Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ το έχω πάει πάρα πέρα εκτός από πολυουρεθάνη έχω βάλει και ιδιοκατασκευή σαλάμι.
Έβαλα μέσα μια ναύλον σακούλα και την γέμισα με τσιμεντοκονία και μπροστά έβαλα ένα από τα στόμια που δίνει μαζί και έτσι γέμισα μερικές διαμπερής τρύπες σε τοιχίο.

Βλέπω ότι σήμερα στα Lidl Κύπρου φέρνουν αρκετά επαναφορτιζόμενα εργαλεία Parkside Performance:
Ελλάδα μόνο τη σπαθοσέγα είχαν φέρει προ 10ημέρου. Άραγε θα φέρουν και τα υπόλοιπα εδώ τις επόμενες εβδομάδες; Ειδικά την απλή σέγα και το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο δεν τα έχουν φέρει ξανά Ελλάδα.

Από νέο φυλλάδιο...

Σιγουρα πιστολι σιλικονης(Ίσως 2 κομματια)..Παιδιά πάρτε αξίζει..
Αντωνη(papakitou) μην το σκεφτείς καν..

Οι απίστευτες μικρές γωνίες που με έχουν εξυπηρετήσει αφάνταστα...

Όσο για τα 12ν...το μικρό κρουστικο δραπανο στα υπόψιν...που άφησα πριν από διάστημα...
Όσο για το γωνιακό δραπανο...ισχυει ότι λένε τα παιδιά...Εάν ήταν εύχρηστο θα είχα πάρει το Bosch...

Παλι σε εξοδα λογικα θα μπουμε...κι έχουμε και αύριο αγορές...!!!
Τι Parksidιανη αιμοδοσία είναι αυτή...;!!!!
Θα πάρω αν προλάβω καθως αυτο που εχω ζοριζεται λιγο σε πολυουρεθανικα πχ. Οι γωνιες λες για τη σιλικόνη/σφραγιστικα/κολλες; Προσωπικά σε μερικες περιπτώσεις δε βολευουν πιστευω καθολου.

Το πρωτο πολυεργαλειο που ειχε φερει το Lidl το 2014 με αποσπωμενη μπαταρια, το PAMFW 10.8 A1, o προπαππους του νεου PAMFW 12 C3 που φερνει το Lidl απο βδομαδα !!!

Για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να θυμουνται τα γερόντια :)
14248790699_65065fe1c8_h.jpg

Με αυτο το θεσπεσιο εργαλειακι ξεκινησε και το νημα του Lidl πριν απο 8 χρονια!

Εντάξει παιδιά το αλφάδι που έχει σήμερα το perforamce απλά δεν υπάρχει........ Για τα λεφτά του είναι χάρισμα σε σχέση με αυτά που προσφέρει και σε συνδυασμό ότι έρχεται και με το τρίποδο....... Φωτεινότατο, πολύ δυνατές και ευδιάκριτες οι γραμμές τόσο η κάθετη όσο και η οριζόντια με κλείδωμα για "μάτι" αλφαδιάσματος, συναγωνίζεται στα ίσα άλλα αντίστοιχα κορυφαίων επώνυμων εταιριών Θα έλεγα ότι αν πας σε επώνυμο για να πάρεις τα χαρακτηριστικά του θα πρέπει να διαθέσεις τουλάχιστον 150+ ευρώ....

Το μόνο που "χαλάει" είναι η ενσωματωμένη μπαταρία επάνω.

Το πρωτο πολυεργαλειο που ειχε φερει το Lidl το 2014 με αποσπωμενη μπαταρια, το PAMFW 10.8 A1, o προπαππους του νεου PAMFW 12 C3 που φερνει το Lidl απο βδομαδα !!!

