Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το κολπο ειναι να μην επιστρεψετε στο καταστημα, αλλα να παρετε τηλ στο σερβις. Θα σας στειλουν νεο τεμαχιο και θα κρατησετε και το παλιο για ανταλλακτικα! 😁
Είσαι γάτος.....με πέταλα.🦻

Είσαι γάτος.....με πέταλα.🦻
Δεν γίνεται αυτό που λέει ο φίλος.Αν χαλάσει κάτι μεσα στις 90 μέρες,δεν αναλαμβάνει το σέρβις,αλλά γίνεται επιστροφή χρημάτων. Αν χαλάσει μετά,όντως σου αφήνουν το χαλασμένο.

• Like
Reactions: mikemtb
Τραγικές δεν λες τίποτα !!!
Ευτυχώς που υπάρχει σωστή ενημέρωση και ο κόσμος το έχει καταλάβει ....
Απόδειξη όλα τα performance που έβγαλε τελευταία έμειναν όλα στα ράφια. :cool:

Τραγικές δεν λες τίποτα !!!
Ευτυχώς που υπάρχει σωστή ενημέρωση και ο κόσμος το έχει καταλάβει ....
Απόδειξη όλα τα performance που έβγαλε τελευταία έμειναν όλα στα ράφια. :cool:

Ευτυχώς που υπάρχει σωστή ενημέρωση και ο κόσμος δεν ξοδεύει 10πλάσια χρήματα επειδή νομίζει ότι έτσι δουλεύει ένας τύπος εργαλείου :cool:
Να είναι καλά το σερβις του λιντλ να στέλνει τσάμπα εργαλεία.

με το μικρόφωνο του κινητού είναι δύσκολη η εγγραφή ώστε να ακούσει κάποιος αυτό τον "τσιριχτό" ήχο που κάνει το εργαλείο. Ακούγεται εντονότερα όσο ανεβαίνει η ταχύτητα. Ένα σφύριγμα.

μήπως είναι διαφορετικός ο ήχος λόγω μοτέρ brushless; πχ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: enduras1
Βγαίνοντας από covid πέρασα μια βόλτα από το lidl της περιοχής μου. Τελικά πήρα το επαναφορτιζομενο σκαπτικό, μια και απουσίαζε τέτοιο εργαλείο από τη συλλογή μου. Πάντως είχε διαθέσιμα αρκετά κομμάτια.

οσοι πηρατε τα κατσαβιδια performance χτυπητα, για τσεκαρετε λιγο στο ισιο, το μεγαλυτερο πως ειναι η μυτη...

Την επόμενη εβδομάδα βλέπω το Γωνιακό τροχό PWS 125 F6 μου φαίνεται decent. Αν και θα ήθελα πολύ να έχω ενα με μπαταρία ειναι πολυ πιο βολικό. Μου αρεσει που εχει ρυθμιση ταχύτητας.

Πολύ καλός τροχός.. Εγώ του πίνω το αίμα σε διάφορες εργασίες, μέχρι στιγμής το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ο διακόπτης του που προσωπικά δεν με βολεύει και είναι και ευαίσθητος. (καλό από τη μια για λόγους ασφαλείας)

Για το συγκεκριμένο τροχό τα έχουμε πει ότι έχει βγει λύρα 100..!!!
Αξίζει με το παραπάνω...
Θα πάρω άλλον έναν για τον πατέρα μου καθώς ένας Black Decker που ειχε τα έφτυσε...

• Like
Reactions: MAN0S and che21