Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τον χρησιμοποιώ συνέχεια.
Ναι, μπορεί να στηριχθεί ανάποδα με τους ειδικούς σφιγκτήρες που έχει μεσα το κουτί
Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Έχει πολλή δύναμη.

Όμως να ξέρεις, είναι πολύ θορυβώδης

View attachment 184477
Ωραία φάση η βάση που έφτιαξες.. Τι διαστάσεις έχει; ψήνομαι

Ειχα αγορασει πριν 3-4 χρονια την κασετινα με τα καρυδακια 1/4 που συζητουσατε 2 πριν μερες. Περιειχαν και ενα σετ με μικρα νουμερα αλλεν χειρος 1.27-1.5-2-2.5mm (δειτε φωτο). Υπηρχαν τα αλλεν στο φετινο πακετο;

Attachments

• kas.jpg
    kas.jpg
    714.2 KB · Views: 54
Ωραία φάση η βάση που έφτιαξες.. Τι διαστάσεις έχει; ψήνομαι

Ναι, με βόλεψε πολύ αυτό το μικρό έπιπλο αν και δεν το περίμενα.

Όμως εγώ έχω μικροσκοπικό εργαστήριο (7τμ) και τα στριμώχνω όλα όσο καλύτερα μπορώ.
Εσύ αν έχεις χώρο, μπορείς να το κάνεις και πιο άνετο. Το πλάτος να γίνει 70+ αντί για τα. 62 που έχω εγώ.
Πάντως δουλεύει μια χαρά και δεν συνάντησα καμία δυσκολία ως τώρα.

Pp1.jpg

ΚΠ 20mm είναι ή πάνω επιφάνεια και τα υπόλοιπα 15mm, (από ρετάλια που είχα) και βίδες και κόλλα.
Από πάνω έβαλα αυτό το ωραίο ακρυλικό, χωρίς να είναι καθόλου αναγκαίο.
Στηρίχτηκε στον τοίχο με τρία στριφόνια, δεν κουνιέται με τίποτα!

Pp2.jpg

Από το πάτωμα, το έβαλα στο ύψος που είναι και ο πάγκος μου, στους 85 πόντους που με βολεύει.

Pp3.jpg

τη γωνία δεξιά την έφαγα για να μην σκοντάφτω πάνω της όπως μπαίνω στο μικρό εργαστήριο 😂🤣😅

Καταλαβες, φιλε μου; Ερχονται οι KOSSTVήδεςκαι μας παιρνουν τις δουλειες μας 😛 😁

Kοιτα πως τα φερνει η μοιρα καμμια φορα...

Ο Κωστης δεν βρηκε σετακι με ακεφαλες βιδες, οποτε πεφτω στην αναγκη σου και παιρνω πισω τα σκληρα λογια που σου ειπα.
Με αλλα λογια, ΑΜΑ πας και ΑΜΑ βρεις ακεφαλες βιδες, παρε μου και μενα ενα σετακι και θα στο πληρωσω 3 ευρω. 🙏

• Haha
Reactions: mastroxalastis
Σύντομα το lidl θα φέρει ωραίο κολωνάτο δράπανο από ότι καταλαβαίνω από την παρουσίαση του Ιταλού

Αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, κάπου είχε γράψει ο Μπάμπης πως αυτό το κολονάτο δράπανο εντάσσεται στην κατηγορία ... "σκουπίδια" ! :unsure:

Σύντομα το lidl θα φέρει ωραίο κολωνάτο δράπανο από ότι καταλαβαίνω από την παρουσίαση του Ιταλού
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το είδα την προηγούμενη εβδομάδα στο lidl Νέων Μουδανιών.

Kοιτα πως τα φερνει η μοιρα καμμια φορα...

Ο Κωστης δεν βρηκε σετακι με ακεφαλες βιδες, οποτε πεφτω στην αναγκη σου και παιρνω πισω τα σκληρα λογια που σου ειπα.
Με αλλα λογια, ΑΜΑ πας και ΑΜΑ βρεις ακεφαλες βιδες, παρε μου και μενα ενα σετακι και θα στο πληρωσω 3 ευρω. 🙏

Τωρα εχουνε ανεβει οι τιμες, λογω του covid, του καραβιου που στριμωξε ο Γελεμπουρδεζος στον Σουεζ, του αναδρομου Ερμη κτλ κτλ 😁

Ναι, με βόλεψε πολύ αυτό το μικρό έπιπλο αν και δεν το περίμενα.

Όμως εγώ έχω μικροσκοπικό εργαστήριο (7τμ) και τα στριμώχνω όλα όσο καλύτερα μπορώ.
Εσύ αν έχεις χώρο, μπορείς να το κάνεις και πιο άνετο. Το πλάτος να γίνει 70+ αντί για τα. 62 που έχω εγώ.
Πάντως δουλεύει μια χαρά και δεν συνάντησα καμία δυσκολία ως τώρα.

View attachment 184608

ΚΠ 20mm είναι ή πάνω επιφάνεια και τα υπόλοιπα 15mm, (από ρετάλια που είχα) και βίδες και κόλλα.
Από πάνω έβαλα αυτό το ωραίο ακρυλικό, χωρίς να είναι καθόλου αναγκαίο.
Στηρίχτηκε στον τοίχο με τρία στριφόνια, δεν κουνιέται με τίποτα!

View attachment 184607

Από το πάτωμα, το έβαλα στο ύψος που είναι και ο πάγκος μου, στους 85 πόντους που με βολεύει.

View attachment 184606

τη γωνία δεξιά την έφαγα για να μην σκοντάφτω πάνω της όπως μπαίνω στο μικρό εργαστήριο 😂🤣😅
Πολύ καλό!
Δεν υπάρχει χώρος φιλε μου δυστυχώς..
Σύντομα θα βάλω τον χώρο μου γιατί χρειάζομαι ιδέες..
Δεν έχω που να βάλω την πριονοκορδελα πχ.. Και σκέφτομαι να φτιάξω τροχυλατη βάση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο προβλέπεται αυτό για μια κορδέλα, πόσο μάλλον parkside

Nikfor, ωραία γωνίτσα έφτιαξες για τα τριψίματα.

Εγώ πήρα σήμερα το παλμικό τριβείο και το χοντρό κατσαβίδι καστάνιας. Τελευταία στιγμή το πήρα απόφαση - ήθελα ένα τριβείο για πρόχειρο, να τρίβω ότι δεν έχει να κάνει με ξύλο (πχ στόκους).
20210830_190016.jpg

• Like
Reactions: KOSSTV and anastasg
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το θέμα ήταν να έφερνε την βελτιωμένη έκδοση του.

Κυριάκο το έχει ξαναφέρει και έχει θέματα;
Νόμιζα ότι πρόκειται για καινούργιο εργαλείο, δεν το γνώριζα.