Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γωνιακος 18βολτος τροχος, 125αρης με ρυθμιζομενες στροφες σε τετοια τιμη και εγγυηση απλα δεν υπαρχει. Εγω θα τον αγοραζα διχως δευτερη σκεψη!

πολυ σωστα! το εργαλειο ειναι μαστ, αν και το εχει τσιμπησει στην τιμη αυτη τη φορα. τον ειχε 65 € με 4ah μπαταρια και φορτιστη παλιοτερα.
"κατι η ρυθμιση στροφων, κατι το μικρο του βαρος, κατι η πρακτικοτητα της μπαταριας που μου επιτρεπει να κοβω να τροχιζω και να λειαινω τα παντα παντου χωρις μπαλαντεζες, κατι οτι εχει αμεσο στοπ αν σου μαγκωσει καμια ζακετα καποια συρματοβουρτσα (αυτο μου εσωσε το χερι μια φορα) , αλλά και το καλο του πιασιμο, ειναι πρακτικο και χρησιμο κομματι"

το μονο προβλημα που εχω αντιμετωπισει με τον συγκεκριμενο (αλλά εχω το παλιοτερο προφυλλακτηρα, τον κοκκινο, τωρα ειναι διαφορετικος) ειναι οτι δεν μπορουσες να βαλεις δισκο λειανσης με κουρμπα λογω στενου ανοιγματος του κλειστου προφυλλακτηρα. ετσι αν ηθελες λειανση θα επρεπε να βγαζεις τον προφυλλακτηρα.
μπορουσες ομως να βαλεις καμπανα συρματοβουρτσα αφου αυτη εξειχε του προφυλλακτηρα
ισως τωρα να εβαλαν τον αντιστοιχο απο τον G6 γιατι ειδα στην αναφορα οτι εχει πλεον προφυλλακτηρα 2 σε 1

Last edited:
.... Θελω να βρω και μια βάση κάποια στιγμή γιατί χρειάζομαι να κόβω συνέχεια Φ8 η φ10 σίδερα για τη δουλειά μου.

Μπορείς να πάρεις μια τέτοια βάση στα 19€

Σχεδόν την ίδια φέρνει και το Lidl ελάχιστα πιο φτηνά νομίζω.

Αν όμως κόβεις συνέχεια ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις κάποιο πιο σοβαρό εργαλείο γιατί αυτές οι βάσεις δεν είναι και για πολλά πολλά.

• Like
Reactions: mitsubae
μη το λες, εχω μια παρομοια κιτρινη φτηνη, και εχω κανει δεκαδες ,ισως εκατονταδες κοπες και με καλη ακριβεια καθετοτητας χωρις να χανει.
μονο που ειναι βαβουρα οταν τον βγαζεις, στην επανατοποθετηση να τον ρυθμιζεις καθε φορα για καθετοτητα κλπ
αλλωστε αν κοβει συνεχεια, δεν θα βαλει στη βαση τον μπαταριας παρκσαιντ αλλα τον μακιτα ;)

• Like
Reactions: mitsubae
Όχι μωρέ μη φανταστείτε... Κόβω καμία κατοστη κομμάτια για να με βγάλουν κάνα δίμηνο και δε με ενδιαφέρουν καθετότητες και λοιπές ρυθμίσεις.

και καπως βαρια να ειναι, ποιο το προβλημα? μηπως τα θελουμε για τρεξιμο? :)
εδω σκεφτομαι να τα τσιμπησω ακομα κι εγω με τετοια τιμη.
μου'πεσε ενας κοιλοδοκος στο ποδι πριν λιγες εβδομαδες και βερβέριξα. και φορουσα αθλητικα, οχι σαγιοναρα.
μονη ενσταση, το υφασμα, θα το ηθελα δερματινο για να μην εχω κανα θεμα με ηλεκτροκολληση. (εχω τρυπησει υφασματινο αθλητικο με ηλεκτροκολληση)
αλλωστε αν βρεις το νουμερο σου, τα δοκιμαζεις επι τοπου και βλεπεις. με αυτα τα λεφτα ουτε στους παγκους των αφρικανων δεν βρισκεις!

και περαν των αλλων, οφ δε ρεκορντ, τις εποχες που ζουμε ενα τετοιο παπουτσι μαλλον ειναι απαραιτητο για οποιον κυκλοφορει βραδυ...

Εγώ πάντως που εχω τα πάρει δεν έχω πρόβλημα...Είναι όντως λίγο βαριά,αλλά θεωρώ ότι η κατασκευή τέτοιων παπουτσιών έτσι είναι,αλλά έιναι σταθερά και ανθεκτικά καθώς αντέχουν καταπονηση...
Ίσως ο πάτος τους είναι λίγο σκληρότερος από όσο θα έπρεπε αλλά με ένα καλό πάτο λύνεται το ζήτημα. .

• Like
Reactions: nickolas
Φίλε σε αυτά τα χρήματα 25+ παιρνεις ΒΕΤΑ.

