Είσαι γάτος.....με πέταλα.Το κολπο ειναι να μην επιστρεψετε στο καταστημα, αλλα να παρετε τηλ στο σερβις. Θα σας στειλουν νεο τεμαχιο και θα κρατησετε και το παλιο για ανταλλακτικα!![]()

Είσαι γάτος.....με πέταλα.Το κολπο ειναι να μην επιστρεψετε στο καταστημα, αλλα να παρετε τηλ στο σερβις. Θα σας στειλουν νεο τεμαχιο και θα κρατησετε και το παλιο για ανταλλακτικα!![]()
Είμαι στο 3ο ήδη. Αν δε βαριόμουν θα μαθαιναμε στα ποσα επιστρέφουν χρήματα...
Δεν γίνεται αυτό που λέει ο φίλος.Αν χαλάσει κάτι μεσα στις 90 μέρες,δεν αναλαμβάνει το σέρβις,αλλά γίνεται επιστροφή χρημάτων. Αν χαλάσει μετά,όντως σου αφήνουν το χαλασμένο.Είσαι γάτος.....με πέταλα.![]()
Το 3ο είναι στο δρόμο.Και τα τρία ήταν προβληματικά;
Δεν σε πιστεύω, δε γίνονται αυτά λέμε![]()
Τραγικές δεν λες τίποτα !!!
Ευτυχώς που υπάρχει σωστή ενημέρωση και ο κόσμος το έχει καταλάβει ....
Απόδειξη όλα τα performance που έβγαλε τελευταία έμειναν όλα στα ράφια.![]()
Το 3ο είναι στο δρόμο.
Τα άλλα δύο είχαν το ίδιο πρόβλημα.
με το μικρόφωνο του κινητού είναι δύσκολη η εγγραφή ώστε να ακούσει κάποιος αυτό τον "τσιριχτό" ήχο που κάνει το εργαλείο. Ακούγεται εντονότερα όσο ανεβαίνει η ταχύτητα. Ένα σφύριγμα.
Επαρχία είμαι, καστοριά. Είχε πάνω από 5Σε ποια κατάστημα το βρήκες φίλε μου και είχε αρκετά κομμάτια;
Το σκεφτηκα αλλα δεν το εκανα, δεν ξερω αν θα φανει καλα στη φωτογραφια, Αυριο τωρα.Γιατι δεν βαζεις φωτο ωστε να φανει εαν υπαρχει προβλημα Νεκταριε....;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.