Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νικόλα, πότε περίπου βγάζει προσφορές εργαλείων το lidl; Οποτεδήποτε;
Νόμιζα πως γίνονται το καλοκαίρι, αλλά τελειώνει ο Ιούλιος και δεν βλέπω κάτι ...

οποτεδηποτε. λογικα αυτο δεν θα πουλησει τωρα σε αυτη τη τιμη οποτε σε ενα -δυο μηνες θα το βγαλει με εκπτωση 20 ισως και 30%
γενικα ομως τον αυγουστο-σεπτεμβρη βγαζει διαφορα. στην επαρχια περισσοτερο μεσα στον αυγουστο λογω του οτι κατεβαινουν οι αθηναιοι για διακοπες
τα πιο πολλα τα βγαζει στα "'μουγκά"

• Like
Reactions: nikfor
'

...

Από την αρχή δεν μου άρεσε γιατί είχε πολλούς κραδασμούς. Τόσους που δεν γινόταν σωστά η δουλειά (πέρα από την ενόχληση στο χέρι)

...

Έκανα μερικά σύντομα τριψίματα και μετά έτριψα για περίπου 5 συνεχόμενα λεπτά στην ταχύτητα 4 και άρχισε να κάνει κάτι περίεργους θορύβους και μετά ... πάπαλα! Μας άφησε χρόνους. :confused:
Κάτι κάηκε ή κάτι έσπασε. Δηλαδή το βάζω μπρος κάνει έναν ανεπαίσθητο θόρυβο σα να προσπαθεί να ξεκινήσει αλλά τίποτα.

Δεν έχω δουλέψει κάποιο άλλο για να ξερω... αλλά Κραδασμούς έχει σαφώς λιγότερους από τον ταινιολιαντηρα. Και η πόρτα στον αέρα σχεδόν.

Μου χρειάστηκε για να τρίψω κάτι μεσοπορτες. 10-15 λεπτά τρίψιμο την πλευρά δεν κατάλαβε κάτι.

Το μόνο που δεν ταιριάζει ο ανταπτορας της σκούπας με την Nilfisk και έπρεπε να κρατάω την σωλήνα.
Και χρησιμοποίησα και τον ανταπτορας του λειαντηρα τοίχου που είχε βγάλει πριν κάτι μήνες για να ταιριάζει

Attachments

• 16269519683207515475162739470439.jpg
    16269519683207515475162739470439.jpg
    3.5 MB · Views: 57
Last edited:
παραξενο μου φαινεται! ενας ταινιολειαντηρας (που δουλευει περιστροφικα) να εχει περισσοτερους κραδασμους απο ενα παλμικο τριβειο!
μηπως ο ταινιολειαντηρας σου ειναι ελλατωματικος απο την ωρα που τον αγορασες?

Οι δικοί σας. Ο δικός μου είναι ειδική περίπτωση.
Για κάποιο λόγο τρανταζεται και θέλει δύναμη για να τον ελέγξεις. Δεν του έχω δώσει και σημασία γιατί δύο τρεις φορές τον έχω δουλέψει από λίγο επειδή δεν είχα κάτι άλλο.
Το περιστροφικό (χούφτας, πως το λένε) είναι πολύ ξεκούραστο. Και το διαχειρίζεσαι πολύ πιο εύκολα από τροχό μικρό με velchro που δούλευα παλιότερα.

Έχουν περάσει πολλά παραπάνω. Είναι το πρώτο εργαλείο από Lidl που είχα πάρει

• Like
Reactions: nickolas
Νόμιζα πως γίνονται το καλοκαίρι, αλλά τελειώνει ο Ιούλιος και δεν βλέπω κάτι ...
Δεν είναι συγκεκριμένη ή περίοδος που βγάζουν προσφορές, βγάζουν όταν τους μένει στοκ.
Τις περισσότερες φορές βγάζουν προσφορές στην επαρχία και δεν τις προβάλλουν σε διαφημίσεις και φυλλάδια, πας στο κατάστημα και τα βρίσκεις στο ράφι με έκπτωση 20%.
Όμως αν το χρειάζεσαι το φαλτσοπριονο μην το αφήσεις γιατί μπορεί και να μην το βρεις αργότερα σε προσφορά.
Αφού έτσι κι αλλιώς είναι ήδη αρκετά φθηνό στα €99 και αξίζει τα χρήματα του με το παραπάνω είναι κρίμα να το χάσεις για €20.
Έχε κατά νου ότι αν του αλλάξεις δίσκο και βάλεις έναν καλύτερων προδιαγραφών (bosch, cmt κλπ) βελτιώνεται αρκετά σαν εργαλείο.

