Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως παιδιά, αν δεν έχετε καλά κατσαβίδια, ή αν έχουν παλιώσει αυτά που έχετε, το σημερινό σετάκι αξίζει με το παραπάνω τα 15€ που ζητάει!

Σε σκληρό κουτί, με τα πλαστικά σταντ για να κρεμαστούν στον τοίχο, με μαλακές λαβές και μεταλλικό τελείωμα στην κορυφή, μοιάζουν πολύ ποιοτικά.
βρε συ..ειναι απο αυτα που εχουν παξιμαδι στην βασγ της λαβης για να τα γυρνας με δυναμη με κλειδι?
Αυτο ειανι ΠΟΛΥ καλο...
συγχαρητηρια για την αγορα.

• Like
Reactions: nikfor
Kαλορίζικα..!!
Πολύ καλή η βαλίτσα...!!!
Τέτοια βαλίτσα κάτω από 25 ευρώ δεν βρίσκεις στην αγορά...
Τελικά η σειρά performance τα αξίζει συνολικα τα λεφτά της...!!!
Σε ευχαριστώ θερμά! Έχεις δίκαιο, δεν βρίσκεις. Ανέλπιστα ποιοτική και αρκετά στιβαρή.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Καινούργιος εδώ!
Ανυπόμονος από την προηγούμενη εβδομάδα για την σημερινή μέρα προσφορών, αγόρασα πρωί πρωί το παλμικό και το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση (πέρα από την ποιότητα τους), ήταν η ευρυχωρία της μιας βαλίτσας (συγκεκριμένα του δραπανοκατσάβιδου), η οποία χώρεσε κανονικά μέσα και το παλμικό με τον τρόπο που παραθέτω στην κάτωθι φωτογραφία. Αρκετά πρακτικό για κάποιους που θέλουν να φτιάξουν ένα πλήρες σέτ. Τέλοσπάντων, χαζοχάρηκα για αυτή μου την διαπίστωση και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Αυτά!

https://ibb.co/X3LbS1y

Καλορίζικα και καλοδούλευτα
Βάλε άλλη μια μπαταρία μέσα και είσαι κομπλέ!

• Like
Reactions: vladvlakounin
λησπέρα σε όλη την παρέα. Καινούργιος εδώ!
Ανυπόμονος από την προηγούμενη εβδομάδα για την σημερινή μέρα προσφορών, αγόρασα πρωί πρωί το παλμικό και το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση (πέρα από την ποιότητα τους), ήταν η ευρυχωρία της μιας βαλίτσας (συγκεκριμένα του δραπανοκατσάβιδου), η οποία χώρεσε κανονικά μέσα και το παλμικό με τον τρόπο που παραθέτω στην κάτωθι φωτογραφία. Αρκετά πρακτικό για κάποιους που θέλουν να φτιάξουν ένα πλήρες σέτ. Τέλοσπάντων, χαζοχάρηκα για αυτή μου την διαπίστωση και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Αυτά!

https://ibb.co/X3LbS1y
Καλώς ήρθες στην παρεα μας!!!

Καμιά χαρα που εμπλέκει εργαλεία δεν είναι χαζη!!!

Ίσως έχει γίνει προβλεψη από τον κατασκευαστή να χωράνε και τα δυο ώστε να πωλουνται και σαν σετ στο μέλλον.
Ο φορτιστής χωράει και εκεινος?

Αν ναι είναι τέλειο!

• Like
Reactions: vladvlakounin
Καλορίζικα και καλοδουλευτα σε όλους σας!

Νομίζω ότι εκεί που είναι το παλμικό είναι η θέση για το φορτιστή...
Καλώς ήρθες στην παρεα μας!!!

Καμιά χαρα που εμπλέκει εργαλεία δεν είναι χαζη!!!

Ίσως έχει γίνει προβλεψη από τον κατασκευαστή να χωράνε και τα δυο ώστε να πωλουνται και σαν σετ στο μέλλον.
Ο φορτιστής χωράει και εκεινος?

Αν ναι είναι τέλειο!
Σωστά, είναι η θέση του φορτιστή! Νομίζω πάντως, πως εάν φορέσεις την μπαταρία στο δραπανοκατσάβιδο, χωράει και ο φορτιστής.

