Πούλα τα όλα και πάρε ένα Fein, άντε γιατί παράγινε με τα Parkside!Το (παρα πολυ) καλο με το συγκεκριμενο πολυεργαλειο Parkside ειναι οτι η αλλαγη των εξαρτηματων γινεται χωρις εργαλεια, με εναν μοχλο!
Αυτο ειναι τεραστια ευκολια και μου φαινεται οτι θα το αγορασω γιατι το Dremel και το Bosch που εχω ειναι μεν κορυφαιας αξιοπιστιας εργαλεια αλλα βαριεμαι απιστευτα τις αλλαγες με το αλλενακι.
Na μας κατσει μονο εργαλειο που να λειτουργει σωστα και ιδιαιτερα ο ρυθμιστης στροφων...
Πρεπει να προηγηθουν οι μυστικες προσευχες για να πετυχεις σωστο εργσλειο....Na μας κατσει μονο εργαλειο που να λειτουργει σωστα
Μάλλον είναι ακριβώς αντίθετα από τα καρπούζια. Χτυπάς το κουτί με το χέρι και όποιο κάνει ντλιν-ντλον ΔΕΝ το παίρνειςΤα Parkside είναι σαν τα καρπούζια.
Όλοι νομίζουν οτι ξέρουν να τα διαλέγουν αλλά στην πραγματικότητα ελάχιστοι την κατέχουν την τέχνη.![]()
Τον τελευταίο καιρό έχω ξενερώσει αρκετά με τα εργαλεία του lidl λόγω της ποιότητας τους.
Μου κάτσαμε 2-3 ελαττωματικά εργαλεία, χάλασε ένα, διαβάζω κι εδώ τα συμβάντα οπότε δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για Parkside αν και κάποια θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα.
Βέβαια τα χρήματα που κοστίζουν είναι υποπολλαπλάσια σε σχέση με επώνυμα προϊόντα αλλά προσωπικά έχω σαν φιλοσοφία να πληρώνω κάτι παραπάνω για να αγοράζω όσο το δυνατόν καλύτερο προϊόν.
Σκεφτόμουν μήπως έμπαινα στα 12v αλλά με βάση αυτά που διαβάζω ειδικά για τις μπαταρίες τελικά θα προσπεράσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.