βρε συ..ειναι απο αυτα που εχουν παξιμαδι στην βασγ της λαβης για να τα γυρνας με δυναμη με κλειδι?Πάντως παιδιά, αν δεν έχετε καλά κατσαβίδια, ή αν έχουν παλιώσει αυτά που έχετε, το σημερινό σετάκι αξίζει με το παραπάνω τα 15€ που ζητάει!
Σε σκληρό κουτί, με τα πλαστικά σταντ για να κρεμαστούν στον τοίχο, με μαλακές λαβές και μεταλλικό τελείωμα στην κορυφή, μοιάζουν πολύ ποιοτικά.
Σε ευχαριστώ πολύ!Kαλοδουλευτα και τα δυο, μια χαρα φαινονται και μεσα στη βαλιτσα!
Σε ευχαριστώ θερμά! Έχεις δίκαιο, δεν βρίσκεις. Ανέλπιστα ποιοτική και αρκετά στιβαρή.Kαλορίζικα..!!
Πολύ καλή η βαλίτσα...!!!
Τέτοια βαλίτσα κάτω από 25 ευρώ δεν βρίσκεις στην αγορά...
Τελικά η σειρά performance τα αξίζει συνολικα τα λεφτά της...!!!
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Καινούργιος εδώ!
Ανυπόμονος από την προηγούμενη εβδομάδα για την σημερινή μέρα προσφορών, αγόρασα πρωί πρωί το παλμικό και το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση (πέρα από την ποιότητα τους), ήταν η ευρυχωρία της μιας βαλίτσας (συγκεκριμένα του δραπανοκατσάβιδου), η οποία χώρεσε κανονικά μέσα και το παλμικό με τον τρόπο που παραθέτω στην κάτωθι φωτογραφία. Αρκετά πρακτικό για κάποιους που θέλουν να φτιάξουν ένα πλήρες σέτ. Τέλοσπάντων, χαζοχάρηκα για αυτή μου την διαπίστωση και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Αυτά!
https://ibb.co/X3LbS1y
Καλώς ήρθες στην παρεα μας!!!λησπέρα σε όλη την παρέα. Καινούργιος εδώ!
Ανυπόμονος από την προηγούμενη εβδομάδα για την σημερινή μέρα προσφορών, αγόρασα πρωί πρωί το παλμικό και το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση (πέρα από την ποιότητα τους), ήταν η ευρυχωρία της μιας βαλίτσας (συγκεκριμένα του δραπανοκατσάβιδου), η οποία χώρεσε κανονικά μέσα και το παλμικό με τον τρόπο που παραθέτω στην κάτωθι φωτογραφία. Αρκετά πρακτικό για κάποιους που θέλουν να φτιάξουν ένα πλήρες σέτ. Τέλοσπάντων, χαζοχάρηκα για αυτή μου την διαπίστωση και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Αυτά!
https://ibb.co/X3LbS1y
Καλορίζικα και καλοδουλευτα σε όλους σας!
Νομίζω ότι εκεί που είναι το παλμικό είναι η θέση για το φορτιστή...
Σωστά, είναι η θέση του φορτιστή! Νομίζω πάντως, πως εάν φορέσεις την μπαταρία στο δραπανοκατσάβιδο, χωράει και ο φορτιστής.Καλώς ήρθες στην παρεα μας!!!
Καμιά χαρα που εμπλέκει εργαλεία δεν είναι χαζη!!!
Ίσως έχει γίνει προβλεψη από τον κατασκευαστή να χωράνε και τα δυο ώστε να πωλουνται και σαν σετ στο μέλλον.
Ο φορτιστής χωράει και εκεινος?
Αν ναι είναι τέλειο!
Ναι ειναι πολυ καλο μονο ΕΑΝ το μεταλλο του κατσαβιδιου αντεχει αυτη την πολυ ζορικη δοκιμασια και δεν παραμορφωθει η μυτηβρε συ..ειναι απο αυτα που εχουν παξιμαδι στην βασγ της λαβης για να τα γυρνας με δυναμη με κλειδι?
Αυτο ειανι ΠΟΛΥ καλο...
συγχαρητηρια για την αγορα.
Αλήθεια γράφουν πουθενά από τι είναι πχ Cr-MO, Cr-V η ντρέπονται??Ναι ειναι πολυ καλο μονο ΕΑΝ το μεταλλο του κατσαβιδιου αντεχει αυτη την πολυ ζορικη δοκιμασια και δεν παραμορφωθει η μυτη![]()
Παντως τα ηλεκτρολογικα του lidl τα κατσαβιδια απογοητευση φουλ μονο για αλλες χρησεις κανει. Ειναι πολυ μαλακο κραμα. Απο την αλλη για να παρεις σοβαρο ηλεκτρολογικο κατσαβιδι ειναι πανακριβοΗ δοκιμη στην αντοχη μπορει να γινει με το μικρο ισιο κατσαβιδακι. Εκει θα φανει πολυ ευκολα η αντοχη του κραματος.
Ειχα αναφερει προ καιρου οτι χρειαστηκα βοηθεια πενσας πανω στο κατσαβιδι να ξεβιδωσω σκουριασμενη βιδα μκε ισιο κεφαλι και το μικρο ισιο κατσαβιδακι της Wera με εντυπωσιασε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.