Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παντως αυτο ειναι σωστο και υπο σκεψη.
Παιρνεις 3-4, κρατας το καλυτερο, και επιστρεφεις τα υπολοιπα.
Για να μην πηγαιονοερχεσαι βρε αδερφε......

• Like
Reactions: enduras1
το παλμικό το πήγα πίσω, δεν 'χτύπαγε' στο βίδωμα, δυστυχώς δεν είχε άλλο να πάρω
μπορεις να εξηγησεις λιγο καλυτερα τι εννοεις δεν χτυπαγε στο βιδωμα ?

Ο κανόνας τα τελευταία χρόνια με τα εργαλεία του Lidl έχει ως εξης:

Αγοράζουμε πάνω από δυο κομμάτια, ιδανικά τρία ώστε και να τα συγκρίνουμε αλλά και να βρουμε το πιο σωστό.
Ιδανικά 3 είχα πει.
Αλλά και περισσότερα ακόμα καλυτερα Θανάση.
Γιατι να ειχε αγορασει 2 ... 3 δεν ειχες πει στην αρχη ... μη τα αλλαζεις τωρα και μας μπερδευεις!!

Παντως αυτο ειναι σωστο και υπο σκεψη.
Παιρνεις 3-4, κρατας το καλυτερο, και επιστρεφεις τα υπολοιπα.
Για να μην πηγαιονοερχεσαι βρε αδερφε......
Ακριβώς....

Ιδανικά 3 είχα πει.
Αλλά και περισσότερα ακόμα καλυτερα Θανάση.
Σου ειχα απαντησει σχετικα
αλλά εχω κι αλλες αποριες ... και τα 3 ιδια εργαλεια θα τα κοψεις σε μια αποδειξη ή σε τρεις διαφορετικες?

Σου ειχα απαντησει σχετικα
αλλά εχω κι αλλες αποριες ... και τα 3 ιδια εργαλεια θα τα κοψεις σε μια αποδειξη ή σε τρεις διαφορετικες?
Τι διαφορά εχει
Κύριοι έχετε άποψη για το τριβείο τοίχου PWBS 180 B3 Parkside? Το έχει από 8.3 στα 65Ε
Το έχει ο φίλος KOSTV και μπορεί να σου μεταφέρει την γνώμη του!

Last edited:
  • Like
Reactions: hablando
Κυριάκο.
Τελικά δεν το λες για αστείο....
Σκέψου όμως ότι αν κάποιος από την συγκεκριμένη επιχείρηση διαβάσει την εξυπνότατη σκέψη σου και την προτροπή που κάνεις στους υπόλοιπους αναγνώστες και πελάτες της επιχείρησης ...τι μπορεί να κάνει το σίγουρα ικανότατο νομικό τμήμα της επιχείρησης και σε εσένα και στο forum. :cool:

Νίκο έχω η όχι το δικαίωμα να το πραξω?
Έχω η όχι το δικαίωμα να παρω ενα εργαλείο να το ανοίξω και να το επιστρέψω?
Που βλέπεις το παρανομο που θα κινήσει το νομικό τμήμα της εταιρείας?
Στα ρουχα που αγοράζω από το Lidl παίρνω M k L το δοκιμάζω στο σπίτι και οποίο δε μου κάνει το επιστρέφω.
Τι διαφορετικό είναι στο εργαλείο?
Εκεί βασίζεται η ερώτηση του Θανάση?
Ο μόνος περιορισμος που θέτει το Lidl είναι έως 5 τεμάχια από το κάθε είδος.
Από εκεί και περα ο καθείς πρατει νόμιμα ότι τον εξυπηρετεί.

Αν νομίζεις ότι το να λες "πάρτε 3 ή περισσότερα εργαλεία και μετά επιστρέψτε τα" είναι αυτό που είχε στο μυαλό της η επιχείρηση όταν καθόριζε τους κανόνες αγοράς ....τότε πίστευέ το ...αλλά το να το λες και να προτρέπεις να το κάνουν όσοι μπορούν ...τότε πέφτεις σε άλλα μονοπάτια. :cool:

Σε κανένα μονοπατι οπως το εννοείς.

Είναι όλα ξεκάθαρα γραμμένα στο σάιτ τους.

Το ίδιο το κατάστημα δίνει αυτό το δικαίωμα ας το εκμετάλλευτουν τα μέλη μας προς όφελος τους.

Απο τον κανονισμο λειτουργιας...
"Το AVCLUB σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ούτε ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις σελίδες του φόρουμ προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις."

Απο ΄κει και περα ο καθενας δικαιουται να εκφρασει τις προσωπικες του ιδεες και ειναι θεμιτος καθε αντιλογος στα πλαισια μιας πολιτισμενης συζητησης.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το νημα αυτο αποτελει μια τεραστια, ανεξοδη και εντελως ανελπιστη διαφημιση για το Lidl και τον τομεα των εργαλειων του.

Επισης διαφωνω με τις μαζικες αγορες προιοντων, οπως εννοειται στην συζητηση που γινεται, προσωπικη αποψη επισης.

• Like
Reactions: skysound
Τελικά δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς λες......ή προσπαθείς να το δικαιολογήσεις μιλώντας για ένα τεμάχιο με δικαίωμα επιστροφής.
Δεν λες πάρτε ένα και αν είναι χαλασμένο επιστρέψτε το.... λες πάρτε 3 ή και περισσότερα έως 5 κρατήστε ένα και επιστρέψτε τα υπόλοιπα ....
Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν το θέλει καμία επιχείρηση και αν συμβεί θα χάσουν όλοι το δικαίωμα επιστροφής.

