Σας τρώει ....... !!! Όλο εδώ μέσα είσαστε και σχολιάζετε....

μπορεις να εξηγησεις λιγο καλυτερα τι εννοεις δεν χτυπαγε στο βιδωμα ?το παλμικό το πήγα πίσω, δεν 'χτύπαγε' στο βίδωμα, δυστυχώς δεν είχε άλλο να πάρω
Ιδανικά 3 είχα πει.Ο κανόνας τα τελευταία χρόνια με τα εργαλεία του Lidl έχει ως εξης:
Αγοράζουμε πάνω από δυο κομμάτια, ιδανικά τρία ώστε και να τα συγκρίνουμε αλλά και να βρουμε το πιο σωστό.
Γιατι να ειχε αγορασει 2 ... 3 δεν ειχες πει στην αρχη ... μη τα αλλαζεις τωρα και μας μπερδευεις!!
Ακριβώς....Παντως αυτο ειναι σωστο και υπο σκεψη.
Παιρνεις 3-4, κρατας το καλυτερο, και επιστρεφεις τα υπολοιπα.
Για να μην πηγαιονοερχεσαι βρε αδερφε......
Σου ειχα απαντησει σχετικαΙδανικά 3 είχα πει.
Αλλά και περισσότερα ακόμα καλυτερα Θανάση.
Τι διαφορά εχειΣου ειχα απαντησει σχετικα
αλλά εχω κι αλλες αποριες ... και τα 3 ιδια εργαλεια θα τα κοψεις σε μια αποδειξη ή σε τρεις διαφορετικες?
Το έχει ο φίλος KOSTV και μπορεί να σου μεταφέρει την γνώμη του!Κύριοι έχετε άποψη για το τριβείο τοίχου PWBS 180 B3 Parkside? Το έχει από 8.3 στα 65Ε
Τα ίδια έκανε και το 12βολτο παλμικό πριν καιρό και το επέστρεψα.το παλμικό το πήγα πίσω, δεν 'χτύπαγε' στο βίδωμα, δυστυχώς δεν είχε άλλο να πάρω
Κυριάκο ,φίλε κ συντοπιτη ξέρεις ότι σε εκτιμώ,ότι σου πω λοιπόν θα στο πω με σεβασμο.Νομιμο και ηθικό πάνε μαζι;Το ξέρεις ότι δεν πάνε.Επισης υπάρχει κ η ορθότητα. Το lidl γενναιόδωρα δέχεται τις επιστροφές στο πλαίσιο μιας ορθότητας.Αυτο που προτείνεις είναι μια καταστρατηγηση αυτού.Εστω λοιπόν ότι ένα πχ 10% των αγοραστών εργαλείων κάνει αυτό που λες.Που θα οδηγήσει αυτο;Στο να σταματήσει αυτή η παροχή,και παιδιά που πραγματικά έχουν ελαττωματικό εργαλείο να μπλέκουν με το σέρβις.Για να μην σου για αύξηση τιμής,για να μην σου πω ότι θα βλέπουμε όλο λιγότερα εργαλεία,για να μην σου πω τέλος την αδικία για όσους θέλουν κάποιο εργαλειο κ δεν θα το βρίσκουν επειδή κάποιοι τα περνούν σε τριάδες. Σκέψου τα λίγο και αυτα.Νομικα κάνεις δεν μπορεί να σου πει τίποτα,αλλά όπως έγραψα και παραπάνω άλλο νόμιμο,άλλο ηθικό.Νίκο έχω η όχι το δικαίωμα να το πραξω?
Έχω η όχι το δικαίωμα να παρω ενα εργαλείο να το ανοίξω και να το επιστρέψω?
Που βλέπεις το παρανομο που θα κινήσει το νομικό τμήμα της εταιρείας?
Στα ρουχα που αγοράζω από το Lidl παίρνω M k L το δοκιμάζω στο σπίτι και οποίο δε μου κάνει το επιστρέφω.
Τι διαφορετικό είναι στο εργαλείο?
Εκεί βασίζεται η ερώτηση του Θανάση?
Ο μόνος περιορισμος που θέτει το Lidl είναι έως 5 τεμάχια από το κάθε είδος.
Από εκεί και περα ο καθείς πρατει νόμιμα ότι τον εξυπηρετεί.
Καλησπερα..Κύριοι έχετε άποψη για το τριβείο τοίχου PWBS 180 B3 Parkside? Το έχει από 8.3 στα 65Ε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.