Για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να θυμουνται τα γερόντια :)
14248790699_65065fe1c8_h.jpg

Με αυτο το θεσπεσιο εργαλειακι ξεκινησε και το νημα του Lidl πριν απο 8 χρονια!
Στο Lidl Ιλίου εχει το αντίστοιχο με την 20v μπαταρία, solo στα 30ευρω

• Like
Reactions: Χιωτης
Αν και τα 12βολτα πολυεργαλεια γενικως εχουν αρκετη δυναμη να κανουν ολες τις δουλειες, τα 20βολτα τις κανουν γρηγοροτερα καθως εχουν σχεδον διπλη δυναμη αλλα και σχεδον διπλο βαρος...

Παντως σπανια εχω χρησιμοποιησει το βαρυτερο και πιο δυσχρηστο 20βολτο πολυεργαλειο.

Φτωχικά αγορές προς ωρας σήμερα...
Σετ σπαστά γερμανοπολυγωνα και σετ αποφραξης που μου ζήτησε η γυναίκα μου...!!!
Τα γερμανοπολυγωνα φενονται καλά...θα φανεί στην πράξη .
Φτωχικα γιατι δεν βρήκα τις σακούλες σκούπας αλλά ούτε και τις πολύ μικρές βολικές βεντουζες...
Θα πάω να δω σε άλλο αλλά δύσκολο το βλέπω...
20220203_152244.jpg
20220203_153147.jpg

..εχτρα στις αγορές από το τοπικό χρωματοπολειω και
ένας στελέχος αναδευτηρα της MTX..καθώς είναι ενιαίος και όχι σε 2 κομματια οπως της Einhell...και σου βγαίνει το λαδι να τα ξεβιδωσεις όταν έχουν κολλήσει στην λάσπη...
20220203_152352.jpg

χεχε, οι φτωχικες αγορες ειναι πολυ καλυτερες απο τις καθολου αγορες :)

Aντε να ανοιξει επιτελους ηλεκτρονικο καταστημα για τα εργαλεια για να μην τρεχουμε απο καταστημα σε καταστημα!
Aνακοινωθηκε προσφατα οτι στην Δανια θα λειτουργει απο του χρονου οn-line καταστημα για τα non-food προιοντα!! Και στα δικα μας :)

"Lidl Denmark has announced that it plans to launch an online business from the start of 2023, which will offer a range of non-food items."

Παίδες καμία γνώμη για την σκούπα υγρών στερεών που έχει από σήμερα PWD 25A2

Εαν δεν σε ενδιαφερει η ελειψη εξωτερικης πριζας,η χωρητικοτητα,η ισχυς απορροφησης καθως και τα w...τοτε να την παρεις...

Εαν ναι τοτε καλο ειναι να περιμενεις να βγαλει το μεγαλυτερο μοντελο....προσωπικα αυτην θα επαιρνα...

Last edited:
Θα πάρω αν προλάβω καθως αυτο που εχω ζοριζεται λιγο σε πολυουρεθανικα πχ. Οι γωνιες λες για τη σιλικόνη/σφραγιστικα/κολλες; Προσωπικά σε μερικες περιπτώσεις δε βολευουν πιστευω καθολου.

Ισως δεν το εξεφρασα σωστα..μιλαω για αυτες τις γωνιες ,Τ και συνδετικα...

Ειδικα αυτα τα Τ ειναι πολυ καλα..

Στιγμιότυπο οθόνης (125).png

edit..:..Δυστυχως δεν βρηκα τις βεντουζες και τις σαkουλες σε αλλο Lidl...:mad:

Last edited:
Φτωχικά αγορές προς ωρας σήμερα...
Σετ σπαστά γερμανοπολυγωνα και σετ αποφραξης που μου ζήτησε η γυναίκα μου...!!!
Τα γερμανοπολυγωνα φενονται καλά...θα φανεί στην πράξη .
Φτωχικα γιατι δεν βρήκα τις σακούλες σκούπας αλλά ούτε και τις πολύ μικρές βολικές βεντουζες...
Θα πάω να δω σε άλλο αλλά δύσκολο το βλέπω...
View attachment 192526
View attachment 192527

..εχτρα στις αγορές από το τοπικό χρωματοπολειω και
ένας στελέχος αναδευτηρα της MTX..καθώς είναι ενιαίος και όχι σε 2 κομματια οπως της Einhell...και σου βγαίνει το λαδι να τα ξεβιδωσεις όταν έχουν κολλήσει στην λάσπη...
View attachment 192528
Κωστή, και τα 2 που δεν βρήκες, υπάρχουν τώρα στο Lidl Νέου Κόσμου, σε πολλά κομμάτια
Γενικά, σε αυτό το κατάστημα βρίσκω τα πάντα
:)

• Like
Reactions: KOSSTV
Ισως δεν το εξεφρασα σωστα..μιλαω για αυτες τις γωνιες ,Τ και συνδετικα...

