Stanley fat max
Στην φωτογραφία φαίνεται να χάνει κάτι δέκατα του χιλ. Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, εχεις "αισθανθεί" να επηρεάζει αυτό τις κοπές σου?
Stanley fat max
Εεεεεεεεμμμμμμμμμ, αφού το κακολογήσαμε εδώ μέσα εμείς και επισυνάψαμε και φωτογραφίες και από πάνω είναι δυνατόν να μην είναι δεκάδες οι επιστροφές , αφού μας διαβάζει τόοοοοοοοσος κόσμος......Για ποιο λόγο να σβηστεί το παρων νημα δε καταλαβαίνω?
Είπαμε η Parkside έχει βγάλει κατά καιρους καλά εργαλεία και έχω και εγώ από αυτά.
Κάποια όμως είναι για τα σκουπίδια και αποδυκνυεται καθημερινά.
Εργαλείο για να πω και την άποψη μου αφου με ρωτάς είναι το αντικείμενο αυτό που όταν το χρειαστείς θα κάνει το ακέραιο χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εκατό πατεντες.
Θα δώσει παντα το ίδιο σωστό αποτέλεσμα και θα; χαίρεσαι που το δουλευεις.
Σου ειπα προχθες το κομπρεσερ με την πλαστική μπιελα-πιστονι.
Όταν το πηγα πισω 2 μέρες μετά είχε καμια δεκαριά επιστροφές.
Φίλε μου το ότι μπορείς να διακρίνεις τα δέκατα του χιλιοστού από μια φωτογραφία που κάποιος μετράει με γωνία μαραγκού μου προκαλεί τρομερή εντύπωση.Στην φωτογραφία φαίνεται να χάνει κάτι δέκατα του χιλ. Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, εχεις "αισθανθεί" να επηρεάζει αυτό τις κοπές σου?
...
Πήρα το παγκοπρίονο για ακρίβεια και ησύχασα.![]()
Νίκο αναφέρεσαι στο παγκοπρίονο της Parkside ;;;
Για δέκατα του χιλιοστού,μόνο με παχύμετρο μπορώ να δω.Με την απλή γωνίτσα παντως δείχνει μια χαρά.Οι κοπες δεν έχουν κανένα θέμα,τις ευθείες βεβαια τις κόβω πάντα με οδηγό.Στην φωτογραφία φαίνεται να χάνει κάτι δέκατα του χιλ. Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, εχεις "αισθανθεί" να επηρεάζει αυτό τις κοπές σου?
Ναι Θόδωρε ...δεν λέει όμως πουθενά ότι πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις με δισκοπρίονο ή σέγα parkside ...![]()
![]()
![]()
Αν το εργαλείο κόβει χωρίς πρόβλημα ένα αντικείμενο χωρίς κανέναν οδηγό και ο άξονας του δεν είναι στραβός ή έχει μπόσικα τότε κάνει την δουλειά για την οποία είναι κατασκευασμένο.
Οχι δεν υπήρχε παλαιοτερα.Διακρινω παντως τελευταια ενα αυξανομενο γενικο προβλημα με υπερβολικη εκκεντροτητα στα περιστροφικα εργαλεια. Δεν νομιζω να υπηρχε αυτο παλαιοτερα, τουλαχιστον οχι σε τετοια εκταση. Τωρα για κατι χοντροεργαλεια οπως πνευματικα πιστολετα ή καμια σπαθοσεγα ειναι μαλλον μια χαρα , αλλα απευθυνονται κυριως σε επαγγελματιες ή σε συστηματικους ερασιτεχνες.
Επισης μια χαρα ειναι και τα ψιλα εργαλεια οπως συλλογουλες, αναλωσιμα, εργαλειακια κλπ.
αρκει βεβαια οι τιμες να ειναι πραγματικα lidl.
Τα δέκατα του χιλιοστού ένα απλό (αναλογικό) παχύμετρο με βερνιέρο νομίζω ότι τα μετράει με επαρκέστατη ακρίβεια.Δέκατα του χιλιοστού χλωμό το βλέπω να τα μετρήσεις σωστά με παχύμετρο…
Εκτός αν είναι Μitutoyo![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.