το παλμικό το πήγα πίσω, δεν 'χτύπαγε' στο βίδωμα, δυστυχώς δεν είχε άλλο να πάρω
Τα ίδια έκανε και το 12βολτο παλμικό πριν καιρό και το επέστρεψα.
Άμα ξαναφέρει θα το ξαναπάρω ,λογικά θα έφτιαξε.

Νίκο ότι είχα να γράψω το έγραψα.

Ο καθένας ακολουθεί ότι θέλει και συνεχίζουμε μπροστά με γνώμονα το καλό των μελών.

Πάμε παρακατω για εμενα.

Έπαιξα και έχασα κατά το ήμισυ σε μια αγορά παλμικου.
Και έχασα επειδή ΔΕΝ προτιμησα το παλμικο του Lidl αλλα το Topshack του Banggood.

Κατά το ήμισυ επειδή ναι μεν το 1/2 τ κομμάτι της καστανιας είναι οκ, αλλά η υποδοχή 1/4 hex είναι στραβοκομμενη και το κατάλαβα όταν έβαλα ένα προσθετο τσοκ με τρυπάνι παει σα μπουργανα....

Αν το είχα παρει απο τα Lidl θα είχα άμεση επιστροφή....

Τώρα αντε μπλέξε με τους Κινέζους.....

Βέβαια για 18 ευρώ τη δουλειά που προοριζεται, μπουλονοκλειδο δλδ, θα την κάνει...

• Like
Reactions: osatosa
Κυρ, ειναι πολυ λαθος η πρακτικη σου απ' ολες τις αποψεις ... τετοιες πρακτικες πρωτα βλαπτουν τον πελατη ... ειναι μπουμερανγκ.
Το εγραψα και στην αρχη, αλλα δεν θες να το καταλαβεις, εαν το καταστημα φερει 15 ιδια εργαλεια και 5 εξυπνακηδες αγορασουν απο 3 εργαλεια για να τα δοκιμασουν, τοτε αλλα 10 ατομα δεν θα βρουν τιποτα στο καλαθι.

Νίκο έχω η όχι το δικαίωμα να το πραξω?
Έχω η όχι το δικαίωμα να παρω ενα εργαλείο να το ανοίξω και να το επιστρέψω?
Που βλέπεις το παρανομο που θα κινήσει το νομικό τμήμα της εταιρείας?
Στα ρουχα που αγοράζω από το Lidl παίρνω M k L το δοκιμάζω στο σπίτι και οποίο δε μου κάνει το επιστρέφω.
Τι διαφορετικό είναι στο εργαλείο?
Εκεί βασίζεται η ερώτηση του Θανάση?
Ο μόνος περιορισμος που θέτει το Lidl είναι έως 5 τεμάχια από το κάθε είδος.
Από εκεί και περα ο καθείς πρατει νόμιμα ότι τον εξυπηρετεί.
Κυριάκο ,φίλε κ συντοπιτη ξέρεις ότι σε εκτιμώ,ότι σου πω λοιπόν θα στο πω με σεβασμο.Νομιμο και ηθικό πάνε μαζι;Το ξέρεις ότι δεν πάνε.Επισης υπάρχει κ η ορθότητα. Το lidl γενναιόδωρα δέχεται τις επιστροφές στο πλαίσιο μιας ορθότητας.Αυτο που προτείνεις είναι μια καταστρατηγηση αυτού.Εστω λοιπόν ότι ένα πχ 10% των αγοραστών εργαλείων κάνει αυτό που λες.Που θα οδηγήσει αυτο;Στο να σταματήσει αυτή η παροχή,και παιδιά που πραγματικά έχουν ελαττωματικό εργαλείο να μπλέκουν με το σέρβις.Για να μην σου για αύξηση τιμής,για να μην σου πω ότι θα βλέπουμε όλο λιγότερα εργαλεία,για να μην σου πω τέλος την αδικία για όσους θέλουν κάποιο εργαλειο κ δεν θα το βρίσκουν επειδή κάποιοι τα περνούν σε τριάδες. Σκέψου τα λίγο και αυτα.Νομικα κάνεις δεν μπορεί να σου πει τίποτα,αλλά όπως έγραψα και παραπάνω άλλο νόμιμο,άλλο ηθικό.

Κύριοι έχετε άποψη για το τριβείο τοίχου PWBS 180 B3 Parkside? Το έχει από 8.3 στα 65Ε
Καλησπερα..
Για τριψιμο σοβά,γυψοσανιδας η παρετινας είναι ιδανικό..
Τον βαμμένο τοίχο δεν μπορεί να τον βγάλει..κάνει απλώς εκδορές.
Επεισης με την σιδερενια καμπάνα λειανσης μπορείς να τριψεις δομικά υλικά όπως μπετό αλλά δεν είναι για πολύ ώρα καθώς με την πίεση ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα και θα πρέπει λίγο να σταματάς...Την δουλειά την βγάζει..
Αυτά.

• Like
Reactions: hablando and nikfor
Εχει κάποιος το pkhap 20-li a1.
Μπορεί να μου πει αν ο περιστρεφομενος διακόπτης επιλογής λειτουργίας ασφαλίζει στην 3η θέση από αριστερά προς τα δεξιά.
Στις άλλες 3 θέσεις ο διακόπτης ασφαλίζει, στην συγκεκριμένη όχι
Ευχαριστώ

Attachments

• 41rZFsebSnL._AC_.jpg
    41rZFsebSnL._AC_.jpg
    32.6 KB · Views: 33
Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές.

Όσο λάθος είναι να αγοράζει κανείς >1 για να δοκιμάσει και να κρατήσει το καλύτερο, άλλο τόσο λάθος είναι και το κατάστημα όταν φέρνει σαβούρα και σε αναγκάζει να επιστρέφεις συνέχεια μέχρι να βρείς ένα σωστό.