ναι αλλά αν και δεν εχω αγορασει ποτε ασφαλειας, απο τα λιγα που διαβαζω , πολλα ξεκολλανε μεσα σε λιγους μηνες
και τα beta και ακριβοτερα. και παπουτσια που στοιχιζουν και 50€ ακομα.
στο δικο μου ποδι που εχω ξεκολλησει ολα σχεδον τα νορμαλ παπουτσια (μεχρι και asoka) μεσα σε λιγους μηνες και μονο τα boxer και τα τιμπερλαντ εχουν αντεξει χρονια, ειναι θεμα

υποθετω οτι τα συγκεκριμενα εχουν την τριετη εγγυηση.
αν οντως ειναι ετσι και δεν κανω λαθος (θα το επιβεβαιωσω επι τοπου στο καταστημα) , για τα 3 επομενα χρονια θα εχω ησυχο το κεφαλι μου.
αν παλι δεν ισχυει αυτο, οκ και παλι καλη τιμη ειναι εκτος και αν παμε σε πλαστικο αλλά εκει δεν...

Last edited:
χαχα δεν ξερω τι να πρωτοπαρω αυτη τη φορα
τα θελω ολα :)
συνεχεια αλλαγες στο καλαθι αυτη τη βδομαδα καθως δεν "χωρανε" ολα
θα ρωτησω ομως για τα παπουτσια και θα σας πω

• Like
Reactions: Χιωτης
Εγώ θα προτείνω το αλφαδι σταυρού για όποιον δεν το έχει και έχει στο πρόγραμμα τρύπες σε τοίχους για ράφια, κουρτινόξυλα κλπ.
Είναι βολικό και εύκολο στην χρήση του και σε καλή τιμή

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Εγώ θα προτείνω το αλφαδι σταυρού για όποιον δεν το έχει και έχει στο πρόγραμμα τρύπες σε τοίχους για ράφια, κουρτινόξυλα κλπ.
Είναι βολικό και εύκολο στην χρήση του και σε καλή τιμή
Για το αλφάδι να πώ οτι παρέα με τριποδο εχει βγάλει πολύ δουλεια , ειδικά σε καρφώματα καλωδίων με ροκα ή κόλλημα με θερμοκόλλα λέει πολύ .
Την προηγούμενη εβδομαδα εβαλα και μεταλλικά ράφια σε αποθήκη, γλύτωσα αρκετό χρόνο και κόπο.

Καλημέρα σε όλους. Προτείνω, επειδή έχουμε ξεπεράσει τις 1100 σελίδες και η πληροφόρηση στο παρόν θέμα είναι καταιγιστική, όποτε ζητάτε/δίνετε πληροφορίες/feedback για κάποιο συγκεκριμένο εργαλείο της Lidl, να βάζετε και τον πλήρη κωδικό του. Έτσι θα μπορεί κάποιος να αναζητήσει/βρει ευκολότερα τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο που τον ενδιαφέρει.

Εγω επειδη εχω αναβαλει 2-3 φορες την αγορα της συσκευης ακονισματος για τα τρυπανια μεταλλων και σε τετοια τιμη δεν υπαρχει αντιστοιχη αυριο θα παω να την παρω,,,Λυπαμαι να πεταξω πανω απο 25-30 παλια που με ενα ακονισμα θα ξαναδουλεψουν...
Ενδεχομενως να παρω και καποιους γατζους/αλυσιδες που εχει αλλα θα τους δω πρωτα και θα κρινω....

Last edited:
Για να σε γλυτωσω ενδεχομενως απο το εξοδο, να σου θυμισω οτι αυτη η συσκευη ακονισματος ειναι μονο για τρυπανια μεταλλων.

Επισης,
-Αν εχεις τρυπανια τιτανιου, αυτα δεν τροχιζονται καθως αν φυγει η επικαλυψη, δεν επαναφερεται.
-Αν εχεις τρυπανια κοβαλτιου (που εχεις), αμφιβαλλω αν η πετρα που εχει μεσα μπορει να ακονισει σωστα το σκληρο κραμα κοβαλτιου.
-Αν χρησιμοποιεις τσιπικα τρυπανια μεταλλου τοτε ειναι οκ, αλλα με 20 ευρω μπορεις να αγοραζεις για πολλα χρονια νεα τρυπανια οταν αυτα φθειρονται :)

Γιατί νομίζω ότι όλα τα παραπάνω μου τα είχες αναφέρει ξανά και εγώ δεν τα θυμoμουν...
Έχεις δίκιο.....!!!

Το χειροκινητο τροχισμα ειναι σχετικα ευκολο για τρυπανια απο 4mm και ανω με τη χρηση διδυμου τροχου ή ταινιολειαντηρα και ενος γωνιομετρου.
Φυσικα δεν θα ξαναγινει εργοστασιακο αλλά θα κοβει ανετα σιδηρο-αλουμινιο.

Το χειροκινητο τροχισμα ΔΕΝ ειναι καθολου ευκολο, γιατι πρεπει να μη τα καψεις, πρεπει να κρατησεις την κορυφη, πρεπει να εχει την ιδια ακριβως γωνια και στις 2 πλευρες, πρεπει να φτιαξεις τη ραχη, πρεπει …
Ολα αυτα προαπαιτουν μεγαλη εμπειρια
Αλλο να τα τροχιζεις και αλλο να τα τροχιζεις σωστα.

Τα διαφορα jig αλλά και τα μηχανηματα τροχισματος βοηθουν παρα πολυ. Για το συγκεκριμενο τροχιστικο του lidl δεν εχω αποψη. Εχω το PSS 65 και ειμαι ευχαριστημενος γιατι ειναι γρηγορο και σωστο ως προς τις γωνιες (δεν σου επιτρεπει να κανεις λαθος), μετα καποιες λεπτομεριες τις κανω στον διδυμο.

Last edited: