Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει αλλάξει ποτέ τακάκια...Τι κανουν οι περονες, ρε παιδια;
Κι εγώ κοπίλιες τις ήξερα.
Περόνες έχουν οι χειροβομβίδες![]()
![]()
Ωραία φάση η βάση που έφτιαξες.. Τι διαστάσεις έχει; ψήνομαιΤον χρησιμοποιώ συνέχεια.
Ναι, μπορεί να στηριχθεί ανάποδα με τους ειδικούς σφιγκτήρες που έχει μεσα το κουτί
Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Έχει πολλή δύναμη.
Όμως να ξέρεις, είναι πολύ θορυβώδης
View attachment 184477
Ωραία φάση η βάση που έφτιαξες.. Τι διαστάσεις έχει; ψήνομαι
Καταλαβες, φιλε μου; Ερχονται οι KOSSTVήδεςκαι μας παιρνουν τις δουλειες μας![]()
![]()
Σύντομα το lidl θα φέρει ωραίο κολωνάτο δράπανο από ότι καταλαβαίνω από την παρουσίαση του Ιταλού
Το είδα την προηγούμενη εβδομάδα στο lidl Νέων Μουδανιών.Σύντομα το lidl θα φέρει ωραίο κολωνάτο δράπανο από ότι καταλαβαίνω από την παρουσίαση του Ιταλού
Kοιτα πως τα φερνει η μοιρα καμμια φορα...
Ο Κωστης δεν βρηκε σετακι με ακεφαλες βιδες, οποτε πεφτω στην αναγκη σου και παιρνω πισω τα σκληρα λογια που σου ειπα.
Με αλλα λογια, ΑΜΑ πας και ΑΜΑ βρεις ακεφαλες βιδες, παρε μου και μενα ενα σετακι και θα στο πληρωσω 3 ευρω.![]()
Πολύ καλό!Ναι, με βόλεψε πολύ αυτό το μικρό έπιπλο αν και δεν το περίμενα.
Όμως εγώ έχω μικροσκοπικό εργαστήριο (7τμ) και τα στριμώχνω όλα όσο καλύτερα μπορώ.
Εσύ αν έχεις χώρο, μπορείς να το κάνεις και πιο άνετο. Το πλάτος να γίνει 70+ αντί για τα. 62 που έχω εγώ.
Πάντως δουλεύει μια χαρά και δεν συνάντησα καμία δυσκολία ως τώρα.
View attachment 184608
ΚΠ 20mm είναι ή πάνω επιφάνεια και τα υπόλοιπα 15mm, (από ρετάλια που είχα) και βίδες και κόλλα.
Από πάνω έβαλα αυτό το ωραίο ακρυλικό, χωρίς να είναι καθόλου αναγκαίο.
Στηρίχτηκε στον τοίχο με τρία στριφόνια, δεν κουνιέται με τίποτα!
View attachment 184607
Από το πάτωμα, το έβαλα στο ύψος που είναι και ο πάγκος μου, στους 85 πόντους που με βολεύει.
View attachment 184606
τη γωνία δεξιά την έφαγα για να μην σκοντάφτω πάνω της όπως μπαίνω στο μικρό εργαστήριο![]()
Το θέμα ήταν να έφερνε την βελτιωμένη έκδοση του.Σύντομα το lidl θα φέρει ωραίο κολωνάτο δράπανο από ότι καταλαβαίνω από την παρουσίαση του Ιταλού
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.