και πιο δυνατα
αν σε νοιαζει πρωτιστα το βαρος, φυσικα θα πας για 12 βολτ
το παλινδρομικο εργαλειο λογω της φυσεως των εργασιων που εκτελει, εμενα με βολευει να ειναι μπαταριας. αν πχ εχεις ενα κηπο
κι εγω ρευματος εχω παντως.
αλλά στη περιπτωση που το ηθελα για τον κηπο, ή για να δουλευω σε μερη που δεν ειναι ευκολη η μπαλαντεζα, θα πηγαινα στα 20 βολτ και μαλιστα στη σειρα περφορμανς ( την μαυρη)
δυστυχως δεν εχω κανενα απο τα 3 συγκεκριμενα που εβαλες για να μπορω να σου πω περισσοτερα
το πρωτο το εχουν καποια παιδια εδω και λενε καλα λογια. δεν υπαρχει ομως πληθωρα δισκων, και δεν εχει σοβαρο βαθος κοπης.
το δευτερο δεν ξερω κατα ποσο θα σου ανοιγει ανετα τρυπα με 10αρι χωρις προτρυπημα. πιθανα ναι αλλά θα καθυστερει καπως.
το τριτο δεν ξερω κατα ποσο θα βολεψει σε ολες τις δουλειες, π.χ. λειανση αν το παιρνεις και για αυτο (λογω καταναλωσης μπαταριας)
παντως εχοντας πια πληθωρα εργαλειων, που το καθενα κανει τη δικη του δουλεια, εχω μετανιωσει που το δονουμενο πολυεργαλειο το πηρα ρευματος. ηταν απο τα πρωτα εργαλεια που ειχα παρει και ηθελα ενα που να κανει για πολλες δουλιες.
η χρηση του πια ειναι μικρη και εξεζητημενη, οπότε θα βολευε να ειχα παρει το περφορμανς το μαυρο ή εστω το απλο πρασινο για να το δουλευω σε εξωτερικους χωρους οπως τον κηπο