βρε συ..ειναι απο αυτα που εχουν παξιμαδι στην βασγ της λαβης για να τα γυρνας με δυναμη με κλειδι?
Αυτο ειανι ΠΟΛΥ καλο...
συγχαρητηρια για την αγορα.
Ναι ειναι πολυ καλο μονο ΕΑΝ το μεταλλο του κατσαβιδιου αντεχει αυτη την πολυ ζορικη δοκιμασια και δεν παραμορφωθει η μυτη :)

Ναι ειναι πολυ καλο μονο ΕΑΝ το μεταλλο του κατσαβιδιου αντεχει αυτη την πολυ ζορικη δοκιμασια και δεν παραμορφωθει η μυτη :)
Αλήθεια γράφουν πουθενά από τι είναι πχ Cr-MO, Cr-V η ντρέπονται??

Είναι Cr- V....απο όσα λέει....
Αλλά σε αυτήν τιμή πράγματι είναι ευκαιρία...
Βλεποντας το βιντεάκι συνολικα μαζι με τις εξαιρετικές 2 βάσεις τους δελεαζομαι...έστω και για sper...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: osatosa and nikfor
Δεν ξέρω πόσοι είδατε την νέα συσκευασία πολυτελείας στους δίσκους λείανσης και κοπής ....αλλά είναι πολύ ωραία και πρακτική.
Και οι δίσκου είναι λέει : ""Από μη σιδηρούχο κορούνδιο, χωρίς προσθήκη ουσιών που περιέχουν θείο"" ότι και αν σημαίνει αυτό :)
Στην τιμή που τους έχει και με την εμφάνιση που έχουν ....άξιζε να μπούνε στο συρτάρι ...λήξη 8/2024 ...πρώτα ο Θεός :cool:

IMG_3330.JPG

Δύο κουτάκια είχαν μείνει μόνο στο ράφι ...λες και με περίμεναν!!!

Last edited:
Εντυπωσιακη συσκευασια!!!
Κριμα που δεν βγαινει και σε μικροτερα μεγεθη των 115 και 76mm.

Η απουσια θειου απο το υλικο του δισκου αποτρεπει την αναπτυξη σκουριας οταν κοβουμε ανοξειδωτα κραματα σιδηρου.

Παντως με ψησατε για τα κατσαβίδια.
Είχα πάρει κάτι ηλεκτρολογικά lidl αλλά είναι για πέταμα. Ακόμα και κλεμμα να σφίξεις με δύναμη δύο δαχτύλων στράβωνει το ίσιο.

Η δοκιμη στην αντοχη μπορει να γινει με το μικρο ισιο κατσαβιδακι. Εκει θα φανει πολυ ευκολα η αντοχη του κραματος.

Ειχα αναφερει προ καιρου οτι χρειαστηκα βοηθεια πενσας πανω στο κατσαβιδι να ξεβιδωσω σκουριασμενη βιδα μκε ισιο κεφαλι και το μικρο ισιο κατσαβιδακι της Wera με εντυπωσιασε.

Η δοκιμη στην αντοχη μπορει να γινει με το μικρο ισιο κατσαβιδακι. Εκει θα φανει πολυ ευκολα η αντοχη του κραματος.

Ειχα αναφερει προ καιρου οτι χρειαστηκα βοηθεια πενσας πανω στο κατσαβιδι να ξεβιδωσω σκουριασμενη βιδα μκε ισιο κεφαλι και το μικρο ισιο κατσαβιδακι της Wera με εντυπωσιασε.
Παντως τα ηλεκτρολογικα του lidl τα κατσαβιδια απογοητευση φουλ μονο για αλλες χρησεις κανει. Ειναι πολυ μαλακο κραμα. Απο την αλλη για να παρεις σοβαρο ηλεκτρολογικο κατσαβιδι ειναι πανακριβο

Το καλυτερο σετακι κατσαβιδιων ηλεκτρολογου και σε προσιτη τιμη ειναι αυτο της wera.

To δοκιμαστικο κατσαβιδακι το βρισκεις στην Ελλαδα με 8 ευρω.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas