Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επειδή βλέπω στερητικό σύνδρομο με το φυλλάδιο του lidl(κ βάζω κ εμένα πρωτο μεσα),να ανεβάσω ένα φυλλάδιο του κωτσοβολου που έχω πρόχειρο,να φτιαχτουμε λιγακι;:LOL::LOL::LOL:

Μην ανχωνεστε...δεν προκειτε να μας αφησουν ετσι...!!!
Για τις απόκριες ομως θα μπορούσε να είχε φέρει αυτό...θεωρηται "special edicion" χαχαχα...!!!

20220310_221559.jpg

Μην ανχωνεστε...δεν προκειτε να μας αφησουν ετσι...!!!
Για τις απόκριες ομως θα μπορούσε να είχε φέρει αυτό...θεωρηται "special edicion" χαχαχα...!!!

View attachment 194652
Έτσι παρδαλό που το βλέπω,και με τη μοδα της εποχής,αν ρωτήσεις το συγκεκριμένο δραπανοκατσαβιδο μπορεί να σου πει ότι θέλει να το λένε Η δραπανοκατσαβιδο ή Ο δραπανοκατσαβιδο.

• Haha
Reactions: Nektarios2015
Το τελευταίο τριβειο με γυαλόχαρτα κάνει για μάρμαρα και λόγω στροφών.
Παλιά δεν βάζαμε δράπανο με διάφορα νούμερα και στο τέλος οξυαλικο?

Δεν ξέρω μήπως υπάρχει και καμπάνα με πέτρες...

• Like
Reactions: MAN0S
Το τελευταίο τριβειο με γυαλόχαρτα κάνει για μάρμαρα και λόγω στροφών.
Παλιά δεν βάζαμε δράπανο με διάφορα νούμερα και στο τέλος οξυαλικο?

Δεν ξέρω μήπως υπάρχει και καμπάνα με πέτρες...
Σωστός,ειδικά σε σκαλοπάτια κ κουπαστες,όπου δεν έμπαινε ο απολλωνας.Το θέμα είναι ότι κ με τροχο χειρός,ειδικά αν έχει κ ρύθμιση στροφών ,γίνεται η ίδια δουλειά κ με τα μισά λεφτά.

• Like
Reactions: KOSSTV and panoss1
Συμφωνω....Φαντάζομαι ότι μιλάμε για πρεβαζια,μαρμαροποδιες,σκαλοπάτια και μικρες επιφάνειες μόνο...
Ο γωνιακος είναι πιο ευκινητος,ελαφρυτερος και χωράει πιο άνετα σε τέτοιες καταστάσεις...
...ασε δε που σε 180mm δεν βρίσκεις σε ότι γυαλοχαρτο σε grid θέλεις...γιατι τα μαρμαρα θελουν μεγαλα grid...

Κατι που παρατηρησα τελευταίο μήνα με το Lidl:
Λόγω πτωσης της καταναλωτικής ζήτησης, ως δια μαγείας, ΟΛΑ τα ξυστά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του κινητού, κερδίζουν εκπτωτικά κουπόνια! Τουλάχιστο αυτό συμβαίνει σε μένα γιατι ψωνιζω συχνα απο εκει και εχω συνεχεια κουπονια. Ειναι άραγε "πειραγμένο" το software των κουπονιών; 🤔

Κατι που παρατηρησα τελευταίο μήνα με το Lidl:
Λόγω πτωσης της καταναλωτικής ζήτησης, ως δια μαγείας, ΟΛΑ τα ξυστά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του κινητού, κερδίζουν εκπτωτικά κουπόνια! Τουλάχιστο αυτό συμβαίνει σε μένα γιατι ψωνιζω συχνα απο εκει και εχω συνεχεια κουπονια. Ειναι άραγε "πειραγμένο" το software των κουπονιών; 🤔
Καλησπέρα. Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ..... Όλο κερδισμένος είμαι στα κουπόνια.....!!!! :) Τόσο που σκέφτομαι να πάω να παίξω κανένα τζόκερ..... :p :p :D:D.

By the way, το πολυεργαλείο ακρίβηνε; 25 ευρώ δεν είχε την τελευταία φορά που το έφεραν ή θυμάμαι λάθος εγώ;

• Haha
Reactions: nickmanak
Να παραγγείλεις από Κίνα!
Εσύ δεν είσαι ευπρόσδεκτος στα λιδλ με τόσα που λες 😝

Να φύγετε να πάτε αλλού 🤗
Από τους καλύτερους πελατες είμαι, γι'αυτό και τα ακουν όταν πρεπει....

By the way, το πολυεργαλείο ακρίβηνε; 25 ευρώ δεν είχε την τελευταία φορά που το έφεραν ή θυμάμαι λάθος εγώ;
Το μπαταρίας σόλο ήταν αυτό που θυμάσαι. Κατά τα άλλα όντως ακρίβυνε - πριν ήταν στα 30 ευρώ.
Επειδή ψήνομαι για ένα πολυεργαλείο ας μας θυμίσει κάποιος που το έχει τι πόρισμα είχε βγει για το συγκεκριμένο ή και για άλλη εναλλακτική που να μην ξεφεύγει τελείως σε τιμή.

• Like
Reactions: KTM950
Να σου πω Δημήτρη την δική μου προκατειλημμένη :D άποψη ...
Εγώ έχω την έκδοση Α1 από αρχές του 2015 και έχω τρίψει άπειρα παντζούρια από αυτά με τις γρίλιες που χώραγε μέσα με πατέντα, και μετά βεράντες για αλλαγή μόνωσης στα σοβατεπιά και δεν διαμαρτυρήθηκε. Εγώ το είχα πάρει 30€ αλλά δεν είχε τα κόλπα που έχει τώρα με το κούμπωμα ούτε τεχνολογία ταλάντωσης ούτε αυτόν τον προσαρμογέα για σκούπα.
Με κραδασμούς και θόρυβο δεν ασχολήθηκα ...την ερασιτεχνική μου δουλειά ήθελα να κάνω ...και την έκανα. :cool:
Και να ξέρεις ότι ο καλύτερος κριτής είσαι εσύ ο ίδιος ....το αγοράζεις το δουλεύεις και αναλόγως πράττεις ...

Ευχαριστώ Νικ. Ρώτησα επειδή δεν έχω κάποια δουλειά άμεσα υπόψη, οπότε αν έχει θέματα θα το δω πολύ αργότερα. Από ότι έχω καταλάβει το εργαλείο είναι για χρήση περιστασιακά, εκεί που τα άλλα εργαλεία δεν χωράνε πχ.

• Like
Reactions: KOSSTV
Είναι από τα πρώτα μπαλαντέρ σε μία εργασία και χρειάζεται να υπάρχει στην γκάμα σου.
Προσωπικά πολύ σπάνια ως ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ως κύριο εργαλείο για μια δουλειά..

• Like
Reactions: dk31
Κάνει πολλά πραγματα και αξίζει να το έχει κανείς σαν εργαλείο στο "οπλοστάσιο" του.

Μόνο μόνο που μπορείς να κόψεις μια τετράγωνη τρυπα σε ένα σημείο φτάνει.
Παίρνει προσαρτημα που γίνεται γωνιακό τρίβεις που είναι επίσης πολυ χρήσιμο.
Κλπ κλπ.

• Like
Reactions: dk31