'
...
Από την αρχή δεν μου άρεσε γιατί είχε πολλούς κραδασμούς. Τόσους που δεν γινόταν σωστά η δουλειά (πέρα από την ενόχληση στο χέρι)
...
Έκανα μερικά σύντομα τριψίματα και μετά έτριψα για περίπου 5 συνεχόμενα λεπτά στην ταχύτητα 4 και άρχισε να κάνει κάτι περίεργους θορύβους και μετά ... πάπαλα! Μας άφησε χρόνους.
Κάτι κάηκε ή κάτι έσπασε. Δηλαδή το βάζω μπρος κάνει έναν ανεπαίσθητο θόρυβο σα να προσπαθεί να ξεκινήσει αλλά τίποτα.
Δεν είναι συγκεκριμένη ή περίοδος που βγάζουν προσφορές, βγάζουν όταν τους μένει στοκ.Νικόλα, πότε περίπου βγάζει προσφορές εργαλείων το lidl; Οποτεδήποτε;
Νόμιζα πως γίνονται το καλοκαίρι, αλλά τελειώνει ο Ιούλιος και δεν βλέπω κάτι ...
Να πας να το πάρεις....τα 20 ευρώ ενδεχόμενος να σου γύρισουν μπούμερανγκ γιατι αυτα που θα είναι σε προσφορά ενδεχομενος να ειναι ελαττωματικα και να εχεις αλλα...!!!Νικόλα, πότε περίπου βγάζει προσφορές εργαλείων το lidl; Οποτεδήποτε;
Νόμιζα πως γίνονται το καλοκαίρι, αλλά τελειώνει ο Ιούλιος και δεν βλέπω κάτι ...
Αυτό ακριβώς συμβαίνει....Έχω έναν από το 2006 και κάνει αυτό το πράγμα..Σίγουρα μιλάς για κραδασμούς;
Νομίζω σε μπερδεύει το οτι, λόγω δύναμης, δυσκολεύεσαι να τον ελέγξεις και να τον κατευθύνεις το ίδιο εύκολα με το παλμικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.