Βέβαια αν θυμάμαι καλά εσύ πέφτεις συνεχώς σε ελαττωματικά κομμάτια της Parkside οπότε έχε το νου σου :LOL:

• Like
Reactions: KOSSTV and nikfor
Σίγουρα μιλάς για κραδασμούς;
Νομίζω σε μπερδεύει το οτι, λόγω δύναμης, δυσκολεύεσαι να τον ελέγξεις και να τον κατευθύνεις το ίδιο εύκολα με το παλμικό.

Να πας να το πάρεις....τα 20 ευρώ ενδεχόμενος να σου γύρισουν μπούμερανγκ γιατι αυτα που θα είναι σε προσφορά ενδεχομενος να ειναι ελαττωματικα και να εχεις αλλα...!!!
Άσε τις προσφορές σε τέτοια εργαλεία...
Εγώ προσωπικά θα το καλοβλεπα θετικά να το πάρω λλά δεν θα είμαι εδώ δυστυχώς...!!
100 ευρώ δεν είναι τίποτα για αυτά που προσφέρει...

• Like
Reactions: nikfor
Εγω, παντως, που εχω το μικρο τανκ parkside, το δουλεψα αρκετα πριν κατι χρονια και δεν ειχε καθολου κραδασμους. Οτι θελει δυναμη να το κρατας ενιοτε, θελει.

• Like
Reactions: nickolas
Σίγουρα μιλάς για κραδασμούς;
Νομίζω σε μπερδεύει το οτι, λόγω δύναμης, δυσκολεύεσαι να τον ελέγξεις και να τον κατευθύνεις το ίδιο εύκολα με το παλμικό.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει....Έχω έναν από το 2006 και κάνει αυτό το πράγμα..

Έτσι όπως τα λέτε είναι. Στις λίγες φορές που προσπάθησα, δεν τα κατάφερα καθόλου καλά με τον ταινιολειαντήρα. Αλλού έκανα πολύ και αλλού καθόλου αφού πιο πολύ με πήγαινε αυτός παρά τον πήγαινα εγώ.
Τελικά τον έβαλα ανάποδα στον πάγκο με τα ειδικά στηρίγματα που είχε και σε αυτή τη στάση με βολεύει πάρα πολύ και τον χρησιμοποιώ συχνά. Αλλά βέβαια, για μικρές επιφάνειες.
Αν έπρεπε να λειάνω μια πόρτα ή ένα τραπέζι δεν θα τα κατάφερνα.
Εκεί το "χούφτας" είναι ό,τι πρέπει για μένα.

Τα ιδια προβλήματα έχω και με την πλάνη άλλωστε (άλλη πονεμένη ιστορία για μας τους αρχάριους :-p )

Τον ταινιολειαντήρα ή τανκ κι εγώ ανάποδα δεμένο στο τραπέζι τον χρησιμοποιώ και μου δίνει πολύ καλή λύση ιδιαίτερα όταν έχω να κάνω με ξυλεία από παλέτες!
Διαφορετικά θέλει πολύ προσοχή γιατί τρώει το ξύλο πολύ λαίμαργα

Η λύση που κατέληξα με την πλάνη είναι να την έχω ρυθμισμένη σε χαμηλό νούμερο και με μεγάλη προσοχή να περνάω από άκρη σε άκρη και ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στις δύο άκρες.
Άπειρος κι εγώ βλέπεις αλλά η εξάσκηση στα παλετόξυλα έχει βοηθήσει αρκετά να καταλάβω τα βασικά.

Υ.Γ. χούφτωστη
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Like
Reactions: nickolas and nikfor
Η πλάνη θέλει προσοχή στα άκρα, να μην σου «βουτήξει».
Όταν «μπαίνεις» κρατάς πατημένο το μπροστινό μέρος, απ’το μαχαίρι και μπρός δηλαδή, κι όταν «βγάνεις» κάνεις το αντίθετο, να πατάει καλά το πίσω μέρος δηλαδή.
Μετά από λίγο το συνηθίζεις

Καλημέρα, Για το πολύμετρο έχει κάποιος άποψη? Το έχει κάποιος ? Θατο βάζατε για μέτρηση ac?

εννοεις αυτο που ειχε πριν λιγες εβδομαδες?
αν ναι, εγω αυτο εχω, μια χαρα μετραει
του αλλαξα τους ακροδεκτες με του παλιου κινεζου, που εχουν μακρυτερα μεταλλικα ακρα και ειναι μια χαρα (μετραει το ιδιο ειτε με τα δικα του ειτε με του κινεζου)