AFam
AVClub Fanatic
- 11 September 2006
- 26,961
Αν κατάλαβα καλά στην μικρή ταχύτητα τραβάει.μονο 500w. Οποτε θα μπορεί να εκκινήσει. Αλλα δεν είμαι σίγουρος ότι αν βάλεις την δεύτερη ταχύτητα δεν θα πέσει η ασφάλεια αν ειναι 10Α. Το peak δεν είναι μόνο στην εκκίνηση αλλά και όταν το μοτέρ ζοριστεί.Δειτε εδω το manual του PTKS 2000 G5
Στα manual γραφει: "Συνδεετε το μηχανημα μονο σε μια σωστα εγκατεστημενη επαφη προστασιας, η οποια διαθετει τουλαχιστον μια ασφαλεια 16Α"
Ισως το προβλημα της μη υπαρξης soft start μπορει να λυθει ενεργοποιωντας το εργαλειο στις χαμηλες στροφες και στη συνεχεια στις υψηλες
κι εγω το ιδιο! το τρεμω γιατι αν και δεν ειναι ανοιχτο "απο πανω" οπως ηταν πριν δεκαετιες, εντουτοις , ενας ανθρωπος να σου μιλησει την ωρα που κοβεις μπορει να ξεχαστεις..Εγώ πάντως τρέμω το παγκοπρίονο...
Ειναι πολυ φτηνα ειναι η αληθεια... 3 με 7 ευρω τσαμπα φαινεται.. Ηθελα να αγορασω αλλα επειδη ειναι ακριβα για την σπανια χρηση που κανω δε πηρα.λοιπον...
εχουμε λαμαρινοβιδες, την τριπλετα των δισκων, το σετ βαφης, 2 μανταλα, το πιασαμε το 30ευρω και τουτη τη βδομαδαβαλε και κατι απο ε-σοπ και κρεηζυ και ξεφραγκιστηκαμε και παλι!
αξιο προσοχης ειναι το πιστολι θερμου αερα που συνοδευεται απο αρκετουτσικα εξαρτηματα μονο με 13 ευρω.
το ειχα ως δευτερο και το εδωσα στην κορη για τις χειροτεχνιες της και το υγρο γυαλι που της αρεσει.
αν δεν εχετε, παρτε το ειναι τσαμπα.
οπως και η τριπλετα δισκων κοπης για το φαλτσοπριονο/ παγκοπριονο
τα ψαλιδια λαμαρινας τα εχει κανεις? αξιζουν?
Οι σεβασμιοι γεροντες απο την αλλη λαχταρανε ενα οξυμετρο που λενε οτι το φερνει στη μιση τιμη απο την αγορα!
Το πιστολι θερμου αερα ειναι τσαμπα μαζι με τα πανχρησιμα αξεσουαρ.
Το προηγουμενο μοντελο που ειχα, δεν ελεγε να πεθανει για να παρω το καλο της Black and Decker. Τωρα εχω και τα δυο.
μεχρι 190. μπορεις φυσικα και μικροτερους.το δισκοπροιονο λέει κατι; Παιρνει μονο δισκους 190mm;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.