Ειδικα αυτα τα Τ ειναι πολυ καλα..

View attachment 192535

edit..:..Δυστυχως δεν βρηκα τις βεντουζες και τις σαkουλες σε αλλο Lidl...:mad:
Νόμιζα πως έλεγες για τα πλαστικά για φινιρμα αρμών. Στο Χαλάνδρι πάντως είχε πολλά βεντουζακια και σακούλες πάντως. Όσο αφορά τις βεντούζες δεν είμαι σίγουρος αν κάνουν για μη λεία πλακάκια η μεγαλα είναι λίγο μικρά αλλά οκ

Η μπαλαντεζα μου φαινεται μια χαρα και η τιμη της ακομα καλυτερη για 25 μετρα!!

Τα τρυπανια και τα καλεμια ειναι τυπου SDS plus και ταιριαζουν στα αντιστοιχα δραπανα.

Με τα καλεμια θα κανεις δουλεια. Το νου σου ομως γιατι ειναι πολυ κοντα σε σχεση με τα συνηθισμενα που ειναι πιο μεγαλα σε μηκος.
Με τα τρυπανια θα παιδευτεις λιγο (σε χρονο ανοιγματος της τρυπας) σε σχεση με τα καλυτερα που υπαρχουν στην αγορα αλλα ερχοννται σε περιποιημενο σετακι.
Καλυτερα παρε ενα σετ Dewalt που κοστιζει ελαχιστα παραπανω.

Νόμιζα πως έλεγες για τα πλαστικά για φινιρμα αρμών. Στο Χαλάνδρι πάντως είχε πολλά βεντουζακια και σακούλες πάντως. Όσο αφορά τις βεντούζες δεν είμαι σίγουρος αν κάνουν για μη λεία πλακάκια η μεγαλα είναι λίγο μικρά αλλά οκ
Τις θέλω για μικρόαντικείμενα τα όποια θα πρέπει να βγάλεις από κάποιο σημείο η να τα βάζεις χωρίς να πιάνει τις ακρες.. πλαστικό,ξύλο και λοιπά λείας επιφάνειας...
Δεν θα τα χρησιμοιησω μόνο για πλακάκια...

Η μπαλαντεζα μου φαινεται μια χαρα και η τιμη της ακομα καλυτερη για 25 μετρα!!

Τα τρυπανια και τα καλεμια ειναι τυπου SDS plus και ταιριαζουν στα αντιστοιχα δραπανα.

Με τα καλεμια θα κανεις δουλεια. Το νου σου ομως γιατι ειναι πολυ κοντα σε σχεση με τα συνηθισμενα που ειναι πιο μεγαλα σε μηκος.
Με τα τρυπανια θα παιδευτεις λιγο (σε χρονο ανοιγματος της τρυπας) σε σχεση με τα καλυτερα που υπαρχουν στην αγορα αλλα ερχοννται σε περιποιημενο σετακι.
Καλυτερα παρε ενα σετ Dewalt που κοστιζει ελαχιστα παραπανω.
Ευχαριστώ. Κι εμένα μου γυάλισε η μπαλαντέζα. Τα τρυπάνια δεν πρόσεξα ότι είναι sds και άρα δεν με ενδιαφέρουν αφού έχω Bosch cyl-9 τα οποία τα πήρα αφού είδα την σχετική "παρουσίαση-τεστάρισμα" στο σχετικό νήμα και τα έχω πάντα σε πρώτη χρήση.

• Like
Reactions: Χιωτης