Επειδή βλέπω στερητικό σύνδρομο με το φυλλάδιο του lidl(κ βάζω κ εμένα πρωτο μεσα),να ανεβάσω ένα φυλλάδιο του κωτσοβολου που έχω πρόχειρο,να φτιαχτουμε λιγακι;

Έτσι παρδαλό που το βλέπω,και με τη μοδα της εποχής,αν ρωτήσεις το συγκεκριμένο δραπανοκατσαβιδο μπορεί να σου πει ότι θέλει να το λένε Η δραπανοκατσαβιδο ή Ο δραπανοκατσαβιδο.Μην ανχωνεστε...δεν προκειτε να μας αφησουν ετσι...!!!
Για τις απόκριες ομως θα μπορούσε να είχε φέρει αυτό...θεωρηται "special edicion" χαχαχα...!!!
![]()
PARKSIDE® Akku-Bohrschrauber »PABS 20-Li D5 Special Ed…
PARKSIDE® Akku-Bohrschrauber »PABS 20-Li D5 Special Edition«, mit Akku und Ladegerätwww.lidl.de
View attachment 194652
Σωστός,ειδικά σε σκαλοπάτια κ κουπαστες,όπου δεν έμπαινε ο απολλωνας.Το θέμα είναι ότι κ με τροχο χειρός,ειδικά αν έχει κ ρύθμιση στροφών ,γίνεται η ίδια δουλειά κ με τα μισά λεφτά.Το τελευταίο τριβειο με γυαλόχαρτα κάνει για μάρμαρα και λόγω στροφών.
Παλιά δεν βάζαμε δράπανο με διάφορα νούμερα και στο τέλος οξυαλικο?
Δεν ξέρω μήπως υπάρχει και καμπάνα με πέτρες...
Εε αλλοιμονο.Συμφωνω....Φαντάζομαι ότι μιλάμε για πρεβαζια,μαρμαροποδιες,σκαλοπάτια και μικρες επιφάνειες μόνο...
Να παραγγείλεις από Κίνα!Νατα τα θερμοσυστελλομενα καλωδιων που ηθελα να παρω απο Κινα!
Μπραβο!
Καλησπέρα. Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ..... Όλο κερδισμένος είμαι στα κουπόνια.....!!!!Κατι που παρατηρησα τελευταίο μήνα με το Lidl:
Λόγω πτωσης της καταναλωτικής ζήτησης, ως δια μαγείας, ΟΛΑ τα ξυστά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του κινητού, κερδίζουν εκπτωτικά κουπόνια! Τουλάχιστο αυτό συμβαίνει σε μένα γιατι ψωνιζω συχνα απο εκει και εχω συνεχεια κουπονια. Ειναι άραγε "πειραγμένο" το software των κουπονιών;![]()
Από τους καλύτερους πελατες είμαι, γι'αυτό και τα ακουν όταν πρεπει....Να παραγγείλεις από Κίνα!
Εσύ δεν είσαι ευπρόσδεκτος στα λιδλ με τόσα που λες
Να φύγετε να πάτε αλλού![]()
Το μπαταρίας σόλο ήταν αυτό που θυμάσαι. Κατά τα άλλα όντως ακρίβυνε - πριν ήταν στα 30 ευρώ.By the way, το πολυεργαλείο ακρίβηνε; 25 ευρώ δεν είχε την τελευταία φορά που το έφεραν ή θυμάμαι λάθος εγώ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.